Új hozzászólás Aktív témák

  • vicces

    addikt

    egész hétvégén a netet böngésztem a masinák miatt. na, azt hiszem most már tudom milyen gépet akarok:

    vagy rancilio silvia vagy catler/gastroback dualbojleres gépét. csak az a gond, hogy az egyik drágább mint a másik :O
    a rancilioba berakatnám a pidet és a rézcső tuningot. de igy már vehetnék catlert is. a catlertől csak azért félek, mert nem tudhatjuk mikor száll el egy kondi vagy száll ki a füst bármelyik diódájából vagy tranzisztorából. és az ugye nem jó. lehet majd javittatni milliókért ;] a ranciliohoz viszont - ha jól gondolom - lesz javitó készlet még talán 10 év múlva is. és ha jól látom nem is olyan bonyolult szerkentyű.

    ami viszont tényleg nagyon állat lenne, ha találnék használt felújitottat 75-85 ezer pengő környékén. vagy régi gaggiát esetleg.

    ...

    egyébként elfogyott a bolti téglás kvm. most kicsit pihen a moka főzőm. brikkát nem veszek, igazatok van. felesleges. mától pusztitom a még maradék kv-imitációimat. nescafé és senseo podom van még. vasárnap rosszul lettem a nescafétól, azt nem szivesen innám a jövőben, pedig még 2 originál 20% gratis-es üveggel van bontatlanul. a senseo pados kv viszont most cremás-ra sikeredik. de nem is akármilyenre. FEHÉR habja lesz a kvnak! ki tudja milyen vegyszer okozza ezt! és az ize is elég izé. koffeinnek viszont elmegy, mert az kell.

    :)

Új hozzászólás Aktív témák