Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz _adaml21_ #11599 üzenetére
eMag gyakran ismételt kérdések
Gyártói vagy bolti garanciát biztosítanak?
Termékeink jelenleg bolti garanciával rendelkeznek; továbbá háztól-házig garanciát is biztosítunk.Ettől függetlenül talán egy APR-ben érdemes szériaszám alapján lecsekkoltatni hátha nem csak ez a módja.
Feel Good Inc.
-
_adaml21_
őstag
válasz zolikaDB #11598 üzenetére
Egészen pontosan ezt a terméket rendeltem meg, ha ez segít. Magánszemélyként, tehát nem céges.
Lényegében nekem az a célom, hogy cseréljék ki a készüléket, és induljon újra az 1 év gari (amit az apple guarantee check oldalon lehet ellenőrizni).
Telefonnál mindig így történik a dolog, kövezzetek meg, de már lassan csak ez az egyetlen fórja az Applenek a többi gyártóval szemben, emiatt választom az ő készülékeiket, hogy elég rugalmasak és korrektek a garancia terén...[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Hibás lett a készülék, és még garanciaidős, szóval javíttatni/cseréltetni szeretném.
Nem kevés iPhone-om/iPad-em volt már, különböző forrásokból (Telekom, iStyle, Stylebolt, GSM bolt, másodkézből Telekomos, külföld), így azoknál képben vagyok, hogy mi a helyzet garancia esetén, de eMaggal még nem volt dolgom.
Nem olvastam el, de pillanatnyilag nem is tudom, mert a számla, doboz, stb. nincs nálam.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz _adaml21_ #11595 üzenetére
Most te csak ujra akarod indítani a garit?
Miért? Mert erről semmit nem írtál. Amikor meg vetted elolvastad az eMag gar.. feltételeit?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
eMag-ról vásároltam egy iPad mini 2-t. Kérdésem az lenne, hogy melyik szervizbe vigyem be javíttatni, hogy az Apple garancia újrainduljon (1 év)? Vagy itt, vagy az iPhone topikban már volt egy parázs vita, hogy jár-e, nem jár, és az volt a konklúzió, hogy mindenképp jár, ha valaki csak 3 hónapot akarna adni, meg kell fenyegetni fogyasztóvédelemmel, stb, és egyből kezes báránnyá válnak.
Elképzelhető, hogy csak az valós alternatíva, hogy visszaküldöm az eMagnak?Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Oké köszi! JB-et sose használtam/lok. Remelem Áprilisban lesz már iPad Pro (9'7).
-
Ragnar95
félisten
válasz #99546112 #11589 üzenetére
Igen, iCloudból lépj ki, majd nyomj teljes törlést.
Ha van JB, akkor viszont nehogy rányomj a beállításokban az említett opcióra, akkor csak és kizárólag iTunes restore-al szabad visszaállítani a készüléket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Ha eladom az iPadem milyen lépéseket érdemes megtenni annak érdekében hogy ne kerüljenek az adataim más kezébe?
Általánosban minden adat és beállítás törlese? Persze előtte készítek biztonsági mentést. Ennyi elég vagy még tennem kell valamit?
-
milszab
senior tag
Nekem mini1 van és teljesen jól működik a legújabb szoftverrel. Plusz én úgy tudom az alkalmazásokat nem kell becsukni, azt a gép úgy is tudja mennyit tud eltárolni. Gyorsabban is megnyílnak, plusz az aksit is jobban kíméli. Valami ilyesmit olvastam. Én is régebben szórakoztam velük, de azóta nem és nem veszek észre se lassulást se semmit.
-
Süvi
őstag
válasz Nightman1 #11586 üzenetére
A következő volt a kiadás:
2013 Ipad air 10"- Ipad mini 2 (retina) 8"
2014 Ipad Air2 10" - Ipad mini 3 8"
2015 Ipad Pro 13"- Ipad mini 4 8"
2016 március: Ipad air 3 vagy Ipad Pro mini 10"Szerintem jó a Air és a mini 2 is (családban van), de hosszabb távra Air2 vagy mini4
3-4-6 éves modellek lassulhatnak az új frissítések miatt
- Apple szándékosan lassít vagy
- a rendszer komplexebb, erőforrásigényesebb
Szerintem mind a kettő.
De szerintem egy jól működő rendszerről egy 4 éves készüléket már nem érdemes frissíteni a legújabb rendszerre.Unokatestvérem most vett egy Iphone5-öt (3,5 éves modell) nem tudta bezárni az alkalmazásokat 28 alkalmazás volt nyitva, de nem vette észre, mert nem lassult.
[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Köszönöm.
Ha alma lesz mindenképp beszerzek valamit mellé.
Persze vissza is olvastam és más ipades fórumokba is benéztem,a tesztek alapján sebességben nagyon jó az ipad air mini,viszont bár a voda forgalmazza,2013as modell.. Támogatottság? Többen panaszkodnak a rendszer lassúságára ezek egyedi gondok vagy jellemző egy idő után? -
Süvi
őstag
válasz Nightman1 #11584 üzenetére
Szia!
Van mindenre több lehetőség is.
- Képernyőre kitenni a legstabilabb a Lightning to VGA , vagy a Lightning to HDMi csatlakozó, persze ha nincs wifi, mert ott lehet az Apple TV is ill. használtam már gagyi EzCASt adapterrel is, de az nem stabil. Munkához a vezetékes verziót javaslom, én is azt használom.
- Photofast megoldása, nagyon jó, gyors, használom
- Verbatim MediaShare Wireless: Személyesen is próbáltam. Mehet bele memóriakártya, 1 TB-os HDD, pendrive, stb. Asztali gép is látja hálózaton keresztül. -
Nightman1
tag
válasz silmatauki #11582 üzenetére
Értem köszöntem!
-
silmatauki
őstag
válasz Nightman1 #11581 üzenetére
1, van, de csak AirPlay (vagy kábelesen VGA / HDMI).
2, nem – ha kezeli is az adott pedrájoot a gép (kicsi az áramfelvétele), nem fogod tudni azt tallózni – az Apple az iOS7.1-ben mexűntette a drájv bemappelhetőségét. Azaz 7.1 előtti gépen tudnád csak azt használni. (További infó)
[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Sziasztok.
Eddig android párti voltam de pár dolog meggyőzött így tab vásárlás előtt egy apple ipad air mini a kiszemelt.
Mivel nem volt még almás kütyüm így leginkább az érdekelne,van e pl képernyőtükrözés,adathordozót,pendrájvot lehet e rádugni.
Utóbbi nem elhanyagolható munkám miatt.
Választ köszönöm! -
B-L-A-C-K
titán
Mivel nem akarok JB-ezni mert sose érdekelt, így youtube videók alapján nem láttam hátrányát ha iPad 4-et 8.4ről 9.2.1-re felfrissítem...Ez pár órája meg is történt. Míg iPad2-nél abszolút nem ajánlom, iPad4-nél mehet, semmi hátrányát nem vettem észre eddig, bár előnyét se nagyon, kb ugyan olyan gyorsaságban a rendszer.
-
Ragnar95
félisten
Na igen, pont ez a baj, hogy a legfrissebb iTunes-szal nem megy, bár az iTunest szerencsére lehet downgrade-elni OSX-en is pl a Safarival ellentétben, de csak ezért nem szívesen szórakoznék vele, ha van más megoldás.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Noxy
veterán
válasz Ragnar95 #11574 üzenetére
Semi restore-l abszolut semmi gond nincs. Múlt héten restore-m egy 4S-t, meg egy mini 1-t. Mindkettőn JB iOs 7 van.
Win 10 + iTunes 12.0.1.26.
Egy enyhén kijelző hibás laptopot JB-re, meg erre használok az iTunes 12.0.1.26-l.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
Frissítés témához: szüleim sima Airjén jobb volt a 8.3, mint most a 9.2. Utóbbi kicsit röcögős.
-
Ragnar95
félisten
válasz silmatauki #11573 üzenetére
Igen, iOS8 azért is maradt ki, mert arról szinte csak negatív tapasztalatokat olvastam, de iOS9-ről azt írták több helyen is, hogy gyorsabb, mint az iOS8, ezért is érdekelt a kérdés.
Az a baj, hogy ráférne egy restore az iPadre, mert iOS7-el is olyan lassú, hogy pl a Paper megnyitása is fél perc körül van, illetve akadozik a jegyzetfüzetek közötti váltás is benne, de csomószor a lapozás is akad a menüben, viszont ugye restore-al iOS9 menne fel... Semi restore-ban meg annyira nem bízom, főleg hogy mostanság sok a panasz rá.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Ha már előjött a frissítés kérdés: iPad 3-on még mindig iOS7 van, viszont mostmár sajna nem csak játékok kérnek iOS8/9-et, de csomó alkalmazás is, amiket fontos lenne használnom, ráadásul eléggé belassult a gép, úgyhogy lehet lemondanék a JB-ről is, ha iOS9-el hozná azt a szintet, amit iOS7-el tudott alapból, vannak itt még iPad 3 tulajok, akiknek van tapasztalata iOS9-el?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Isikamika
tag
Üdv
Kicsit off.
A kérdésem az lenne,hogy hány féle dobozzal jött ki az iPhone 6/6 plus mert látok sima fehér alma logo iphone felírattal,valamint iphone 6 feliratos színes képpel a doboz tetején,stb.
Van valami eltérés a dobozon kivül is?( gondolok itt hogy más piacra gyártották)
Válaszotok előre is köszönöm -
Noxy
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Kérdés: iPad 4 8.3-as iOS-t érdemes frissíteni legújabbra?
-
-
blakey
titán
válasz B-L-A-C-K #11554 üzenetére
Az gáz, 2 másodperc alatt betölti az AppStore-t a Mini 2 -esem, most próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz B-L-A-C-K #11552 üzenetére
Hm, lehet, hogy valami hardveres gond? Szerencsére nálam gyors minden, játékok is normális sebességgel futnak.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Auratech
őstag
válasz kenny123 #11550 üzenetére
Persze. AVPlayerHD estén a média explorerben a feliratfájlra kattintva, alul a karakterkódolás típusa és választható megjelenítési módjai láthatóak. Szabány szerint a Central European-CP1250 páros a megfelelő, de lehet, hogy másik páros ad megfelelő szöveget. Ha a hosszú ű,ő jó, biztosan megfelelő.
Auratech Field Recording
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
AVPlayer HD-t valahogy rá lehet venni hogy kezelje az ékezeteket a feliratokban?
Köszönöm!
yo
-
silmatauki
őstag
válasz Auratech #11543 üzenetére
"Azt gondolom, a ram méretét nem a képernyő pixeleinek száma dönti el, ha van is rá befolyása."
A képernyőbuffer memóriaigénye irdatlan iOS alatt (különösen a UIWebView-é). Saját tapasztalat:
a Pro-m kb. ugyanannyi tab megnyitása után kezd “checkerboard”-ozni (üres területtel scrollozni), mint az Air 2-m. Tehát a gyakorlatban (ha az ember webet nézeget) a Pro kétszeres RAM-mérete ellensúlyozta csak a nagyobb felbontású képernyő miatti plusz RAM-igényt.Persze nem árt, ha van RAM az appoknak. Kár, hogy igazán profi appok még a Pro-ra sincsenek. (Mondjuk az uMake a kedvencem a Pencillel – kár, hogy pofátlanul magas az évi előfizetés...)
-
orionpro
tag
válasz univerzita #11547 üzenetére
Rendben, annyit még kibírok.
-
orionpro
tag
válasz univerzita #11545 üzenetére
Értem, tehát mehet kosárba az Air2? Árak gondosan belőve...
-
orionpro
tag
Szerintetek érdemes várni Air 3 megjelenésre? Air 2 a kiszemelt, főleg a szuperlatívuszokban zengett akkumulátorideje és teljesítménye miatt. Viheti lejjebb az árát, vagy belövik a Pro és Air 2 közé?
-
Auratech
őstag
válasz silmatauki #11540 üzenetére
Azt gondolom, a ram méretét nem a képernyő pixeleinek száma dönti el, ha van is rá befolyása. Az általános teljesítményhez fejlesztett (desktop-szerű teljesítményt megháláló) alkalmazások sokkal inkább igénylik.
Az én általam használt stúdiós appok elbírnának akár 8Gb ramot is. Auria, PinnaclePro, SampleTank...
A processzor, gpu teljesítménye eldönti, mi futhat rajta, ami eddig desktop masinán azonos teljesítmény (kábé intel i3)mellett simán fut 2Gb ramon, de azért 16-mellett akadálymentesebb.. Persze bármi lehet. Egyelőre nem tervezek váltani, akármi is érkezik. Egy év múlva visszatérek a kérdéshez..Auratech Field Recording
-
veterán
válasz Auratech #11539 üzenetére
Aki meg 16-ost vett és odafigyel arra, hogy hol vásárolja; az kisebb bukóval cseréli mindig az aktuális modellre. Nekem ez kb. 10 ezer forintból ki szokott jönni.
A használati szokásaink nem azonosak, nekem 3,2 GB szabad tárhelyem van a 16-os iPaden, és 15,7 GB a telefonomon, utóbbival torrentezek.
@Noá: OFF: 2 GB RAM normális droidon is bőven elegendő, nem samsungot kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Auratech #11539 üzenetére
Én sima Air-ről biztosan váltani szeretnék, a 4GB ram nem értem miért kellene olyan sok egy kisméretűbe air khm Pro-ba is, de azért várjuk ki a végét! A 2GB is elég, nem droid ez.. azért egy kicsit csakódott vagyok, hogy a sima Air csak 3 éves sincs és mar szaggat jópár helyen, mmeg kicsit lassú, direkt ilyenre optimalizálják szerintem, mert a hardvere még erős, jojo tudom hogy ebben nem 3 magos a cpu és 1GB ram van csupán, de olyan nagy dolgokra azért nem használom és leginkább az új rendzaer miatt ilyen. IOS 7-8 alatt tökéletes volt, a 9alatt már nem annyira patika. Még mielőtt lehurrogna valaki hogy hogy de nala simán megy reccenés mentesen, azt azért sem hiszem el, mert több embert is ismerek akiknél ue a probléma, tehát nem egyedi eset.
-
-
Auratech
őstag
válasz buci30 #11538 üzenetére
Az Air3 A9X procija valószínűleg kisebb órajelen fog menni, mint a pro-ban. Az Air 2-4600-as geekbench értéke és a pro 5400-as értéke között nincs akkora mozgástér. Kérdés mekkora ram lesz benne. A szoftveres kompatibilitás miatt 4-re szavazok. Marketing szempontok szerint meg új proci de kisebb ram, hogy ne csak a plusz 2" miatt érje meg pro-t tartani.. Fene tudja. Az Air2 naprakész lesz még két évig legalább, a 16-os verziókat kivéve. Az új típus leginkább az Air tulajdonosokra tesz nyomást, hogy váltani lenne érdemes. kérdés, goy mekkora árkülönbözet lesz Air2- és 3 között...
Auratech Field Recording
-
buci30
addikt
iPad air 2 cellular 4G 64 GB-om van
Szerintetek megéri majd cserélni air3-ra?
Mennyi évig lehet kihúzni ezzel kb mit gondoltok?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #11530 üzenetére
Ez a normális --> [link]
Nincs a közeledben AirPlay képes eszköz, csak éppen nem tudsz róla?
Ha rányomsz, akkor feldobja az eszközöket.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
HardRic
addikt
Persze, ha a hálózaton van AirPlay képes eszköz akkor megjelenik a gomb.
-
atees
őstag
Az a tapasztalatom, hogyha haszálod akkor egy darabig ott lesz, de ha nincs használva eltűnik ez az opció.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
vadászcsiga
félisten
-
DigitXT
nagyúr
válasz vadászcsiga #11528 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #11525 üzenetére
Eddig nekem nem volt ott ez soha, csak ha BT hangszóró csatlakozott az eszközre. Most meg nem tűnik el soha.
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #11525 üzenetére
Én is.
Csak azt nem érttem hogy miért írtad hogy fix? Én erre értettem.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #11518 üzenetére
Az lesz
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #11521 üzenetére
Hát nem tudom hogy mennyire fix, mert az csak akkor jelenik meg pld nálam, ha a RasberryPI-t, vagy az AppleTV-t használom.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
blakey
titán
válasz B-L-A-C-K #11517 üzenetére
Akkor ideje nyomni egy visszaállítást. FB-t nem használok, de nekem semmin nem gondolkodik.
-
silmatauki
őstag
válasz zolikaDB #11516 üzenetére
Kb. 2 evvel ezelott? Akkor tuti ment - lasd pl. https://www.youtube.com/watch?v=21ptuzs9Va0
Probald ki regebbi iTunes-szal?
-
zolikaDB
veterán
válasz silmatauki #11513 üzenetére
Mikor csinaltad? Ui legfrissebb iTunes-szal nem ment, majdnem befejezte, 20-as hibaval megszakadt, majd visszatette a 6.1.6-ot.
vadászcsiga: nosztalgia. Egyebkent erdekes modon nemcsak az utolso, hanem a 4.1 is ala van irva. 4 alatt meg nem kell SHSH.
De amikor kijott, senki nem ugy gondolt ra, h csak telefonalunk vele -
blakey
titán
válasz B-L-A-C-K #11506 üzenetére
Lehet, hogy kéne egy gyári visszaállítás, nálam sokkal jobb, mint a 8.X volt, 7-esre már nem emlékszem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #11513 üzenetére
Még mindig? Sok értelme gondolom nincs, max telefonálni lehet vele vagy?
-
silmatauki
őstag
válasz vadászcsiga #11512 üzenetére
a 3gs hivatalosan downgradelheto 4.1-re, nem kell hozza shsh. En is downgradeltem 1x az enyemet teszteleskepp
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #11509 üzenetére
Akkor stimmel, ahhoz már a nagyot adták. Retinának kell a szufla.
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #11507 üzenetére
Mini 2
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #11505 üzenetére
Mini 1-ed van?
-
B-L-A-C-K
titán
Elővettem olyan 20 hét után az iPad 2-esem, frissítettem, és azt tapasztalom ez egy kalap szar... Olyan lassú használhatatlan, oké hogy nem mai darab, de eddig nem volt gondom vele. Másnál is ez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #11503 üzenetére
Nekem olyan van mint az iPadé, akkor az egyforma? Holnap szeretném beadni cserére. Akkor nem gond, ha összekeveredik.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #11500 üzenetére
Nem. Minihez olyan van mint iPhone-hoz. Többi mini viszont már nagyot kapott.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
hali SOS kérnék szépen egy navigációs appot iPadre ami működik offline mert nem mobilnetes az iPad.
a Nokia here-en letöltöttem Magyarországot de nem akarja elindítani a navigációt.köszönöm
『𝖕𝖔𝖈𝖔 𝖋4 - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14』
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest