- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
kleinguru #296042 üzenetére
Amúgy van innen a csoportból valakinek már valamilyen valós használati ötlete erre a gombra? Kíváncsi vagyok, ki mire használná (akár csak elméletben is, akkor is, ha eszedben sincs frissíteni).
Nekem mióta AW-m is van, a kapcsolóm mute-ban van nonstop, hónapok óta nem nyúltam hozzá.
A gyakran használt funkciók a locksreenen alapból: zseblámpa, fényképező.
A dupla hátsókopp volt egy ideig a screenshot, de arra is van ugyan ilyen egyszerű billentyűkombó, szóval töröltem.
A tripla hátsó kopp meg a Shazam.Nem igazán tudnám ezt a programozható gombot beilleszteni a felhasználó szokásaim közé. Persze, valószínű játszadoznék vele, de én nem látom a problémát, amit megoldott.
-
válasz
kleinguru #296042 üzenetére
Érdekes lesz majd a véletlen nyomások kezelése, mert a korábbi kapcsolót elég nehéz volt véletlen átállítani.
Talán lesz rá beállítási lehetőség, hogy milyen hosszú vagy mennyire erős nyomás hatására működjön a haptikus gomb, [valahogy ilyen formában] .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest