Új hozzászólás Aktív témák

• TAKÍÍ

tag

válasz rii #331 üzenetére

megtalál a számlatörténetében is (Személyes oldalán a Beállítások/Számlázott tételek menüpontban:

Ajánlatos miután beléptél a számlázás menüpontban elolvasni a dolgokat.
    bal oldalt több van...

Na és igen elvileg küldenek e mailt..róla....de most én mindíg vártam azt tök későn kaptam meg..pedig biztos van benne rendszer.
    Jah azzal a PAYU val érdemes kifizetni. (vagy kellett volna) [link]

Ha szorít a határidő, mint ahogy most engem is, akkor jó.

Amennyiben a Vatera által kiküldött számla rendezése nem történik meg a számlán jelzett fizetési határidőn belül, a Vatera, a fizetési határidő lejáratát követő 7. napon fizetési felszólítást küld e-mail üzenet formájában a felhasználónak. A fizetési felszólításban megjelölt további 7 napos fizetési határidő teljesítésének hiányában a Vatera a felhasználó jogosultságait ideiglenes tiltás alá helyezi, amiről e-mail üzenet formájában tájékoztatja a felhasználót. A jogosultságok tiltásának feloldására kizárólag a kötelezettségek rendezését követően kerülhet sor. A második fizetési felszólításon szereplő fizetési határidő túllépésének 7. napján a kérdéses kötelezettségek automatikusan az allegroup.hu Kft. követelésbehajtó partnereihez kerülnek át a PTK szerinti behajtásra. A követelésbehajtás költségei a nem fizető ügyfelet terhelik, amely a követelésbehajtó partner által kibocsátott számlán jelennek meg terhelésként. A követelésbehajtás eredménytelensége esetén az allegroup.hu Kft. jogi úton, az illetékes bíróság által kibocsátott fizetési meghagyással, illetve polgári peres úton érvényesíti követelését.

Ha jól veszem ki kb 21 nap van míg a behajtóhoz kerül a cucc és előtte pedig szintén 21nap a befizetésre. szal ez másfél hónap....
    Na én nem tudok semmit javasolni, ilyenem még nem volt, de valszeg jobban jársz ha minél előbb befizetsz mindent...
    mielőtt még a 300 Ft ból valami bírosági per költség is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák