Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz ronin s8 #29674 üzenetére

    Ha főzött az asszony valaha indukcióson soha az életbe nem fog gázzal, vagy kerámialappal főzni (és te sem). Én espressos történetem is az indukciós lappal kezdődött. Azaz a feleségem eltörte az indukciós/kerámialap kombo tűzhelyet, és mivel a kerámialap rész annyira gagyi volt az indukcióshoz képest, az utód már full indukciós lett, így viszont nem ment a brikka. Az ikeás kotyesz meg már nem volt elég jó. Így lett egy éve a Gaggia + Imat, és azóta nincs megállás (azaz remélem a legutóbbi upgrade már végállomás :) )
    Egyetlen dolog amivel nem boldogul az indukciós, az a wok, de elvagyunk nélüle :)

    #Ed_007: a brikka csak vicc volt, arra, hogy a kotyogós ízeket keresed, amit soha nem fogsz megtalálni az automatával, de azért jó kávéval etetve az is tud iható kávét főzni (nekem pl a nyáron a brikka csalódás volt, pedig anno több évet használtam). A fém alátéttel meg nekem az a bajom, hogy ha nem igyekszel, túlmelegíti a tűzhelyet, az lekapcsol, a kávé meg nem fő le, inkább szükségmegoldás.

    #Prandris: gyakorlatilag bármelyik megteszi. Valaki linkelt egy egész jót egy hete kb, ha megtalálod. Volt fotó is

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák