-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Sziasztok! Tegnap vettünk egy iPad-et (2017) és frissítettem IOS11-re. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a kijelző egyik felé. Safari a másikon pedig a jegyzetek vagy más fusson...?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
univerzita #19697 üzenetére
Köszi! Olyan billentyűzetes tokra gondoltam, amit linkeltél. Lehet ez már jobb is, mert írták az előző tesztjében, hogy könnyen felborul. Lehet mégsem ez az igazi megoldás.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
univerzita #19693 üzenetére
Magyar kiosztással, hol kapható még? Már csak angolt találtam. Ugye ez az iPad 2017-hez is jó?
-
psg5
veterán
válasz
univerzita #19683 üzenetére
Koszi! Itunes masra van?
-
Seep
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #19690 üzenetére
Air 2 = 9.7", nincs mas valtozat
-
Seep
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #19687 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #19687 üzenetére
mondjuk valami ilyesmire gondoltam [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
udv, letezik olyan ipad case amibe ha belarakom akkor hasonloan lehet hajtogatni mint pl egy laptop eseten a kepernyot? nem nagyon talalok es eleg bosszanto h kb egy gyartonak sincs ilyen megoldasa. pl anyam elmegy fozni, de skype-on tartjuk a kapcsolatot erre csak a plafont lesem mert ezeket a nyomorult tokokat nem lehet 90 fokban beallitani ha lerakod az asztalra. gondolom nem en vagyok az elso ember a foldon akinek ez feltunt.. na mindegy remelem tudtok segiteni thx
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #19685 üzenetére
A gépelés, meg egér hiánya egy dolog, pl Office feladatokra bőven felesleges az egér szerintem, márpedig sokaknak még a munka is MS Office-ban + emailezésben kimerül gyakorlatilag, szerintem ami sokkal nagyobb probléma még iOS11-el is, a korlátozott multitasking. Ha már 3 appot kell egyszerre használnod és akár csak percenként váltogatnod köztük, rémálom mindezt iPaden kivitelezni asztali oprendszer helyett.
-
-
csabiks
senior tag
Sziasztok! Csatlakoztam a taborhoz, egy ipad pro 10.5 szemelyeben
volt korabban is tabom, ezt most a macbook kivaltasara vettem, eddig nagyon tetszik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #19680 üzenetére
Apple-től megnézték, távoli eléréssel, nem láttak semmi szenzor problémát. Mondjuk szerintem szoftveres lesz, mert le, fel állítja, csak utána nem működik.
Almárium-Pro már nem hivatalos Apple szerviz? Azt mondták már nem az, mert sok panasz volt a kiszolgálásra, de még lehet oda vinni. Én meg úgy tudtam, hogy pont ez volt az ajánlott szerviz, a többiekhez képest. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Ipad-ről PC-re (laptopra) képek és videók letöltése, hogy működik? Illetve milyen mód az amit két idősebb kollegának is el lehet magyarázni, úgy hogy meg is tudják valósítani? Itunes Pc-re és Ipadre és kész? Vagy van szoftvermentes esetleg más megoldás?
(A felhőből való letöltés nem játszik náluk) -
pinnacle
nagyúr
válasz
bopeti98 #16724 üzenetére
Nekem is gond van az automatikus fényerővel iPad 2017-nél? Bekapcsoláskor leveszi vagy feltolja, de utána már nem működik. Tehát pl. sötét helyen bekapcsolom akkor leveszi, kiegyek világosba, felviszi, de utána ha visszamegyek a sötét helyre nem történik semmi. Nektek ez működik, vagy még javításra vár?
-
szasanyi
félisten
válasz
Ragnar95 #19677 üzenetére
Azért merült fel a kérdés, mert éppen router cserét fontolok és mert hiába a relatíve magas sebességteszt eredmény, mintha mostanában többet "gondolkodna" böngészés közben.
Abban bízok, hogy a kiszemelt ASUS RT-AC66U B1 routerrel gyorsabb, gördülékenyebb lesz minden az AC miatt. -
szasanyi
félisten
iPad 2017-tel mért vki netsebesség tesztet? Letöltöttem a speedtest app-ot, de nálam 107/107 volt a maximum (ASUS N18U + Digi Net1000) amit keveslek... mindössze ennyit tud valóban?
-
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az Apple Mail-ben van valami limit, hogy mekkora csatolmányt tud elküldeni? Egy Ipad Pro 13-ról van szó és gépen simán elküldöm a 10mb-os csatolmányt(tehát nem exchange limit), de a Mail képtelen rá visszadobja. Köszönöm előre is a segítséget!
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata biztosított ipad cseréjével kapcsolatban?
Történt, hogy pottyant egyet, majd közölték hogy hívjam fel a biztosítót és jelentsem be. Eddig OK.
Ezek után be a szervizebe, ők megnézik, majd kapok egy másikat. Eddig is ok.Na most a kiegészítő szöveg az volt, hogy a dobozt majd tartsam meg, mert a szerviz raktárról küld egyet de csak a készüléket küldik ki. Dobozt nem. Na itt mi a fákk van? Egy szerviz hogyan küldhet ki csak készüléket??? Akkor nem valami javított szart fogok kapni?
A szitu az hogy ami törött az AIR 2, ami ugye már nincsen forgalomban és erre azt mondták, hogy a szerviznek biztos lesz. Na ez a duma micsoda?
Volt valaki hasonló szituban? Mire lehet számítani? Mire kell figyelni?
Pl. ha a szerviz csak a gépet küldi ki, meg lehet-e tudni hogy zsír új a cuc, vagy valami refurb szemét?Köszi a tapasztalt kollégák válaszait.
-
Parson
addikt
Gyerekek, van itt komolyan esély, hogy tavasszal tényleg jön vmi új iPad ami lejjebb nyomná a jelenlegi sima iPad árát vagy fölöslegesen várok ilyenre?
-
Parson
addikt
válasz
univerzita #19657 üzenetére
Mivel ugyanaz az iOS van az iPad-en és az iPhone-on is, gondolom ezt a VLC-t lehet tesztelni az iPhone-on is, nem? Ha nem, attól még no problem, már csak az a 2. kérdés az ami érdekel még.
-
Parson
addikt
sziasztok, lassan eljön az idö, hogy vennék én is egy sima iPad-et, otthoni nyomkodasra az asszonynak meg a nagyobbik gyereknek, meg hosszabb tura soran amolyan RSE (rear seat entertainment) opcionak a kocsiba a gyerekeknek.
Na most ket kerdes merül fel:
1. Filmtárolás, filmlejatszas mennyire / hogyan tamogatott ezen az eszközön - minden csak iTunes-szal megy ? Hiába van iPhone-om, ennyire mélyen azért nem ismerem az iOS-t.
2. Tud-e vki értelmes eladókat ahol jó iPad tartok vannak az autok hátsó ülésekkel szemben / között és/vagy anyósüléssel szemben?Köszi elöre is.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Véreshurka #19654 üzenetére
Csak akkor váltanék a helyedben, ha mindenképpen iOS-t használnál, a jelenlegi tabod is elég erős. Bővíteni nem lehet, hogy mire elég, az felhasználótól függ, nekem például untig.
100e pluszt viszont semmiképp nem dobnék rá.
-
dunc
nagyúr
Srácok!
Ez mennyire lenne előrelépés? 32 giga Mire elég? Lehet bővíteni?
Jelenleg egy ilyen táblagépem van! Megéri több mint 100 ezret rádobni? -
z67
őstag
válasz
Véreshurka #19651 üzenetére
Tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest