Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz -secret- #68156 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy mindig röhögök, és szóbakerül a kondi, és egyből azzal kezdi valaki, hogy "mennyivel nyomsz fekve", akkor abból egyből látszik hogy "halvány lila fingja" nincs arról, miről is szól ez az egész. Sokan azt hiszik, hogy a súly nagysága a lényeg, pedig baromira nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #68149 üzenetére
Megvan: a csuklószorítós van nekem, de nem szeretem, mert állandóan tekergetni kell, stb.
A sima viszont okés, mad max-ek elég jók is, csak vigyázni kell, mert van nagyon olcsó is, az olyan is, szétmegy hamar.
szerk: szerintem nem érdmes sokat költeni az elején. Amíg az emberek nagy része nagyon lelkes, megvesz minden szart, mert azt hiszi ettől jobban izmosodik, meg jobban edz, stb, aztán 2-3 hét után, mikor a lelkesedének vége, a felszerelés is pihen hónapokat Aztán aki mégis rászokik, és jár is rendesen, meg rendesen kajál is, akkor már lehet megajándékozni magát dréga cuccokkal, hisz akkor ki is van használva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #68149 üzenetére
Én ezért kelek reggel. Hétköznap még előbb. Alig vannak. Persze, alhatnék 7ig, így meg kelnem kell legkésőbb fél 6kor.
Egy olyan kesztyűm van, amit utálok
Elhagytam pár napja, mér örültem, hogy venni kell másikat,de rákérdeztem a kondiban, és a csávó előhúzta a pult alól. Mondom a francbaKikeresem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #68140 üzenetére
Szedek persze. Egy multivitamint, és mivel abban van, ami kevés, más meg sok, így összeválogattam, hozzá pluszban D-t, K1-K2-t, magnéziumot, meg B-12-t és C-t (most nem sorolom fel, mit miért, de pl. mindenhol a kálcium folyik a csapból is, közben ebből a szempontból a magnézium sokkal fontosabb, de ebbe ne menjünk bele, mert mindenki "mást vall".
Sokmindent kikisérleteztem már, de ez van, foglalkozok vele, azt hiszem, írtam párszor,hogy álltam egészségügyi és lelki szinten egy 1,5-2 éve, ahhoz képest már azt sem tudom, milyen az, hogy mélyen lenni, sem testileg, sem lelkileg. Ezt meg megtartom akkor is, ha csomó lemondással jár (ami leginkább a kajára értendő).
más: Amúgy ma valami ünnepnap van, vagy munkanap? Máskor 9 felé már tele a kondi, most meg alig lézengtek. Király volt
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz -secret- #68137 üzenetére
Lemaradt... ezt írják:
"A napi ajánlott adag (2 kapszula) energia és hatóanyag-tartalma:
Energia: 32,38 KJ/7,74 kcal
Fehérje: 0,136g
Szénhidrát: -
Zsír: 0,800g ebből:
Telített zsírsav: 88 mg
Egyszeresen telítetlen: 140 mg olajsav
Többszörösen telítetlen: 580 mg ebből:
Linolsav: 140 mg (omega-6)
Linolénsav: 440 mg (omega-3)
E-vitamin: 20 mg"De amúgy én is eszetlenül vettem.
Turmixba öntve van valami íze? Vagy észrevehetetlen?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #68133 üzenetére
Mennyiért veszed a lenmag olaj kapszulát? Biztos sokkal drágább, mint ez: [link]. Én így veszem, a legolcsóbb megoldás (2 deci, ~650 ft). Persze, ezt ugye öntögetni kell, kapszulában meg ki van mérve, tény.
szerk.: edzőtársam megint elaludt, mehetek egyedül (még várok 20 percet, ha nem jön, így járt).
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
nord_
veterán
válasz -secret- #67746 üzenetére
De, közvetve - egy KöHÉM rendeletben - szabályozva van. Egyébként logikus: ha a gyári felszereltségtől eltérő elemeket teszel a kocsira, nyilván, engedélyeztetned kell előtte. Nyugat-EU-ban minden tuningkocsi kesztyűtartójában ott van a mappa az összes szükséges papírral. De a magyarok az autók terén is tálentumok: okosba' megvett ültetőrugó, túlméretes felni, sokszor nem jó váltóméretben sufniban beeépítve, mert hiszen mi nem csak a tízmillió futballszakértő, hanem a tízmillió autós szakember országa is vagyunk.
A rádió és a hangereje nem tartozik az üzemeltetéshez nélkülözhetetlen műszaki egységekre, így arra nincs is megkötés (bár, ha egy mentőnek nem állsz meg, mert nem hallod a kocsiban üvöltő zene miatt a szirénát, akkor a közelben ólálkodó rendőr simán félreállít. )
-
GALARDO
addikt
válasz -secret- #67733 üzenetére
B+! Odaírhatnád, hogy állatbarátok ne nézzék meg...
Más: A második jó is lenne nekem. Bár van egy kis SGS beütése, így előröl.
Ez már a nagyon kéne kategória...
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
manchester85
veterán
válasz -secret- #67712 üzenetére
Hogyisne. Akkor mar inkabb vigye a jegyemet. Visszament már amugy az őshazájába. Érdekes egy kultúra amugy, kb a nőket csak az érdekli, hogy "lássa hogy szereted". Aki ezt eloszor bizonyítja, ahhoz hozza is mennek lazán. Tetszik a felfogás, a magyaroknál meg még a pocsék vágósuklyúaknak is akkor arcuk van, hogy az ember nem tudja eldönteni, hogy a bicska, vagy a nevetőkönnyek csillapítását szolgáló zsebkendő nyomja a zsebét.
Barátságtalan egy nép vagyunk, ez az igazság. Talán csak a franciák utalatosobbak nálunk.
Vadaszcsiga!
Miféle presztízst? Poenbol arra akartam kilyukadni, hogy rá ne hozd a babonat Icecave-re, hisz József Attila 32 éves is maradt. A képet nem a verssel vetettem össze, egyszerűen hozzatettem, hogy mivel tudom, hogy Icecave is szereti Armint, igy nem csak öncélúan küldtem valami képet.
Icecave!
Ja, de egy mocskos női szajtól, ordibalos őrjöngő picsatol rosszabb nem sok van a földön.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz -secret- #67468 üzenetére
Atyaééég..
Többször gondolkoztam már rajta, hogy megkérdezem Cyberpunk-ot, nincs e náluk felvétel.Honnan is szoktátok rendelgetni tonna számra az olcsó tokokat/fóliákat a szifonra?(vagy van aki már a G2-re) Nem találom, és nem is akar az eszembe jutni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest