Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Milán
tag
Ez az, nyomják csak, ömlesztve! Miért csak 40, lehet az 100-is (Ez jó stratégiája a Netflixnek minden téren, miért most hagynák abba?)
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Armagedown
őstag
Először azt hittem, hogy egy újabb cloud gaming szolgáltató lesz
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
törölt tag
Mondjuk mi lenne, ha kevesebb, nézhetőbb tartalommal tolnák! Azért kell a game, hogy amikor nem találsz semmi nézhetőt, hátha játszódni támad kedved?
Suszter, maradj a kaptafánál! -
tibaimp
nagyúr
Mivel, most filmeket/sorozatokat nem nagyon tudnak ők sem készíteni, és így a jövőben sok előfizetőt veszíthetnek, mondjuk nem csak ők, hanem a többi szolgáltató is, így ezzel szeretnék maradásra bírni az előfizetőket.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GodGamer5
addikt
Az Oxenfree 2 szuper lett, de másra nem igaznán emlékszem. Annak sosincs jó vége, ha ennyire a mennyiségre mennek rá...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest