- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Vicc ez a b.zi szolgáltató...
-
zocsa001
csendes tag
-
Lacass
csendes tag
Én is a Hámon lakom és ugyan az a hiba itt is
és ahogy írod csak akkor veszed észre ha használod is a netet
,főleg az online játékoknál jön ki a hiba!
Modem csere is volt bár azóta kicsit javult a helyzet,de nem sokat !
A szomszéd nekem is szokott panaszkodni,de helyette én nem intézkedhetek
Lehet újra kellene húzniuk a kábelezést,mondjuk itt is átállhatnának optikára mint Egomba és akkor jobb lenne,de ezt nem tudom !Üdv:
-
TomDog
tag
Ma Vasárnap ismét használhatatlan
Pedig én is megkaptam az új modemet, de a szervizes srác szavaiból azt vettem ki hogy ők sem tudják pontosan mi a hiba
-
TomDog
tag
Ma Vasárnap ismét használhatatlan
-
Lacass
csendes tag
-
TomDog
tag
Sziasztok!
Nekem is rengetegszer Újraindul a kábelmodemem, én is jeleztem engem is szinte hülyének néztek.
-
Comic
aktív tag
A helyzet az, hogy állítólag "kijavították" a hibát, amiről ők nem is tehettek.
Ennek ellenére még ugyan úgy random restartokat nyom a modem.
A vicces az, hogy mi is inkább az online játék, mint a böngészés miatt köttettük, de kezdem belátni, hogy ez a szolgáltató megy a levesbe, mert rendszeres 3-400-as pinggel nem lehet játszani... :S
Ami viszont szánalmas elsőre is, az a műszaki helpdesk-jük. Fentebb írtam, hogy az egyik hibabejelentésre milyen választ kaptunk.
Mára addig fajult ez a dolog, hogy csak éppen azt nem mondták, hogy használjam a telefonomon a mobilnetem, ha netezni akarok...nevetséges.
"Csak akkor látok hibát, amikor kapcsolat van" XD Ezen sírtam... Ezerszer megbántam, hogy szóba álltam velük... Rájuk is igaz, ami minden másra... Olcsó húsnak híg a leve...
Már várom, hogy lejárjon a szerződésem és kidobhassam a kábelüket is a lakásból...
Inkább fizetek az invitel 5Mbps adsl-ért 7e-t, de legalább az működik... -
Lacass
csendes tag
Sziasztok !
Üdv mindenkinek itt a Juropos fórumon !
Speciel nekem is gondjaim vannak a nettel ami ( 80/25) csomag Dorog .
Lassan ott tartok,hogy kivágom a routeremet ami hozzá van kötve a modemhez,mert folyamatosan újra kell indítanom napjában kb 3-4 szer is,hogy legyen valami kapcsolatom a nettel wifin keresztül!
Érdekes viszont,hogy a modem is újra szokott indulni jó párszor saját magától és ezt nem tudom miért csinálja(Thomson THG570 ) ! Természetesen jeleztem ezt a szolgáltató felé és kb 1 hétig figyelték a modememet és nem találtak benne hibát !
Ez kb 3 hónapja történt és azóta is fenn áll ez a problémám !
A routerem( TP-LINK WR841ND 300 mb/s ).
Lehet a modem újraindulása megbolondítja a routeremet vagy nem bírja a 80Mb-os netet a router ?
Esetleg erre tud valaki valami okosságot írni ?Még1 dolog: Valakinek van előfizetése digitális adásokra náluk ?
Hogyan működik ez a dolog,mert kíváncsi vagyok ráÜdv:
-
szuszinho
őstag
Na ez érdekes. Itthoni Wifiről sem megy a küldés.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem megy az email küldése, csak fogadása telefonról. Beállítások, a leírtak szerint (mail.juropnet.hu, stb.).
Tudja valaki mi lehet a gond? -
Comic
aktív tag
Szóval akkor vagy értek hozzá és azért hülyeség amit írtak, vagy nem értek hozzá és akkor meg vegyem úgy, hogy ne használjam a szolgáltatást és akkor nem tapasztalom a hibát! XD
Egyébként konkrétan nem töltök direktbe. Le: A WOT frissítését és add-on-jait töltöm le. Fel.: fb-re képek...
Ezen kívül a játék fut, ha használjuk a netet és arra éppen, hogy nem alkalmas a net... -
Comic
aktív tag
Mostanra már nem csak random modem restartok vannak, de amikor van is net, akkor is hatalmas a ping (csomagadat válaszidő).
Írtam nekik hibabejelentőn.
Válasz: Ők nem tapasztalnak pinget, csak mikor le-, vagy feltöltés van... JÓ VICC!
Ha netezik az ember, akkor van le- és feltöltés. Azaz értelmezve a válaszukat: Ne használd a netet és akkor nem tapasztalod a hibát.
Hihetetlenek...
Azt hiszem ezen válasz után erősen elgondolkodtató egy fogyasztóvédelmi feljelentés! -
Bazsy33
csendes tag
Amit a nyító szolásba irtam árakat mindegyik 1ezresel több lett. Nem értem mért emeltek
-
Bazsy33
csendes tag
Szia
Előbb beszéltem velük eszközhiba azt nem kérdeztem hogy bent náluk valami pl fejálomás vagy a előfizetöi modem. többen keresték öket evel kapcsolatba nekem is ilyen hibáim vanak. várni kell egy kicsit beszéltek a eszközök gyártójával és dolgoznak a hiba elháritásán mert mostanába sokszor fordul elő ilyen
-
Comic
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tud nekem itt valaki segíteni!
Lassan két éve vagyok előfizető a Juropnet szolgáltatónál. (Esztergom környéki helyi szolgáltató)
Az utóbbi kb. fél évben egyre több gond van az internet szolgáltatásukkal, amiből - a diszpécser, technikus, ...stb - ők állítólag semmit sem tapasztalnak.
A probléma a következő:
- Csúcsidőben (kb. 16:00 - 02:00-ig) eszméletlen mennyiségű csomag válaszidő késés (ping) keletkezik, ami mind böngészés, mind letöltés, mind online játék esetén elég nyűgöt tud jelenteni.
- Állandó jelleggel, ha egyszerre két gépen játszunk (pl. World of Tanks) a modem fogja magát és újraindul. Ezt olyan 5 perc - 1,5 óra szórásban rendszeresen. De csak, ha egyszerre két gépen megy a játék.
- Állandó jelleggel, de főként szintén csúcsidőben egy-egy pillanatra megszakad a netelérés, de mint ha mise történt volna minden rendbe jön és megy tovább.
Szolgáltató: Juropnet;
Sebesség: 20Mbps le-/ 4Mbps feltöltés;
Modem: Thomson TCM470 (A szolgáltató hozta)
Router: TP-Link WR541G
Csatlakoztatott eszközök: 2 Pc UTP LAN-on kötve; 2 Android Telefon WiFi-n; 1 Symbian Telefon WiFi-n; XBOX 360 WiFi-n;
Mi lehet a gond? A Ping az a szolgáltató sara, de a modem random restart szokása számomra rejtély. -
Bazsy33
csendes tag
FTTH hálózat Esztergomban
Hazánkban az elsők között Esztergomban építjük ki FTTH ( az Előfizetőig kiépített optikai hálózat) alapú szolgáltatásainkat. A lakásig kiépített optikai hálózat elérhetővé teszi a legkorszerűbb technológia által nyújtott előnyöket. A Jurop Telekom hálózatán a hazánkban újdonságnak számító adatforgalmi (magas le- és feltöltési) sebesség és digitális kábeltelevíziózás érhető el. -
Bazsy33
csendes tag
-
Maarki
aktív tag
Hát igen kíváncsi leszek mit ajánlanak most mert az Invitel most fejlesztet és itt a környékünkön is és igen csábító ajánlatai vannak! Upc itt a környékemen felejtős az ratyi. Invtel most jokat mondot és 2 családtagomnak már az van és le a kalappal 3boxal 25/5 net vezetékes telefon de az nem érdekel de kapnánk és elég jó áron. Most a 16/2 netért 6090Ft fizetek ha esetleg ide is elér majd a 80/25 akkor tuti az lesz
-
Maarki
aktív tag
Hello!
Az igen ez nekem új infó volt
én csak azokat láttam ami a netten van
amúgy nekem 16/2 van és olyan stabil mint Paks
viccet félre téve 2éves hűségem most fog lejárni és ha 7-8 megszakadt a 2 év alatt akkor sokat mondtam én meg vagyok vele elégedve a tv is igen jó csak kicsit drága de korrekt.
-
Bazsy33
csendes tag
Sziasztok!
Várom a tisztelt dorogiakat akiknek van a juropnál tv és internet előfizetésük.
Internet Csomagok
20/4 2690ft
40/8 3690ft
80/25 4690ft
Azért nyitottam hogy mi se maradjunk ki a többi szolgáltató közül a fórumozással.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest