Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #4573 üzenetére
Megvan, amit akartam, én így leálltam velük.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #4561 üzenetére
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4497 üzenetére
Én most vettem teljesen ingyen az amazon.comról egy sgp neo hybrid i5 bumpert. A szállítást is a free my appshez hasonló oldalak "fizették". ~9eFt.
Appbountynál meg 5£ kaptam amazon.co.ukra, így onnan egy tlefon tartót rendeltem. -
DanielK
addikt
[link], olyan mint az FMA, de itt paypalra is lehet kérni lóvét
-
DanielK
addikt
válasz Kicsirics77 #4276 üzenetére
Én meg gyűjtök egy sgp iphone 5 neo hybrid ex bumperre. Már 25$ van az amazonon.
-
DanielK
addikt
ha valaki rajtam kívül használja a money appot, akkor a frissítés előtt mindenképp mentsen egyet (és synceljen a desktop verzióval), mert nekem sikeresen visszajött egy októberi állapot...
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4200 üzenetére
nekem ipaden nem akarta megadni a nőnevelő programot...
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4134 üzenetére
Egyszer futtattam és kész. Aztán töröltem. Megadta. Várj még hátha.
Bár ez ipaden volt. De közben iphoneon is megadta. Zárd be majd nyisd meg újból a safarit. Esetleg törölj előzményeket[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4130 üzenetére
Várj még, mert nekem megadta, csak később
-
DanielK
addikt
minden email címemet a gmailben kezelem, egy helyen. (ide van átirányítva, már kb 2-3 éve - akkor még iphone-m se volt).
Illetve állíts be egy olyan exchange szervert, ami tűzfal mögé van rejtve és knockolni kell. hát macerás, mint állat. a gmailről viszont lehet annak a nevében írni és meg is kapom átirányítással. sokkal egyszerűbb.
a gmailben egy helyen látom az összes küldött és érkezett emailjeimet (van vagy 5 ide beállítva ) -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #4006 üzenetére
Ezek után nem veszem meg. Még mindig a gyari a legjobb.
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4025 üzenetére
én magyar accal használom. így meg tudtam venni.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #4016 üzenetére
én megvettem, mert tetszik. és még kreditet is kaptam.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3995 üzenetére
Néztem macre ott megérné, de iosra szerintem felesleges. Mivel tud többet mint a gyári?
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3823 üzenetére
Ahhoz nem kell külön app. Simán kezeli az ieszköz. Én régen megvettem a progit, mert azsztali gép mellett volt az usbs nyomtató és így a gépet elindítva nyomtattam (nem kellett még ipadet rákötni pluszban). Most már csak a pdfbe való nyomtatás miatt tartottam meg (van wifis nyomtató)
Ezek a dedikált nyomtató appok (hp, canon stb) ugyanezt tudják, mint ez az app, kivéve a pdfet. Ja és mutatják a tintaszintet is, de nyomtatáshoz nem kell külön app, szépen kezeli az ios a nyomtatókat.[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3820 üzenetére
Tudsz vele nyomtatni nem wifis nyomtatóra (gépre legyen kötve, a gép egy wifin ieszközzel) barhonnan (fotók, honlapok, vágólap) ja és tudsz pdfet kreálni bármiből.
-
DanielK
addikt
válasz Kicsirics77 #3735 üzenetére
hát... elég randa, max a bkv-s útvonallal több, de ez is csak egy útvonlat mutat. alternatíva nincs...
bkv útvonaltervezésre ezt használom inkább: [link] -
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3493 üzenetére
jaja... eléggé macerás volt, de akkor még "csak" 4-5 hónapot kellett átírni. Most már nem tenném meg.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3491 üzenetére
nem, mivel így 24"-es monitoron is látom nagyban, mivel wifin azonnal tudom syncelni a mac klienssel.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3488 üzenetére
Itt vagyok. Jelen.
Ingyeneseket próbáltam, lassan 1 éve. De akkor rájöttem, hogy egyik sem az igazi. Valamelyiknek mindig volt valami gondja. Ezért nem sajnáltam azt a pár 100 Ft-ot hogy egy normálisat használjak.
Én kettőre esküszöm: pocket expense és money for iphone/ipad - your sweetest app... Ez a kettő vált be nálam. Jelenleg a moneyt használom, mert a felülete jobban bejött és mert van mac kliens.Azóta persze lehet normális az ingyenesek között
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz joefasalasso #3414 üzenetére
Én kipróbáltam jó párat, de mindig visszatértem a safarihoz. Ott ahol nincs 3g lefedettség, opera minit használok.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3411 üzenetére
megjelennek, csak felül ki kell választani, hogy iphone-ost akarsz nézni.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3307 üzenetére
Én inkább a upc appot használom, mert ha tetszik valami, akkor fel is vehetem egy gombnyomással.
-
DanielK
addikt
válasz adamssss #3262 üzenetére
Ez blődség! JB nélkül még a letelefonált perceket sem tudod, nemhogy titkosítani a telefonhívást. Ez maximum úgy kivitelezhető, ha a saját szervereiken megy keresztül a hívás (ahogy van is egy cég, akinek az appja felveszi a hívást, de saját szervereken történik mindez) és úgy titkosítják. az ios ilyenre nem ad lehetőséget, max ha jb-d is van hozzá.
[link] Láss csodát, igazam van. Nem a telefonon indítod a hívást/sms stb. hanem az appon belül. Ergo a saját szervereik titkosítják. Szóval, ha a másiknak nincs mobilnetje vagy nem ül wifi közelben, akkor hívni sem tudod (voip alapú). Így a sima hívást ugyan úgy lehallgathatják.
(országok: US, Canada, Puerto Rico)[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #3192 üzenetére
Nem tudom, de mindig visszatértem a safarihoz a gyors motorja miatt (amit más nem érhet el)
-
DanielK
addikt
Ingyenes a second brain. Jelszavakra, bankkártyákra stb. Jópofa belépése van (széfszerű) van dropbox backup is.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3167 üzenetére
Ha van ilyen "ismertebb" számológép típus, annak a nevével. Múltkor láttam egy sharpot, de a típus számára nem emlékszem.
AppShopperben néztem neked párat most: [link], [link], [link]
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3165 üzenetére
Vannak "igazi" számológépek is fent. Amik emulálják a nagyon durva számológépeket, próbáld meg azokat.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3127 üzenetére
Hehe, nem, Krétán voltunk. Csak nyugis szállodát kerestünk (és csak örültünk, hogy nincs tv) Nagyon jól ki tudtunk kapcsolódni.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3057 üzenetére
Azért ennyire nem fontos, hogy 3x is beírd.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3022 üzenetére
Badge-dzsel nem jelzi, hogy hány elem van benne? Jó lenne, így elfelejtem...
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3022 üzenetére
Köszi, a nevére nem emlékeztem.
Ezt online is lehet szerkeszteni webes felületen? -
DanielK
addikt
vadászcsiga, icecave:
Melyik az a bevásárló lista, amelyik szinkronizál azonnal online két ios eszköz között?
Így hogy veszek egy új telefont, párom meg megkapja az én iphone-omat, jó lenne egy ilyen. Eddig csak az ios-android miatt nem használtunk ilyet. Köszi! -
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3014 üzenetére
Nem kb vagy mb-ra gondoltam. Hanem sorra.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3012 üzenetére
Méret esetleg?
-
DanielK
addikt
Én meg nem futok.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #2882 üzenetére
Nekem jó a gyári is. Van pin kérés a telómon, így azok is védve vannak. Ráadásul syncel az iclouddal.
Azért köszi, hogy megosztottad. -
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #2575 üzenetére
Most már igen.
-
DanielK
addikt
válasz szabosasito #2569 üzenetére
Alapértelmezetten van ilyen a rendszerben. A beállítások alatt a Használat alatt. Nem kell külön app. Egyébként sem létezik a zártsága miatt jb nélkül. Ha van jb, akkor meg cydia.
-
DanielK
addikt
Ha valaki most keres egy nagyon jó kiadás kezelő programot, akkor a Pocket Expense-t ajánkom. Univerzális is. És most "csak" 0.79€.
Az iCloud keresztüli syncet még nem tudja, de fejlesztik állítülag. Addig gépen keresztül, wifit használva lehet iphone és ipad között syncelni.
Sajnos maces verziója nincs (ezért én a jumosoft, money for iphone appre váltottam) -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #2464 üzenetére
A könyvjelzők miatt váltottam nagy gépen safarira, de akkor végre vissza mehetek chromera. Asztalin nekem az a legjobb, csak eddig nem volt lehetőség synchre. De ez is megoldódott!
-
DanielK
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már. Megjelent a Google Chrome és Drive is iOS-ra. [link]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #2411 üzenetére
Abból hány van már?
Gondolom először Macre volt (ott sokan dícsérik). Aztán lett ios. -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #2409 üzenetére
A gmailnek van szervere, a sparrow csak egy app. A sparrow is meg fogja kapni, csak pénzésrt, mert szervereket kell létrehozniuk. (legalább is régen mintha így olvastam volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest