-
IT café
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igaz, a framework biztosít, még a .Net és a Java-ban is...
Javascript programozási nyelv, vagy szkript nyelv, az sajnos nem tudom, sokszor megszóltak már mindkét kifejezésért, úgyhogy ezt a vallási kérdést tegyük félreA Node.js eddig szimpatikus, én azt láttam rajta, hogy kliens oldalon lehet vele szerver oldali műveleteket végrehajtani, ami baromira tetszett
. WinJS-t nem ismerem, de gondolom csak win-es.
W3 File/FileReader API tényleg képes lenne könyvtár tartalmat kilistázni? Mert én csak azt láttam, hogy fájlt tud beolvasni és kész... mármint annak tartalmát, de így könyvtár tartalom (könyvtár , fájlok) beolvasása nem.SOAK, Az nem lehet, hgoy a videó amit leakarsz játszani azt csak az FF támogatja? (Nem vagyok guru, csak erre gonodlok elsőkörben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Long Dark
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest