Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

Sziasztok.

Egy kis "valamelyik irányba terelést" szeretnék kérni. Leírom a helyzetet, igyekszem nem túl hosszan.
    Szóval édesanyámnak vennék egy új tabletet. Az előző egy 8,4"os Huawei M3, már 6. éve használja, ideje a cserének. Sajnos, ahogy néztem, ezen méretű tabletek elég jól kikoptak.
    Droidosat nem szeretnék neki venni, plusz már évek óta emlegeti, hogy ő is kipróbálna egy ilyen "harapott almás" terméket, gondolom jórészt azért, mert nálam csak olyat lát.
    Szóval gondoltam, 75. születésnapjára meglepem. Néztem a mini 6-ot, és a 10. gen-t. Előbbit nyilván azért, mert kicsi, mint amit most használ.
    Semmi egyébre nem használja, mint a családdal való kapcsolattartásra (videóbeszélgetés, chat), valamint fotózgatja a virágait, a süteményeit, kiscsirkéket, kacsákat és elküldi nekünk, mert sajnos elég ritkán látjuk.
    Előbb azt gondoltam, nagyobb tárhely kell neki a fényképek miatt, de végülis a saját iPhone-omon is kb. 25 gigát foglal úgy 3400 kép, és nincs bekapcsolva az optimalizálás (nála be lenne, csak akkorában nézni, amekkora maga a tablet).

Ami a mini mellett szólna, az a méret, meg egy picivel jobb proci (A15 vs A14). RAM ugyanannyi, kamerák ugyanazok, nagyobb meg tovább bírja akku ügyileg. Esetleg egy tri-fold tokkal a 10th gen jobb lenne, mert leteszi/támasztja az asztalra és úgy áll jól a kamera (nem oldalt lenne így, hanem felül középen).

Szóval szerintetek jól gondolkodom, hogy inkább egy 10th gen iPad hivatalos helyről kb. 185-190-ért, így járna a 2 év garancia, mint egy iPad mini 6 szintén hivatalos helyről 225-230 körül? Az itteni bontatlan 1 év garosokat nem említem, mert ahhoz vásárolva 2 év Apple care-t ugyanott vagyok.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák