-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Egyik ismerős megkeresett,hogy lecserélné a régi gépét. Ajánlottam neki párat a megadott árig.
Belevettem a listába a Barista szaküzlet által újonnan forgalmazott egykaros PID-es Lelitet.
Képről ezt választotta,de mivel nem ismertem a gépet,mondtam neki,hogy óvatosságból megnézem.De jól tettem! TE ÚRISTEN!
165.000 forintos gép. Gyári PID.
A kar 57-es szűrőket fogad. Leveszem....kb 10deka párizsi érzetre,de lehet sokat mondok. Full fém,mondja a srác. Szegény,nem akartam kiábrándítani...pár milliméter vastag, valami.... érzetre alumínium vagy bakelit fémbevonattal!Oké,kar vissza,óvatosan......puff kb 90 fokot fordítok a karon...ja nem! A géppel együtt! Bazzz....jó ha van 2 kg a gép. Oké....újra....óvatosan,gépre rátart.....éééés NYEKLIK AZ EGÉSZ HÁZ B@..MEG!!! Ilyen nincs!!! és mégis van.
Érted haver?? Látszik,hogy csavarodik,deformálódik,nyeklik az egész!!
Mivel láttam,hogy nem kandikamera,a srác meg nagyon rendes volt,így inkább udvariasan elköszöntem.
"holnap hozom a pénzt és viszem" mondtam lányos zavaromban!Meg sem álltam a a Momenti-ig. GC-a puttonyba! PID bele és örök gép,normális anyaggal!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest