Új hozzászólás Aktív témák
-
4.0.1 et lehet jailbreakelni mc-s modellen? Elvileg az javitott az akksin :/ igen írják most néztem 4.1 en jobb az akksi arra kellene felfrissítenem ha lehet jb-zni
[ Szerkesztve ]
-
-
Az ikonok árnyékát hogyan lehez kikapcsolni? Ikon dock
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8292 üzenetére
Nem lesz gond.
makimakom: Nincs annak az akunak semmi baja. Egyébként emg rakd le fél órára és nézd meg utána, kb. 80%-on lesz. Ennyit ér a százalékos kijelzés...
[ Szerkesztve ]
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8290 üzenetére
Szia!
Köszi, de az Installous-os letöltések mindennek mondhatóak, csak nem éppen legálisnak.
Ebből nem lehet gond, ha megnyomom a Transfer Purchase-t? Elvileg az AppStore-os regisztrációmnál a fizetési módnál semmit nem adtam meg, szal nem adtam meg bankkártya számot vagy ilyesmit. -
Na feltoltottem az ipodot teljesen..eddig neteztem és msn eztem 1ora 15perc alatt 72%-ra merult..ez normalis?
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8287 üzenetére
Hy
Kattints jobb gombbal az iPodra és válaszd a transfer purchase menüt. ez elvileg áthúzza a progikat ipodról a gépre és jó lesz. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Már megint problémám van.Jailbreakelt készülékem van, és eddig Installous-t használtam a progik letöltéséhez és telepítéséhez, de most egy több Gb-os progit akartam leszedni, és gondoltam, hogy ezt már inkább letöltöm torrentben, mert ezerszer gyorsabb, és iTunes-en keresztül szinkronizálom az IPA fájlt.
Odáig el is jutottam, hogy behúztam iTunes-be a fájlt, de amikor szinkronizálni akarom az App-eket, akkor kiírja, hogy jól meggondoltam-e, mivel így egy csomó programot törölni fog az iPod-ról (történetesen szerintem azokat, amiket az Installous-szal telepítettem, és nem az AppStore-ból).
Van rajta appSync is, bár fogalmam sincs, hogy mire jó, de olvastam, hogy elvileg ehhez kell.
Előre is köszi! -
xxman
senior tag
nekem nem merül nem lassúl és Jb+progik+background+multitasking...
memoria se fogy el...annak xbocs a nick név nem ugrik be akinek gyorsan merül azt javaslom merítse le teljeseen és használjon hálózati töltőt ... amíg nekem nem volt addig nekem is gyorsabban merült... jah és ha azt írja h 100% akk is hagyd rajta min 1 órát még
-
Bling95
őstag
Sziasztok nemtudjátok hogy lehet e valahol egyedi szilikon tokot csináltatni , tehát valami olyami hogy én feltöltök vagy képet logót és abból valahogy ?
-
ladlac
tag
És igen, végre valaki megértette mi a problémám!
Ugye, hogy semmi logika nincs benne?!
3.0-ig biztosan jól működött, aztán frissítettem 3.1.3-ra, amiben már benne van ez a 'feature'...De úgy látszik nincs megoldás rá, ha már ketten nem találjuk, meg amúgy sem túl bonyolult a menürendszer, hogy ne lehetne a nyomára akadni...
-
trobi28
addikt
Én arra gyanakszom hogy az Apple befoltozott valami hibát közben sumákban amiről nem igen tudnak még így a 2g-s ipod is a 3g-s sorsára jutott vagyis nem olyan egyszerü a Downgrate.
SHSH mentésem meg ugye nincs mivel arról volt szó hogy a 2g-s hez nem kell[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
-
trobi28
addikt
válasz
makimakom #8242 üzenetére
Köszi,mondjuk én rég így használom sőt ennél frappánsabban mert fel van rakva a Backgrounder és úgy van beállítva hogy ha megnyomom a Home gombot akkor teljesen zárja be a böngészőt így ha nem zárom be külön az ablakot akkor sem fut a háttérbe hanem teljesen bezárja és a memória felugrik 60 mb fölé.
Nekem böngészés közben fogy el,4-5 oldal (NEM ABALAK HANEM OLDAL MEGNYITÁSA UTÁN TEHÁT NINCS NYITVA 5 ABLAK EGYSZERRE) és lemegy 5 mb-ra és kilép.Rányomok az ikonra és onnan folytatja ahol abba hagyta 60 mb szabad memóriával.Jön 4-5 oldal megint és ismét kilép
Na ez a nagy problémám amire nem találtam megfelelő megoldást még. -
ladlac
tag
válasz
Csapi007 #8227 üzenetére
Ez kellene...
Kipróbáltam én már a settings-nél az iPod-ot is, de az sem volt jó. Ha megy a zene, kétszer home, akkor bejön ez a zenelejátszó. Ha szüneteltetem a számot, és kilépek ebből a zenelejátszóból, akkor bajos az elindítás, ugyanis az iPod funkció pont ugyan azt csinálja, mintha a 'Music'-ra kattintanék. Régebben meg úgy volt, hogy két katt a home-ra, és ugyanígy bejön ez a zenelejátszó, és el lehetett indítani a zenét. (más program futása közben is ment a play/pause funció, most pause után csak a programból kilépve lehet elindítani a zenét)
De legjobban mégis a logika hiánya zavar.
Most adott a funkció, beállíthatod, hogy kétszeri home gomra bejön a homescreen.
Egy nyomásra is, szóval nincs értelme. Vagy választható még a keresés. Eddig egy nyomás, bejött a homescreen, még egy, ugrott a keresésre. A harmadik meg az iPod, de a képen is látszik, a zenelejátszó egyik gomja a 'Music', amire pont az "iPod" jönne be.
Gondolom mást nem igazán zavar, csak én értetlenkedek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
peugeotmate #8236 üzenetére
3óra játék alatt csak a fele csökkent?
az király akkor neked alig merül
-
peugeotmate
őstag
válasz
makimakom #8235 üzenetére
Nálam most nincs beállítva az akkukijelzés ugyanis feleslegesnek tartottam és tartom is, mivel gyakran nőtt egy kicsit aztán visszaesett, szóval többször összevissza váltakozott. Ez a játék nincs fenn nekem, de például a NFS Undercover úgy 3 óra "tömény" játék után kb 1/3-val vagy felével csökkentette az akkuidőt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
peugeotmate #8234 üzenetére
ahha köszi nekem az van hogy játszok a splinter cell-el 700mb és 2%ot vesz le percenként..:/ nálad ez hogy van?
-
peugeotmate
őstag
-
válasz
peugeotmate #8232 üzenetére
és neked nem merűl gyorsan? ha netezel hogy merül vagy ha játszol? meik itunes al raktad fel a 4.0-t?
-
trobi28
addikt
válasz
peugeotmate #8230 üzenetére
Böngészés közben nem fogy el a memória???
-
peugeotmate
őstag
Szerintem is jó az iOS4 (szintén 2G 8gb-os készülékem van). Egy ideig be volt kapcsolva a háttér és a multitasking is (JB jóvoltából), de aztán inkább kikapcsoltam őket, mivel kicsit belassították a rendszert. Azóta ugyanolyan gyors, mint régen (ha nem gyorsabb), nem merül le rohamosan, stb.
És a mappákba rendezés az már nagyon hiányzott, már ezért megérte frissítenem! -
trobi28
addikt
Nekem minden szempontból jó lenne mert nagyon tetszik,nem lassul,ha kikapcsolom a wifit (sleep módba) akkor nem is merül gyorsabban,de van egy nagyon bosszantó dolog benne: Ha böngészek a 4-5 -dik oldal után elfogy a memória és kilép a böngészőből,és ez engem nagyon bosszant mert sokat böngészek rajta.
2G-s 16gb-os[ Szerkesztve ]
-
xxman
senior tag
én nem értem h mi ez a 4.0 ... nekem nincs vele bajom (akksi jobb , szebb minden , stb((touch 2g 8gb)))
de másoknak , sőt a barátomnak is (3g 32Gb) lassul stb ... -
már másodszorra szart be az ipodom..nemértem
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül vmi jó képregény olvasó progit touchra? Vmi olyasmire gondolok,mint pl az ebook olvasó ibooks-hoz hasonló progi,amivel nem kell külön letölteni képregényeket,hanem a már meglévőket felmásolod és kész,mehet az olvasgatás. -
Zsom!
tag
Kit tudnék privátban megkeresni cydiával kapcsolatban?
-
válasz
Csirkejozsi #8217 üzenetére
Ez király progi jobb lesz tőle az akksi? De az a baj hogy fizetős
-
Csirkejozsi
tag
Na, kisebb kutakodás után végre találtam valamit, ami talán használható:
ScreenDimmer
Ez a progi elvileg pontosan arra jó, ami nekem kell, persze JB kell hozzá. Mindjárt ki is próbálom. -
Csirkejozsi
tag
válasz
Csapi007 #8213 üzenetére
Hát a Touchban nincs.
Mikrofon is csak a headset-en van. Na mindegy, nem olyan életbevágó, mert végülis ahogy Kommy is ajánlotta, manuálisan is le lehet venni a fényerőt, de mondjuk tudtommal azzal sem teljesen, csak egy minimális szintre veszi le, de azért fogyaszt.
Köszi a válaszokat! -
Muszály lesz vissza tennem a 3.1.3 mar írtó gyorsan merül az akksi ezen az IOS4-en 100% 5perc alatt 93% játék közben 2%ot vesz le percenként! Ezt orvosolni nem lehetne az akku időt?
-
Csapi007
veterán
válasz
Csirkejozsi #8211 üzenetére
Skype használja a proxy szenzort, bár nem tudom hogy olyan van-e a Touch-ban.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #8211 üzenetére
Erre annyit tudok ajánlani, hogy sbsetting és lehúzod ilyenkor a fényerőt, szerintem máshogy nem megoldható
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
A GPS-szel már remélem nem lesz több kérdésem. Most egy másik dolog miatt írok.
Nincs valami megoldás arra, hogy az iPod képernyője automatikusan elsötétüljön egyes alkalmazások futása közben? Mert pl a Skype alatt, mikor mondjuk beszélek egy fél órát, elég sok energiát lehetne megspórolni, ha nem égne végig a háttérvilágítás. Meg pl az Installous-ban is amikor nagyobb méretű programot töltök le, és eltart mondjuk egy fél óráig, (mivel 3-as oprendszert használok, és nincs multitaskingom) teljesen felesleges, hogy világítson, mert addig mást úgysem tudok csinálni.
Köszi! -
Annyira szar ez a 4.0 percenkét 2%-okat vesz le az akksibol ez így nem jó
-
Zsom!
tag
válasz
peugeotmate #8207 üzenetére
Szerintem az apple-nek is érdeke, hogy terjedjen a facetime
Sent from my iPod
-
peugeotmate
őstag
Újabb fotók jelentek meg neten a 4. generációs Touchról, amelyekből kiindulva az előlapi kamera is lesz benne, tehát FaceTime funkciós lesz (?) ez is az iPhone 4-hez hasonlóan. [link]
Szerintetek most (is) "kacsa" a hír? -
Zsom!
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez JB-e, de meglehetne-e oldani azt, hogy az ipod-dal felcsatlakozok egy wifi hálózatra, majd az ipod megosztaná valahogy a netet egy sz.géppel?
Remélem érthetően írtam. -
Csapi007
veterán
Hy
Mivel már 4.0-án vagyok pontosan nem tudom megmondani de a 3.x alatt a general beállításoknál emlékeim szerint van egy home button vagy ilyesmi menü és ott kell a zenét választani ahhoz amit te akarsz.makimakom: A saját IP címeddel csak akkor fog működni ha futtatsz egy SHSH szervert a gépeden.
Ha Saurik IP-jét illeszted be és nem megy akkor nincs a szerverén a fájlod.
Arra figyelj hogy ne legyen kikommentezve.[ Szerkesztve ]