Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Videó stream letöltése
- YouTube
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz -secret- #135373 üzenetére
lol
én az 5S-em jófogásról vettem és tök jól jártam vele, onnan 35k ráfizetéssel váltottam 6-osra, aztan 25k-ért 6S-re, most pedig látom, hogy eg kis 2,5mm-es ponton a telón világosabb a pixel egy ilyen pacában, csak nem tudom erre cserélnék-e gariban(??!!)
Most pedig én is nézegetem a 7-eseket, hogy lehetne váltanom....
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
w333
félisten
válasz -secret- #134900 üzenetére
Autós topikban ezt írtam én is ... előtte 1-2 hónapja minden nap láttam a hókotrókat a száraz utakon, most pedig amikor este leesett az a kis hó 1 db. nem volt de komolyan, 30km/h -al mindenki csúszkált a Szentendrei úton, valahogy nincsenek szinkronban az időjárással, de ezen én már megsem lepődöm
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Gsx-rr
veterán
válasz -secret- #134640 üzenetére
Nem tudom kinek mi az igénye. De írtad az árakat. 100.000.- ami nem partközeli. Egy normális akkor inkább 4-500 euro között van.
Ebben még nincs kaja ,se útiköltség.simán ott vagy ,mint egy repülős útnál.
Alapban a kaja erősen kifogásolható szerintem és már olyan barátaim szerint is akik Horvátba járnak ,mert kicsik a gyerekek. az árak is elég komolyak.
Az meg ,hogy nekem ez a általában sziklás partszakasz nekem nem jön be az egy plusz érv ami miatt nem megyek és nem is mennék oda.
Ennyiből előbb mennék bármelyik Görög szigetre ,vagy egy all inclusiv Egyiptom esetleg egy olcsóbb Török szállodába. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Cyberpunk
félisten
válasz -secret- #134338 üzenetére
Én 6 Plus-ról váltottam vissza, ma már teljesen átálltam, még filmet is nézek rajta. Néha persze hiányzik a nagyobb kijelző. Főleg hosszabb szöveg írása esetén. De vannak előnyei is, mint a méret, üzemidő, gyorsaság. 3D touch és egy jobb előlapi kamera viszont jól jönne.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nord_
veterán
válasz -secret- #134310 üzenetére
November óta lehet választani - már legalábbis azon kevés szerencséseknek, akik jó helyen laknak. (Nálunk 120 a maximum, ami a gyakorlatban inkább 40-70 közt mocorog. De még mindig megéri ezt választani, mint az ötvenest, mert Magentában ugyanannyiért adják, viszont a feltöltés stabilan 10, nem pedig 5 mbps.)
B-L-A-C-K
jah, kérem, úgy könnyű olcsón adni a netet, hogy a Diginek nincs ellátási kötelezettsége olyan helyeken, ahol 100 négyzetkilométernyi területeket kell lefedni, minimális fizetőképes kereslettel. Meg ugye mennyivel olcsóbb és egyszerűbb meglévő építményeket felhasználni, mint saját hordozóeszközt telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #134273 üzenetére
Már pár hónapja a Next S-hez is 500 mega helyett 1 giga jár.
Közben próbaképp megint meghirdettem a P9+-t, keresgélek közben 6S-t, hátha lesz valami jó vétel, ami nagyobb, mint 16 gigás. 7-et jack hiánya miatt nem veszek, átalakítózni nem akarok, plusz nem is éri meg az ártöbbletet szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest