- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- VoIP telefonálás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Batch programozás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Tomato firmware
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Tibee86 #11812 üzenetére
Az ilyen drága appok fejlesztői hajlamosak arra hogy elhanyagolják a különböző kompatibilitási frissítéseket mert úgy érzik hogy iszonyat nagyot alkottak.
Én a PasswordBoxot használom, teljesen jó ios-en és androidon is, asztali böngésző verziója is van de azt még nem próbáltam és szép is.
Egy karácsonyi ajándék keretében egy email meghívással unlimiteddé is tettem a menthető jelszavak számat, amúgy 25 a max[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla