- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ÁdiBá #251278 üzenetére
Ha valaki ráfüggött a droid nagy szabadságára,akkor az ios elég zártnak és fapadosabbnak hathat.
Viszont ha hozzászoksz,akkor rájössz hogy mennyire nem is lényeges az a fene nagy szabadság.Cserébe sokkal gyorsabb és stabilabb a rendszer még évek múltán is,plusz biztonságosabb.Ha meg esetleg van még Apple terméke (ipad,mac,macbook,apple tv),akkor rájön milyen jól működik az Apple ökoszisztémája.
Persze lehetnek ezekután is olyan fukciók amik hiányozhatnak,ezzel vagy együttél valaki,vagy visszavált droidra ha létfontosságúak azok a funkciók.
Nekem személy szerint nem hiányzik semmi a droidból,még az AoD sem.Azt mindig ki is kapcsoltam rövid idő után,mert érezhetően jobban merült a teló.
Ha valaki nem akar uralkodni a telefonja minden része felett,nem akarja aprólékosan tesztreszabni és témázni,akkor nagyon boldogan együtt tud élni az ios-szel.
Persze ez a rendszer sem hibátlan és tökéletes.Az i12 a 76. telefonom (kiakasztó tudom
),többségében droidjaim voltak,középkategória és csúcskategória vegyesen,de mindig jobban húztam az ios felé az egyszerűsége és a megbízhatósága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest