Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abopeti
tag
Akkor a gyengébbek kedvéért mégegyszer!!
Van egy 2018-as wifis, nem cellular ipad külön saját id-vel. Az ipadot lecsatlakoztatom a wifiről, tehát nincs a hálózaton vagyis nincs internet az eszközön. Felhívom ezt az ipadot ami nem kapcsolódik az internethez a telefonommal facetime-on. A telefonomon kicseng, az ipad persze néma, mert ugye nem csatlakozik az internethez
Szóval szerinted ez normális??
Mert amikor telefonon hívsz egy kikapcsolt telefont az neked kicseng, ugye?[ Szerkesztve ]
-
abopeti
tag
válasz abopeti #22646 üzenetére
Info:
Ma kipróbáltam, hogy az ipadot lecsatlakoztattam a wifiről és úgy hívtam facetime-on. Nálam a telefonon kicsörgött, csak nem értem, hogy miért.ez így szívás nekem Ez azt jelenti, hogy pár óra után, szerintem kb 8 óra után lecsatlakozik a wifiről, gondolom energia takarékossági okokból… -
abopeti
tag
-
abopeti
tag
válasz domerator #22638 üzenetére
Ezt a szerver dolgot majd még megnézem, már csak azért is, mert a 2,4Ghz-et direkt kikapcsoltam, hogy csak az 5Ghz-en menjen és úgy is ilyen kevés. De nem ez a lényeg.
Erre valaki:
Az ipaddal a problémám, többször megtörtént már, hogy amikor hívom facetime-on, akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon.[ Szerkesztve ]
-
abopeti
tag
Üdv!
Vettem a családnak egy 2018-as ipadot, hogy azon a facetime-mal tudjuk tartani a kapcsolatot. Kvázi otthoni “telefonként” működik. Az a problémám vele, többször megtörtént már, hogy amikor hívom az ipadot , akkor nem csörög ki, nálam pedig igen és a nem fogadott hívást sem mutatja otthon. A másik, hogy a 500 Mbps-os internetnél a maximális letöltés 50-60 Mbps az ipadnál, az iphone 7-esemnél meg 260-280 körüli. Talán ezért, nem tudom, de sokszor megszűnik a videó közvetítés “gyenge a kapcsolat” felirattal.
Van ezekre valakinek valami ötlete, vagy tapaszt már ilyet? -
abopeti
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt hitttem, hogy teljesen ki tudom váltani a régi laptopot, de akkor megmarad a letöltéshez
-
abopeti
tag
Üdv Hölgyek, Urak!
Most veszem életem első iPadját(2018-as), eddig csak droiddal volt dolgom. Ezzel akarom kiváltani otthon az elöregedett és belassult laptopomat. Melyik torrent kliens biztonságos aipadra és ki milyen magyar külső billentyűzetet használ, ha használ? -
abopeti
tag
válasz univerzita #20160 üzenetére
Köszönöm!
-
abopeti
tag
Sziasztok!
Még soha nem volt ipadom, ezért előtte itt kérdeznék párat, hogy arra amire használnám, megfelelő lesz-e. Az első kérdésem, hogy 3GB-nál nagyobb filmet rá lehet másolni a gépre, vagy úgyanúgy lehetetlen, mint Fat32-es pendriveknél és androidos tableteknél? Ha nem, akkor van rá megoldás, vagy teljesen feljtős?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest