-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #2575 üzenetére
Most már igen.
-
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #2882 üzenetére
Nekem jó a gyári is. Van pin kérés a telómon, így azok is védve vannak. Ráadásul syncel az iclouddal.
Azért köszi, hogy megosztottad. -
DanielK
addikt
Én meg nem futok.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3012 üzenetére
Méret esetleg?
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3014 üzenetére
Nem kb vagy mb-ra gondoltam. Hanem sorra.
-
DanielK
addikt
vadászcsiga, icecave:
Melyik az a bevásárló lista, amelyik szinkronizál azonnal online két ios eszköz között?
Így hogy veszek egy új telefont, párom meg megkapja az én iphone-omat, jó lenne egy ilyen. Eddig csak az ios-android miatt nem használtunk ilyet. Köszi! -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3022 üzenetére
Köszi, a nevére nem emlékeztem.
Ezt online is lehet szerkeszteni webes felületen? -
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3022 üzenetére
Badge-dzsel nem jelzi, hogy hány elem van benne? Jó lenne, így elfelejtem...
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3057 üzenetére
Azért ennyire nem fontos, hogy 3x is beírd.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3127 üzenetére
Hehe, nem, Krétán voltunk. Csak nyugis szállodát kerestünk (és csak örültünk, hogy nincs tv) Nagyon jól ki tudtunk kapcsolódni.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3165 üzenetére
Vannak "igazi" számológépek is fent. Amik emulálják a nagyon durva számológépeket, próbáld meg azokat.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3167 üzenetére
Ha van ilyen "ismertebb" számológép típus, annak a nevével. Múltkor láttam egy sharpot, de a típus számára nem emlékszem.
AppShopperben néztem neked párat most: [link], [link], [link]
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Ingyenes a second brain. Jelszavakra, bankkártyákra stb. Jópofa belépése van (széfszerű) van dropbox backup is.
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #3192 üzenetére
Nem tudom, de mindig visszatértem a safarihoz a gyors motorja miatt (amit más nem érhet el)
-
DanielK
addikt
válasz adamssss #3262 üzenetére
Ez blődség! JB nélkül még a letelefonált perceket sem tudod, nemhogy titkosítani a telefonhívást. Ez maximum úgy kivitelezhető, ha a saját szervereiken megy keresztül a hívás (ahogy van is egy cég, akinek az appja felveszi a hívást, de saját szervereken történik mindez) és úgy titkosítják. az ios ilyenre nem ad lehetőséget, max ha jb-d is van hozzá.
[link] Láss csodát, igazam van. Nem a telefonon indítod a hívást/sms stb. hanem az appon belül. Ergo a saját szervereik titkosítják. Szóval, ha a másiknak nincs mobilnetje vagy nem ül wifi közelben, akkor hívni sem tudod (voip alapú). Így a sima hívást ugyan úgy lehallgathatják.
(országok: US, Canada, Puerto Rico)[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3307 üzenetére
Én inkább a upc appot használom, mert ha tetszik valami, akkor fel is vehetem egy gombnyomással.
-
DanielK
addikt
válasz Mela Kehes #3411 üzenetére
megjelennek, csak felül ki kell választani, hogy iphone-ost akarsz nézni.
-
DanielK
addikt
válasz joefasalasso #3414 üzenetére
Én kipróbáltam jó párat, de mindig visszatértem a safarihoz. Ott ahol nincs 3g lefedettség, opera minit használok.
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #3488 üzenetére
Itt vagyok. Jelen.
Ingyeneseket próbáltam, lassan 1 éve. De akkor rájöttem, hogy egyik sem az igazi. Valamelyiknek mindig volt valami gondja. Ezért nem sajnáltam azt a pár 100 Ft-ot hogy egy normálisat használjak.
Én kettőre esküszöm: pocket expense és money for iphone/ipad - your sweetest app... Ez a kettő vált be nálam. Jelenleg a moneyt használom, mert a felülete jobban bejött és mert van mac kliens.Azóta persze lehet normális az ingyenesek között
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó egy 400w-os Chieftec tápegység
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest