Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sa3ndor
csendes tag
Keresek egy olyan programot, amelyik tetszőleges időközönként honlapokat szkennelne, az új eddig meg nem talált linkeket kimásolná és listázná pl word fájlba. Konkrétan arra gondoltam, hogy a honlapomon az európai szociális rendszerek változásai érdekelnek és ezek változásait szeretném követni, úgy, hogy ne kézzel kelljen naponta végigkeresgélni, hanem akár naponta automatikusan tudja a program megadott keresési feladatok alapján keresni listázni és megjeleníteni, amit talált. Gépbekapcsolás és programindíítás után persze. Akár nem ingyenes programra gondoltam.Most kezdek programozni tanulni Javascriptet, szerintem ez a szoftver lenne a diplomamunkám, ha még nincsen ilyen kitalálva. Ha valakinél online tanulhatnék az lenne a legjobb, persze fizetnék a konzultációkért, feladatokért, stb. Kösz előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest