Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz Oldman2 #192133 üzenetére
Elméletileg azt kéne tudnia, hogy az eseményen belül külön be tudod állítani a bevásárlást és ha beírod a tételeket, akkor azt kategóriákra szedi. ... Én eddig jegyzetbe írtam a bevásárlólistát és amikor láttam ezt a feature-t, megörültem, hogy milyen jó ötlet. Azt írták, hogy a magyar nyelvű telefonokon nem megy, de én angol nyelven használom, feltételeztem, hogy menni fog. Kipróbáltam, tényleg ott volt a shopping, megörültem, de tovább nem forszíroztam. ... Most kipróbáltam úgy, hogy vittem is fel tételeket, de nem kategorizálja, szóval ugyanott vagyok, mint a jegyzetekkel. Mindegy, az időzítő viszont tényleg működik és annak nagyon örülök.
Mondjuk ezek nem túl bíztató jelenségek, ráadásul Te nem is egy régi telefont használsz. Én widgeteket egyáltalán nem használok, szóval nekem ezek ezért nem tűntek fel.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest