-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Az IOS wordpress alkalmazással vannak igen komoly godjaim.
Nemrégiben tértem át androidról, valójában még párhuzamosan használom mindkettőt.
Vettem egy 6S plus készüléket, telepítettem rá a wordpress-t. Itthon üzemeltetett serveren fut a honlapom. Igen boldogan tapasztaltam, hogy bizony kifinomultabb, jobban használható az alkalmazás mint androidon. Csekély 1 hét után történt valami, és használhatalan lett az alkalmazás.
Nem jeleníti meg a médiatárban lévő képeket, sötét szürke ikonok vannak csak.
Nem lehet kategóriát hozzáadni.
Rendszeresen összeomlik és bezár az alkalmazás.
Androidon továbbra is minden működik!Ha valaki használja ezt a (hadd nem minősítsem milyen) alkalmazást) és tud nekem segíteni, kérem tegye meg!
Többször újra telepítettem, az egész telefont alapra állítottam, állítottam vissza mentésből, újként, nem segít
A legújabb 11.2.1 rendszer fut rajta. Jegyzem meg nem függ össze a frissítés időpontjával az alkalmazás használhatatlanná válása.
Kiegészítésként: A wordpress szerverein futó honlapok rendesen megjelennek, azok jól működnek!Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest