Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
-
Arcképgyáros
válasz -Ben- #133394 üzenetére
Amikor a Bottledet vettem az volt a Müllerben 28, én meg 14-ért rendeltem ugyanúgy eredeti. Nem is nagyon nézem az árakat Müllerben de ami szimpi CH 212 VIP, Boss Bottled, The Scent, Női The Scent bnőmnek is 28 körül ingadozik. Oda komolyan csak szaglászni érdemes menni.
Tech: Na meg vannak olyan hamisítványok is már, hogy meg nem mondanád róla, hogy kamu parfüm.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz -Ben- #133332 üzenetére
Az ... szégyen az egész !
Ebben az esetben tényleg az kell hogy elmenni a boltba és megvenni, ha pedig jön a futár a 2 ünnep között akkor elküldeni a büdös p*csába !
Media Markt oldalán már az SSD -nek az írják hogy szállítás Dec 27 -től !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz -Ben- #133322 üzenetére
Én sem értem ... Szerdán este rendeltem meg majd Csütörtök reggel már a postán volt, Majd Péntek éjjel küldtek egy emailt hogy a futárnál van és szállítás alatt várható átvétel "Péntek" na azóta is jönnek !
(#133323) TechN7ne
Media Markt !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #132958 üzenetére
Ott lett elbaszva hogy külföldről behozottak már most nagyon ár alatt van, de 180 ezernél már ők sem fogják tudni olcsóbban adni, így realizálódik majd az ára. Szóval pár hónap és használtan tudsz venni majd i7-est 150-160-ért kb, de egy 1 év múlva is ennyit fog érni használtan. Én is csak azért vettem már most meg 180-ért.
-
Arcképgyáros
válasz -Ben- #132923 üzenetére
Inkább ez a home gomb ropogás ami sírba tesz még mindig, de gondolom idén már nem célszerű gariztatni sok munkaszüneti nap miatt, inkább már csak januárban.
Sokszor megfigyeltem, barátnőmnek ugye 5S-e van én sem használom meg ő sem nyomkodja az övét aztán enyém -20%-kal szarabbul áll akksi ügyileg mint az övé pedig egy 2 éves 5S-ről beszélünk már.
szekra: de
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz -Ben- #132401 üzenetére
A felsorolt példáidra 1 kivételével mindre alkalmas. Azt meg, hogy a jegyzeteidet, zenéidet és a fotóidat nem tudod a zsebedben egy hétig nem érzem olyan világrengető problémának, de persze kinek mi számít annak. A 300 ezres telefonod mellett kiadni egy másikra vész esetén 5000ft-ot meg nem hiszem, hogy túlzottan megterhelő lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz -Ben- #132387 üzenetére
Csak a hivatalos forrásból származó készülékek esetén lehet cserékészléket igényelni bizonyos feltételek mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
"egy zsebben hordható eszközzel, ami 2016-ban kvázi az életedet jelentheti. "
Ezt inkább nem is kommentálnám csak annyira, hogy nagyon szomorú, hogy itt tartunk. Megérett rég az emberiség a pusztulásra.
Remélhetőleg arra gondoltál, hogy mentőt lehet hívni a telefonnal és nem másra.#132390: A gondolatmenetet folytatva ha az iPhone-od nélkül nem tudsz létezni tarts belőle kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Csak azért morgok ezen amúgy, mert szemüvegnél is naponta többször eljátsszák ezt. Bejön, hogy összetörte, elhagyta, akármi és el van halva, hogy neki most nem lesz azonnal, két percen belül másik szemüvege. Hátb*szki, ha neked olyan szemüveg kell, ami nélkül nem látsz, akkor ne egy szemüveged legyen. Elhiszem hogy drága, de pótszemüvegnek nem kell fényre sötétedő, meg anyámkínja, meg ugye cipőd sem egy van, jobb esetben.
-
madgie
titán
válasz -Ben- #132335 üzenetére
Lencsefüggő is, nekem az Airoptix olyan, mint amit te mondasz, utálom is, hogy bizonytalanul fekszik fel azon a kevés könnyfilmen, ami a szememben van
A Biofinity szinte feltapad, nekem az jött be. Néha nehezebb kivenni, de legalább nap közben stabilan a helyén van. Régen, dorbézolós koromban a Night&Day simán felcsúszott a felső szemhéjam alá, hótt másnaposan felkeltem, miapics, biztos elhagytam, felraktam egy másikat. Erre délután - mikor már majdnem embernek éreztem magam - feltűnt, hogy ott van felgyűrődve a régi is
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -Ben- #132319 üzenetére
Nekem hogy fája fejem mindig a szemem is érzi néha, olyan mintha belülről nyomnák ki mindkettőt. 2 hete voltam ilyen magán profi szemdokinál, 3 órát vizsgált, de mondta ez nem a szememről jön...A fejfájásomat meg ugye még most sem tudom mitől van, pedig voltam már millió helyen vele.
Most nézem mennyi "fogyatékos" van itt, pedig csak azt hittem nekem fáj mindig valamim...
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz -Ben- #132223 üzenetére
Sokan ingáznak amúgy a két OS között, de ennyi idő után én kezdtem rosszul érezni magamat, hogy miért nincs igényem kipróbálni valami mást. Elég nehezen veszem rá magam az ilyesmire, ma már egy Windowst sem húzok újra szívesen, mert csak a nyűg van vele... Ha sokat kell mókolni, nem kérdés, hogy újra a kényelmesebb utat fogom választani
Xbox GT: nozsolt
-
Mister_X
nagyúr
válasz -Ben- #131984 üzenetére
Igazából nem tudom elképzelni, hogy miként lehet szilícium-dioxiddal kényes felületet takarítani - lehet az elemi verzió csodát tesz a kvarchoz képest (ami szintén SiO2)
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -Ben- #131937 üzenetére
Na már reklamálnak i7 topik miatt.
ittakary: fontos különbséget tenni a szintetikus és a természetes C vitamin között. Szintetikusból 500 mg annyi, mint rendesből 40-50 mg. Szóval ezért árulnak 500 meg 1000-es kiszerelésben, mivel nem olyan nagy adag az, mint amilyennek látszik.
Én most természetes alapút szedek a téli hónapok alatt, amikor nem jutok annyi friss gyümölcshöz.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz -Ben- #131937 üzenetére
Az odadurrantás minden szinten megvolt, elhiheted. Nem győzök h*gyozni járni, annyi folyadékot iszok a sok C-vitaminra (meg persze az összes nagy dózisú egyéb vitamin kombóra).
ittakary: Persze, ami nem kell, a kimegy a vizelettel, de célszerű napi több adagban bevenni, mert akkor folyamatosan van annyi, amennyi kell.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz -Ben- #131908 üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy egyeseknek elég..."japán" a mentalitásuk: ott magas nagyon a megfelelési kényszer meg a csordaszellem - persze mindenki két kezét összetenné, ha egyéb tereken hasonlítanánk Japánhoz
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Arcképgyáros
válasz -Ben- #131882 üzenetére
Minden foglalt már. Sőt koponyát meg pingvint, dragon ball figurát stb. már nem is kérhetsz mert van szarásig.
Én még batmant akartam anno, de már akkor is volt 4 fajta. Mondjuk nem bánom, hogy nem az lett. Most meg első elképzelés régóta már interstellar téma volt csak a 3 év leteltét vártam, de nem kért senki enyém lesz az első.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz -Ben- #131306 üzenetére
nem tudom észrevetted-e, de minden elektronikai termékkel kapcsolatban MINDIG csak a hisztit tudod olvasni, és fogod is amíg a világ a világ
mivel ha valaki elégedett, nem fog beregisztrálni egy fórumra csak azért hogy leírja:
"sziasztok, jani vagyok a hegyről, nagyon tetszik a telefonom, semmi problémám nincsen vele, örülök hogy megvettem. üdvözlettel: jani a hegyről"
Csak az ír fórumra akinek valami hisztije van
-
GALARDO
addikt
válasz -Ben- #131210 üzenetére
Azt a végén lesz egy 7S, valami idétlen ficsőrrel, mint tavaly a 6S-nél. Ha így lesz, akkor négy évig fogom használni a hatpluszt.
Ui: Persze, ha bírja addig.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest