Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
leroyclub #50016 üzenetére
Hátha valakinek hasznos hogy megválaszolgatom a saját kérdéseimet
Szóval a batman logó azért volt ott, mert felkerült a Zeppelin nevű tweak amivel tudom állítani hogy mi legyen ott. (Nem direkt telepítettem, csak gondolom ezt tartalmazta az iphoneclubos logo tweak) Van hozzá csomó téma is. Most egy szép T-mobilosat állítottam be.
-
leroyclub
senior tag
válasz
leroyclub #50012 üzenetére
Na megoldódott. A zotDDT repót el kellett távolítani. Nem tudta betölteni.
Most egy újabb problémám van. Iphoneclub repóbol feltettem valami Carrier logót és azóta egy Batman jel a logóm. Már letöröltem a tweaket meg felraktam másikat is. Network resetet is nyomtam, de semmi. Az átkozott Batman nem akar eltünni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
leroyclub #45533 üzenetére
Mikor Androidom volt akkor a PDAfanclub fórumán nagyon sokat tudtak segíteni. Az itteni SGS forum pedig csak egy átláthatatlan káosz volt ahhoz képest.
Ez hozzáállás kérdése nekem pl annak idején itt tudtak segíteni a spica fórumban amikor androidom volt, pda-n meg nem. Fontos az önállóság is képes vagy e magad megtalálni dolgokat vagy inkább allandoan kérdezel mert azokat sehol sem szeretik ezért nem is kapnak választ. Nekem legalábbis ez jött le az évek alatt.
Egyébként most Ittakary az ügyeletes jb tweak mester öt kérdezd. Kis csúnya zöld avatarja van
A napi 100/4-5 értelmes hsz-ben igazad van én már alig olvasom.
[ Szerkesztve ]
-
japmas01
tag
válasz
leroyclub #45530 üzenetére
Sziasztok!
Jöhet az oldal!
És akkor érdekelne, hogy mik az előnyei és a hátrányai a JB-s iPhone 4S-nek?!
Továbbá, mire is jutottunk az akkus témában?!
Tehát, ha folyamatosan töltőn van, az nem tesz neki jót és egy ágon fut az energia, feltöltés után nem iktatja ki az akkut?!
Miként lehet tudatosan tölteni-meríteni és növelni az élettartamot?!Szép napot mindenkinek!
-
szabopali
aktív tag
válasz
leroyclub #44831 üzenetére
erre mi a a megoldás, engem is érint?!
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
leroyclub #44401 üzenetére
Gyárit érdemes venni, mert azzal biztosan tölteni is fogja a telefont. A napokban már volt egy probléma. Az egyik tag szintén vett egy nem eredeti töltőt, és a csatlakozófej ki-be járt a telefonból. A töltésről nem is beszélve. Persze megjegyezném h ez nem minden esetben van így, de az esetek nagy részében igen. Szóval szerintem érdemesebb egy normálisat venni, mint többször utángyártottat. Ha eredetit veszel, akkor azt bármely Apple Resellerben megtalálod, illetve a webshopokban.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
leroyclub #44046 üzenetére
Azok csak a Ram-ot foglalják, azért érdemes általában kitörölni mindent a Multitaskingból. többször előfordult már, h sok app volt megnyitva, majd a háttérben maradtak, de egyszer csak az egyik használata közben be crashelt a telefon, és akkor törlődött magától az összes a Multitaskingból.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
leroyclub #44044 üzenetére
Miután nem is fut a háttérben.
Máshogy működik, mint az android vagy pc esetén.
Néhány cikk erről: 1, 2.
A lényeg, hogy igazából nem is futnak a háttérben, "hibernálva" vannak. És nem is merítik azt.
7 api szál van, amit egy program használhat pl. push üzenetkezelés, zene lejátszás háttérben stb.Talán Kommy mondhat erről többet, ő ért is hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
leroyclub #43394 üzenetére
Hát igen, a képkezelés nem a legjobb iTunes-zal. Én már szinkelek képeket iTunes-zal régóta, mert ugye egyirányú a dolog (gépről telóra). Szóval a telón készült képeket vagy áthúzom simán a gépre manuálisan vagy mostanában iCloud-dal ez már automatikus. Ha pedig gépről akarok telóra tenni, akkor vagy e-mail, vagy iFiles, vagy Dropbox. Legtöbbször a Dropbox-ot használom. Illetve vannak képszinkronizáló app-ek iPhone-ra, de ezekről nem tudok nyilatkozni, mert nem használom őket.
Az iFiles már majdnem olyan mint egy külső meghajtó, mert wifi-n keresztül a TC-ben létrehozható hozzá egy virtuális meghajtó, és wifin szinkronizál.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
-
kisbandima
tag
-
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
leroyclub #42743 üzenetére
Annyi a hátrány, hogy minden este be kell kacsolnod. Ezt a programot azért tudom ajánlani, mert figyeli hogy, hogyan alszol, és egy fél órás intervallumon belül akkor ébreszt fel, amikor a legközelebb vagy az éberséghez. Elsőre én is vonakodtam a dologtól "ugyan már, ez hülyeség", de aztán működött és tényleg bevált a dolog, könnyebbek a reggeleim
Valakit zavar, valakit nem, de ahhoz h tudja, hogy hogyan alszol, ahhoz az ágyadon kell hagynod a telefont. Ennyi. -
__H4X0R__
senior tag
válasz
leroyclub #42697 üzenetére
Nos, ha csak az Appstore-ból szeretnél alkalmazásokat letölteni, akkor ott pl még van amit még sokan használnak: Viber,Instagram,iWork cuccok,DocsToGo,Angry Birds,TinyWings blablabla, egyszóval van 25 milliárd játék,alkalmazás fent, szóval tudsz válogatni, tényleg sok van, és abszolút szubjektív h ki mit szeret.
Miután feltörted a telefont, a Cydiaban lesznek még tweakek, amik fontosak, és talán fontosabbak is lehetnek mint pl egy sima app. De ezt majd ráérsz akkor kitapasztalni
-
__H4X0R__
senior tag
válasz
leroyclub #42693 üzenetére
Az iTunest is meglehet szokni, csak teljesen más "gondolkodás" át kell állni, utána egyszerü lesz.
Az Appstore biztonságból kéri el mindig a jelszavad, alapvetően ezt a kérést nem lehet kikapcsolni, de amennyiben Jailbreakelt a telefonod, ez megoldható, de megemlítem még1szer h a saját Accountod érdekében nem ajánlott, pláne ha bankkártya is van társítva hozzá. -
-
TheMarci
addikt
-
válasz
leroyclub #42019 üzenetére
Ha androidon megszoktad a mindenféle kipakolászást, akkor az iOS nem a te rendszered. Nem lehet alapból lockscreenre kipakolni widgeteket, stb. JB után viszont bármit (saját felelősségre, kockáztatva a gyorsaságot és a stabilitást (ésszel persze mindent lehet gond nélkül)).
Aktív témák
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)