Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz csoki9019 #33988 üzenetére
LinkedIn. Tapasztalataim szerint nemzetkozi vagy nemzetkozi piacra dolgozo cegek fizetnek kimondottan jol. Nekem mar az elso (recruiter) kor alatt fel szokott merulni a fizetes.
A kerdes amugy, hogy vannak-e annyira jok a hard es soft skilljeid, hogy kifizesse erted ezt a piac, ha nem akarsz tul nagy felelosseget vallalni.
-
nyunyu
félisten
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha valamelyik fejvadász cégen keresztül érkezett a hirdetés a profession.hu-ra, akkor a kellő mennyiségű szakmai múltat tükröző CVm elolvasása után ha fel is hív a HRes, akkor általában az első kérdése a bérigény szokott lenni, főleg ha látja, hogy a cég esetlegesen nem tud elég versenyképes ajánlatot adni. (Tipikusan 20+ év szakmai múltat kérnek, de juniornak megfelelő díjazásért)
Ilyenkor én kertelés nélkül megmondom, hogy most mennyit keresek, aztán ha annál nem adnak többet, akkor nincs miről beszélgetni.
Így az telefonos interjúim 3/4-e nem tart 15 percnél tovább, nem raboljuk feleslegesen egymás idejét.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
veterán
végre normális nekem tetsző tech stackel dolgozhatnék sima seniorként nem túl nagy felelőséggel
Mi bajod a felelősséggel?
ha végre normális nekem tetsző tech stackel dolgozhatnék
Majd kijavítanak itt a dev kollégák, de pont azzal lehet jól keresni, ami kurrens, mégse akarják sokan csinálni. Szóval logikus módon azok a stackek fizetnek jól, amire nagy igény van, de kevesen tudják/akarják csinálni. Ez nyilván nem egy abszolút érték.
Mbh-nál most túl vagyok pár interjún, több pozira is. Hát, azok alapján én nem mennék oda dolgozni, ha a világ minden pénzét fizetnék, akkor sem.
#33990Alexios
Ugyanezt tapasztalom én is. Ebből a szempontból a fejvadász körrel nagyon jók a tapasztalataim. Ők látják, hogy mennyit lehet kipréselni a cégből. A legutóbbi helyen még 15% pluszt is ki tudott nekem hajtani, mert volt máshonnan éles ajánlatom.[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Lehet én jelentkeztem jó helyekre eddig, de általában az első körig legkésőbb (de általában hamarabb) szóba szokott jönni a bérigény, itt nem kell szégyenlősnek lenni, meg kell mondani mit szeretnél. Nyilván vannak olyanok akik azt mondják oké, aztán a végén durván aláajánlanak, de szerintem az elég ritka hogy végigmentek az interjúfolyamaton anélkül hogy megkérdeznék mennyit szeretnél kapni
-
-Skylake-
addikt
"Dobállóztok itt számomra hihetetlenül nagy számokkal (igen régen volt róla egy szál el lehet érni de csak lehet a fejlesztők 10% éri el azokat a fizetéseket)"
biztos, hogy nincs 10% az a 10%.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Veron
addikt
válasz csoki9019 #30789 üzenetére
nálunk 3 hónap a felmondási idő, ami szemöldökfelhúzósan sok. de dolgoztam már 2 hónapos felmondási idővel is, akkor közös megegyezéssel eltekintettek tőle.
ahogyan már írták előttem is, itt az alkalom, hogy a fizetést is plasztikázzák kicsit."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
-
dellfanboy
őstag
en nem mennek bele, raadasul ha jol emlekszem ha mar 3eve ott dolgozol akkor automatice +5 nap.
mondd azt hogy a te piackutatasod alapjan te maskepp latod ( a gyorsan valtozo vilagban inkabb a30nap jellemzo), inkabb a br alapfizud emeljekráadásul nem értem ezt a röghöz kötést se, felmondasi ido alatt ált a munkavállaló alacsony munkamorállal dolgozok bizonyos esetekben több kárt is okozhat mint hasznot, a feladat átadásnál.. nem tetszik nekem ez a munkavállalói stratégia..
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Kobe
veterán
nem ördögtől való, de én simán kihasználnám a lehetőséget és bedobnám a HR-nek hogy ha a felmondási időt van idejük szondázni, nézzenek már rá a bérsávokra is, csak hogy ne kelljen 2x szerződésmódosítást írni
hays / piaci átlagtól eltérő bérbesorolással tuti azt mondanám hogy piaci besorolás szerinti bérezés alapján írom alá
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest