-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Srácok lenne egy láma kérdésem! Ha SMS-t írok és ha ő-t, ű-t, vagy á-t írok, akkor a számláló egész hülyeségeket írki ki, pl. 70/120. Tudom, hogy a hosszú ékezetekre csinálja csak ezt. A kérdésem az lenne hogy ilyenkor több üzenetben küldi el az SMS-t vagy mint MMS? Nekem korlátlan az SMS szám, tehát annyit küldök amennyit csak akarok de pl. Az MMS-ért mát fizetni kell....
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
bandigno
senior tag
Durva kiegészítő fényképezéshez! ITT
-
vmiki4
tag
Sziasztok!
Most lesz először iPhone-om. Ez egy i4 16 GB, vodafone függő telefon! iOS 4.1 van rajta.
Az lenne a kérdésem, hogyan kell iOS 5-re frissíteni?Előre is köszönöm a válaszokat!
Privátra illik válaszolni!
-
Reverting
őstag
válasz bull84ghia #46053 üzenetére
Esetleg elso dolgom volt De az at&t lock marat.... es persze kerte a kartyat amugy megoldva koszi a segitsegetigaz innet senki nem irt
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
M@te
senior tag
ios 7en próbálok csengőhangot tenni a telefonra.
itunes-on az "ezen az iphone-on" menüpontba behúzom, fel is ismeri hogy ringtone szinkronizálom, de a telefonon nem jelenik meg. miért?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
zaiczd
tag
adott egy iPhone 4s, egyszer teljesen lemerült, felraktam töltőre és azóta se kép se hang, semmi életjelet nem ad! Mik lehetnek a lehetséges hibák? Köszi előre is!
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
zaiczd
tag
köszi szépen, próbálkozom.
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
alba-regia
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni Airport Express ügyben. Egyik topikban sincs igazából helye, talán ez pörög a legjobban, ezért ide írom.
Lassan egy hónapja, hogy leadtam a fent említett eszközt az Extreme Digitalban garanciális javításra. A hibajelenség: a PPPoE kapcsolatot eldobálja, WIFI működik. Leadáskor elvittem a tartozékokat, ami a doboz + hálózati kábelben kimerül. Ezeket akkor visszaadták. Kb. egy hét elteltével hívtak, hogy vigyem be a tartozékokat, mivel a szerviz bekérte.
Mivel lassan egy hónapja van náluk, e-mailben érdeklődtem, hogy ugyanmár mikor készül el. A következő választ kaptam:
"Az adott terméket továbbítottuk a hivatalos apple beszállítóhoz, ahol megállapították az Ön által jelzett hiba nem tapasztalható. Biztos, ami biztos alapon elküldtük a Starking apple szervizbe is, ahonnan jelenleg visszaigazolást várunk. Vissza jelzések alapján, a hét végére megoldást kínáltak. Természetesen haladéktalanul tájékoztatjuk Önt, új információ birtokában."
Írtam nekik, hogy ha hibásan kapom vissza, videófelvétellel bizonyítom, hogy az eszköz hibás, tájékoztatom az eljárásról az Apple európai központját, valamint a szaklapokat is megkeresem az általam írt cikkel, videóval és problémával. Csak megjegyezném, hogy éves szinten milliós nagyságrendben vásárolunk az EDigitalnál. Nem is ez a lényeg.
Arról érdeklődnék, hogy az Apple-nél jelenleg mi a tapasztalat a hasonló garanciális problémákkal kapcsolatosan, mi az eljárás? Tudomásom szerint hivatalos szervizük nincs Magyarországon, vagy ez csak az iPhone-ra igaz?
A várható hozzászólásokra előre reagálva: azért nem Apple szervizpontba vittem vissza, mert az eszköz Székesfehérváron lett vásárolva. Többek között olyan megfontolásból, hogy ez az esetleges garanciális javítást is megkönnyítse.
A vonatkozó jogszabályokat természetesen én is ki tudom keresni, leginkább a javaslatok, tapasztalatok érdekelnének. Köszönöm.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #46068 üzenetére
Jó kérdés, hogy lehet 30mp-en keresztül megfelelő sorrendben 3 gombot nyomvatartani
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
válasz alba-regia #46067 üzenetére
konkrétan 3 hivatalos szerviz is van itthon. almárium, starking és istyle. mindent javítanak, még iphonet is (persze hivatalosan cserélik és küldik tovább). Egyedül iphonet nem árulhatnak. szóval megúsztad volna a sok várakozást, ha rögtön odaviszed. szerintem amúgy is rögtön oda kellene vinni az apple cuccokat (kivéve szolgáltatói iphone)
-
M@te
senior tag
válasz alba-regia #46075 üzenetére
igen amúgy ezen már én is bosszankodtam hogy csak a fővárosban lehet normálisan apple-t szervizelni.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
IPhone 4S, iPad 4: 2 napja h nem jatszik le egyetlen egy videot sem a safari bongeszoben (peldaul: indexen levo videokat regebben siman lejatszotta, most pedig a play gomb athuzva, vagy pedig pal gombot megnyomva, semmi sem tortenik, csak sotet kepernyo). Ezt mi okozza? 3 nappal ezeleott meg minden ok volt! Gondolom az h nincs tobb icloud tarhelyem, nem befolyasolhatja... Mindket keszulek ujra lett inditva, hatha, de sajnos nem.
Koszi a valaszokat elore is!
Udv
Ferikek
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Az iTunes-al összerúgtam a port a napokban ugyanis zenéket akarok felmásolni manuálisan mindegyik Apple eszközömre. iPad 3-ra gond nélkül felmentek és iPod Shuffle-re úgyszintén. Viszont ha iPhone 4S-re akarom felmásolni ott ugyan berakja a listába a zenéket de nem kezdi el felmásolni az eszközre:S
A segítséget előre is kössz!
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
M@te
senior tag
-
Arcképgyáros
üdv, új lett a rendszerem gépen és nem tudok ugye zenét pakolni telefonra mert a semmivel akarja összeszinkronizálni a zenéket. hogy tudom lementeni az összes zenémet telórol?
-
Arcképgyáros
de ezt telefonra kell letölteni nem? nekem olyan kellene amit gépre...
-
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #46097 üzenetére
Pont ezért szigorítottak az ellenőrzéseken... Amúgy amíg nincs Apple Store, nem hiszem,h itthon is javítanának gariidőn belül, ráadásul gondolom előbb az USA-ban tesztelni fogják a rendszert egy ideig, mielőtt kiterjesztenék a többi országra is...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bojler96
csendes tag
Sziasztok.
Egy iPhone 4S vagy 5 vásárlása között állok. De mivel sehogy sem tudok dűlőre jutni, hogy melyik lenne a jobb választás, ezért gondoltam megkérdezlek benneteket, pontosabban azokat akik 4S-ről 5-re váltottak, hogy megéri-e a felárat az i5.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest