Új hozzászólás Aktív témák
-
Mellbimbó
csendes tag
Neked mi közöd van hozzá? Teljesen lényegtelen és nem hiszem hogy neked kellene eldönteni hogy hol vagyok jó helyen, úgy hogy semmit nem tudsz.
A kérdésre koncentráljunk, had ne magyarázkodjak már. Aki nem akar segíteni az nem segít, de feleslegesen kár tele irkálni a fórumot. Tudom hogy szar hogy nem vettek fel rendőrnek, de lépj túl ezen.
Köszi
-
Mellbimbó
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud arra mondani nekem egy megoldást hogy ha kitiltottak ip alapján egy játék szerverről, akkor oda hogyan tudnék valahogy bejutni? Valami ip hamisító progival esetleg? Régebben invitelnél volt a netem és ott csak annyi volt hogy újra indítottam a routert, de most upc van és itt ez nem működik, esetleg nem lehet valamit állítani a beállításokon hogy minden indításnál új ip-m legyen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Automata kávégépek
- Robogó, kismotor
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest