- Starlink
- Bitcoin topic
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
menyoronc
aktív tag
válasz
headhunter #20393 üzenetére
Akkor kereshetem Meg rendezhetem vissza a csatornakat. Kiralysag
-
menyoronc
aktív tag
válasz
#41133696 #20388 üzenetére
Üdv!
Nálam elszállt az összes csatorna. Éppen tabletról küldtem videót a tv-re és utána kezdte. Néha ha külső vinyóról nézek rajta filmet akkor hajlamos behülyülni a tv. Nem jön vissza a tv adás de egy be-kikapcs után ok lesz.
Már kihúztam a dugót vissza. Ca modul ki vissza. Autó hangolásnál nem talál egy digitális kábelcsatornát sem csak sima kábelcsatornát.
Mi lehet a gond? Hívjam a Hibabejelentőt?
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #15444 üzenetére
Nalam ilyen pont nincs csak amit írtam😦
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #15436 üzenetére
Régen sikerült lementenem de kb a 2. visszatöltéskor már vmi gebasz volt. Pontosan már nem emlékszem de nem ment. Majd ha lesz rá időm megint megpróbálom.
Amúgy lehet tudni h miért van az h 2-3 hetenként eltűnnek csatornák? -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #15422 üzenetére
Hi!
Ezt a beállítást hol találtad? a tv menüjében ( Lg la620) CI adatokon belül nekem ilyen nincs. A tv digitális kábeltelevízió beállítások ponton belül lehet az automatikus csatornafrissítést kikapcsolni. Ez viszont hiába van kikapcsolva 2-3 hetente több csatorna elszokott tűnni és folyton rákel keresnem kézi kereséssel és visszapakolni a helyére.
Tud erre vki vmi megoldást. Ez 1 éve így megy, azóta h meglett véve a tv és CA modult kértem hozzá. -
menyoronc
aktív tag
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot h kaptam nem régiben egy kedves levelet tőlük amiben tájékoztattak h nagyon hálásak h hűséges előfizetőjük vagyok de a 2 év lejárta után 300Ft-al emelik a havidíjamat. De bármilyen kérdésem van ezzel kapcsolatban hívjam őket nyugodtan.
Na nekem se kellett több hívtam is
Előtte megnéztem h a t-home miket és mennyiért adna ennyiért és mennyiéért adná ugyanazt amit most az invitel.
Először egy férfi vette fel, mondtam neki miért hívom és h nagyon gondolkozok a szolgáltató váltáson.
Na akkor asszondja tartsam. Kb 3 perc múlva benyögi nekem h elengedik a 300Ft-ot. KiröhögtemPár perc vonaltartás után benyögi h még 1000ft-ot elengednek. Mondom neki így még mindig nem éri meg maguknál maradnom mert pár 100ft pluszért máshol sokkal többet kapok. Hát ő nem tud több segíteni kapcsol egy kolléganőt
Mondom neki is h mi a gondom. Na akkor asszondja tud nekem ajánlani egy olyat h a telefont kiegészíti úgy h egész nap tudok bármilyen vezetékest hívni nem csak este 6 után és hétvégén, a tv csomag marad a 10megás net is és az eddig 9200+300 helyett 5990/hó 2éves hűség, vagy 6590/hó 1 éves hűséget tud felajánlani.
Hm, mondom köszönöm az ajánlatát majd szerdán kérek egy visszahívást
Még szerdán bepróbálkozom egy 15megás nettel vagy egy hd csomaggal pluszban mert megmondom még így is drágábbak mint a másik szolgáltató meg a net is sűrűn szakadozik
Aztán vagy bejön vagy nem -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #13157 üzenetére
Na azzal már kiegyeznék
lehet még a 7k-ban is egy kis sebesség növeléssel megspékelve
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #13155 üzenetére
Ok, koszi az infot.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #13153 üzenetére
Mi az a ugyfelmegtarto?
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #13139 üzenetére
Jól sejtem h ez csak az új előfizetőknek lesz megemelve?
De majd úgyis megmondom nekik h vagy csökkentik a díjat vagy a viszontlátásra. -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #13128 üzenetére
Mit jelent ez a docsis3 pontosan, miben jobb mint a mostani? Örömmel olvastam h Kisújszálláson is lesz csak most mar jo lenne tudni h mi is az aminek örülnöm kellene
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #13116 üzenetére
Köszi a tanácsot
-
menyoronc
aktív tag
válasz
spiritex #13096 üzenetére
Szia!
Novemberben nekem is lejár a 2 év hűségem. Héten kaptam a számlával egy kedves értesítést is h lejár a hűségem. Nagyon szépen köszönik ezért ha továbbra is náluk akarok lenni +300ft-al emelik a havidíjam, hát köszi
Jelenleg kábeles előfizum van, családi tv csomag+3hd, 10megás net és telefon amiben benne van egy ingyen opció amivel hétköznap este 6-tól és hétvégén ingyen tudok hívni bármilyen vezetékes számot. Ja és CA-modult használok.
Ezért fizetek havi 9300FtT-home-nál iptv 61+18hd csatorna, 20megás net, alaptelefon csomag 1éves hűséggel 6825. Ha kérek hozzá havi 100órá ingyen telefont akkor +1ezres
Asszem én is reklamálni fogok
Viszont hallottam rossz dolgokat erről az iptv-ről. Igaz az h a tv a net sávszélességéből vesz el? Ha igen egy tv kb mennyit? Meg nem igazán találom h a T-nél lenne CA modul??
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #12762 üzenetére
Értem.. Kösz azért!
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #12759 üzenetére
Igen ezt is akartam írni viszont ezzel meg az a bökkenő h az lg fórumot olvasva az a tapasztalat h a frissítésel inkább elcseszni szoktak funkciókat nem pedig megoldani problémákat...
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #12757 üzenetére
Elég bosszantó de emiatt nem fogom szervízbe küldeni azért :-)
Majd megprobalok egy gyári visszaallitast is. Vagy a CA modult újra ki-be rakni.
Vagy mit javasoltok még?
4 hónapos amúgy a tv és az első pár hét után kezdte ezt. Előbb mindig az rtl és a cooltv tűnt el most meg csak a film+. Elvileg ezek mint az rtl által üzemeltetett csatornák nem? Nem lehet h ezzel van összefüggésben? En csak az invitelre gyanakszom h ott nem kóser vmi. -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12755 üzenetére
Ok. Amugy az lg topicba azt javasolták h kapcsoljam be vagy ki az automatikus csatorna frissítést. Ez nem segített, ugyanúgy eltűnt a Film+ csatorna.. Ráadásul mar ugyis h ki sem kapcsolom a tv-t hanem nezek egy adót es utana kapcsolnék a Film+ ra erre már megint nincs a listában.
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy kb 2 hetente eltűnik 1-2 csatorna a listából? Először az rtl klub, cool tv, most meg a Film+.
Hiába keresek rá kézi hangolásban mert következő bekapcsoláskor megint nincs a listában.
A szolgáltató invitel kábel tv a tv egy 42 la620.
Ha csinálok egy teljes auto. hangolást akkor megint jó kb 2 hétig aztán újra kezdődik a csatornák eltűnése. -
menyoronc
aktív tag
válasz
frovery #12554 üzenetére
Köszi az infót!
10k a szerelési költség, ennyi van a ÁSZF-ben és régebben az ugyfelszolgalaton is ennyit mondak. Szó nem volt hűség hosszabbitasrol! Inkább kifizettem volna a plusz 1havi díjnak megfelelő összeget minthogy plussz fél évig ne tudjak váltani szolgáltatót. -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég helyeztettem át a szolgáltatást. Kábel tv, net, telefon. 2 utcával arrébb, költözés miatt. Szerencsére az áthelyezés díját megúsztam mert kivolt ebbe a tarsoshazba építve a kábel. A héten megkaptam róla a szerződés módosítást amiben a szerződés időtartamánál határozott 1 év van. Most ez azt jelenti h innentől kezdve még plusz 1 évig nem mondhatom fel a szerződést? Amúgy idén novemberben járt volna le a 2 év.
Azért ez pofátlanság ha tényleg így van. Mire fel hosszabbította meg? -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Most helyeztettem át a kábelszolgáltatást. Volt vele macera
Eddig crt tévénk volt egy hdmi boxal mert tervbe volt h majd lecseréljük egy újra. Ezt most áthelyezés előtt meg is tettük, egy lg42 la620s-re. A hdmi box helyet kértem egy CA modult. Vasárnap nagy elánnal neki álltam nézni a Forma1-et mivel elvileg azt hd-ban adja az mtv de csalódottan kellett tapasztalnom, hogy marhára nem volt hd-nak nevezhető a kép
A tv2 hd adóján ami ingyen benne van a csomagban látszik azért a különbség a sima verzióhoz képest. Az m1 adóból nincs hd verziós a listában nem úgy a többi hd-ból(sport1,discovery stb)
Kell nekem vmit állítanom a modulon vagy ennyire gagyi az F1 hd adása?Előre is köszönöm!
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12247 üzenetére
Így már tiszta:-)
Kösz a segítséget! -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12245 üzenetére
Ok ez tiszta.. De akkor sem tudok most Apóséknak iptv+telefont kérni ha nekik net nem kell?
Bocs ha érthetetlen vagyok:-)Ja és a t-home oldalán hol tudok sima kábel tv-t+ telefont rendelni mert nekem csak iptv - t dob fel?
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12242 üzenetére
CI kártyával kapcsolatban mik a tapasztalatok? Tervezem h azt fogok most kérni ha athelyeztetjuk de olvastam fórumon h a csatorna váltás eléggé lelassul.
Kell külön amúgy fizetni érte? Vissza adnám a mostani 2 beltérit. -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12242 üzenetére
Az frankó.
De most Apóséknak iptv+telefon-nál ez nem gond nem? Ez csak nettel együtt problémás, vagy rosszul gondolom? -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #12240 üzenetére
Apóséknak most iptv-t+telefont. Ahogy láttam neten ide mást nem is lehet. Nekünk meg évvégén hűség után iptv+net esetleg telefon, de az nem tuti.
Kisújszállásról vagyok.Hallottam h felvasarolják. A net általában jó, tv nem mindig, a beltérikkel is gond szokott lenni. De főleg az árral van bajom, 9ezer a családi csomag+10m net+telefon. Nekünk telefon nem fontos. T-nél tv+net kb 6ezerbe lenne.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
frovery #12238 üzenetére
Ez sima kábel, 2tv,telefon, net. Ányóséktól költözünk és az én nevemen van. A t-home meg hozzájuk lenne bekötve mivel csak ott van nóta tv meg muzsika tv is :-D de valószínű ha év végén lejár a 2 év akkor mi is váltunk.
Remélem 2 hét alatt meglesz mert kb egyszerre kellene összehozni a kettőt amitől már előre félek. T-home hétvégén terveztem neten megrendelni az invitelnek meg hétfőn szólni.
Azt nem tom h pl a t-home beköti e úgy ha még az invitel nincs kikötve? Végül is nem nagy cucc a kabeleket kihuzni csak nem tom h ez igy okés e.
Mindenképp a t home kellene előbb bekötni mert nem akarjuk itt hagyni őket napokig tv adás nélkül.
Amugy én is vidéki vagyok:-) -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Vonal áthelyezést kb mennyi idő alatt szokott elvégezni az invitel? 1-2 hét kb?
Ha lecserélem a 2 eddigi beltérit 1db CI modulra azért kell külön fizetni? Mennyire jó amit az invitel ad?Ezeken kívül még ha valaki megtudná mondani h a T-home mennyi idő alatt szokott bekötni új megrendelt kábel szolgáltatást azt megköszönném
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már vki olyannal h időközönként, akár óránként fél óránként is ki írja a tv h nincs jogosultsága az adóhoz? Vmikor csak minden 3. adónál vmikor meg az összesnél is. Ilyenkor csak az használ ha kikapcsolom a beltérit meg a tv-t is, kiveszem a kártyát majd vissza.
A beltéri típusa KAON. A másik tv-re kötött hdmi-s beltérinél sosem csinál ilyet, az max havonta egyszer lefagy
Nem soká vonal áthelyezést fogok kérni mert elköltözünk párom szüleitől és náluk marad majd ez a beltéri.
Szerintetek a kártyával lehet gebasz vagy a beltérivel?Előre is köszönöm!
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11135 üzenetére
Ok, semmi gond, valaki csak van itt akinek van ilyenje:-D
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11133 üzenetére
Üdv!
Nekem is csak az rémlik h az egyik beltérit lehet vissza mondani a telefont nem.
Viszont most találtam ezt [link] Sztem lecseréltetem majd erre.
Erről tudsz vmi infót, jól működik? -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Költözés előtt állunk és mivel van még 1 évünk a hűségidőből át akarom helyeztetni az előfizut. A költözés leghamarabb október közepén lenne. Mennyivel kell előtte szólnom ezügyben?
Most 2 tv-re van kötve de ettől függetlenül nekem úgy rémlik h amikor kötöttem rákérdeztem és azt mondtak h visszamondhatom az egyiket következmény nélkül még a hűség lejárta előtt. Jól emlékezhetek? A telefont is vissza tudom mondani így? Mert arra se lenne már szükségünk. Valamint a hdmi-s beltéri 1 hónapban legalább egyszer lefagy és alig lehet életet lehelni bele illetve rendszeresen visszakapcsol az alap csatorna beallításra bakapcsoláskor és újra be kell kapcsolnom azt a listát amit én válogattam össze. Kicserélik nekem ha ezeket el mondom és kicsit kinyitom a számat? :-)Köszönöm előre is válaszotokat!
-
menyoronc
aktív tag
válasz
adammkaa #10730 üzenetére
Hello!
Sztem igen. Abból gondolom h amikor nekünk bekötötték péntek délelőtt és estére se kép se hang nem volt az egyik tv-én, felhívtam a szerelőt és mondta h szombat reggel beugranak megnézni mert mennek a közelbe szerelni.
De a központban úgy is azt mondják majd h hétvégén nem szerelnek. Ennek ellenére a szerelővel le lehet sztem zsírozni ha olyan. Elvileg fog hívni mielőtt menne, akkor meglehet vele beszélni. -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10718 üzenetére
Gondolom ez körzete válogatja, hol milyen..
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10715 üzenetére
Tojnám le magasról ha csak azzal lenne gond
Előtte 3 évet btel-nél voltam. Pöpec volt, már bánom h váltottam erre a hulladékra.
-
menyoronc
aktív tag
Köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek
Na ez nem jó hírTi merre laktok amúgy?
Vmi gebasz csak van a rendszerükbe ha többeknél egy időpont óta kezdte el a szakadozást.
Ráadásul ugyanígy van a tv-nél is, laggol a kép
Komolyan mondom ha ez így marad, másfél év múlva úgy mondom vissza h öröm lesz nézni és mindenkit lebeszélek róla h náluk kössön bármit is!
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Nekem és a szomszéd városban lakó ujmappanak is kb 1,5 hónapja jött elő az a probléma, hogy időközönként pár másodpercre elmegy a net majd visszajön. Ez főleg online mmorpg játékoknál tud bosszantó lenni mert kidobál a játék.
Eddig a szerelők és a szervizesek nem tudtak a problémára megoldást.Kérem, hogy ha másnál is fenn áll ez a probléma akkor jelentkezzen mert szeretnénk kideríteni, hogy ez csak a mi körzetünkre korlátozódik vagy máshol is előfordul.
A mi körzetünk 59.
Előre is köszönöm!
-
menyoronc
aktív tag
Egy gép van csak rajta, a router csak azért lett véve mert van egy tablet.
Ha a routert kiiktattam akkor volt net, amúgy nem.
Az ip címhez nem nyúltam a dns.hez a goggle dns címét írtam, elsődlegesnek 8.8.8.8 , 8.8.4.4
Ezt a DHCP settingsen belül.
Az átjáró a Gateway lenne?
Amikor meg nem akart csatlakozni akkor csupa nullát írt ki és folyamatosan connettingol.Azt nem tudom már h a Network /WAN menün belül is állítottam e DNS címet.
-
menyoronc
aktív tag
Átírtam a google szerver címre, elfogadta...viszont net meg nincs...ha a routert kiiktatom akkor van.
Már vissza állítottam a routert alapbeállításra, újra indítottam a routert, modemet, de semmi.Ötlet? Nem jó helyre írtam vissza az eredeti címet?
-
menyoronc
aktív tag
Ez a norton dns mit tud, gyorsít is?
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10614 üzenetére
Próbálom beállítani az általad megadott google dns szerver címeket a routerben de azt írja ki ha elakarom menteni h invalid, vagyis nem helyes. Nem rövidek a számsorok?
Tipp?
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10614 üzenetére
Na majd vmikor kipróbálom.. Kösz a tippet
-
menyoronc
aktív tag
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10602 üzenetére
Szia!
Azt hol és, hogy kell beállítani?
Helyileg merre lax? -
menyoronc
aktív tag
Amúgy nekem kábel van és nov közepén köttettük be és kb 1 hónapja kezdte.
Na én mentem aludni, jó éjt! Jövőhéten az asztalra csapunk
-
menyoronc
aktív tag
Húsvét után az lesz az első dolgom h felhívom őket és bejelentem! Holnap már a fű se nő.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10567 üzenetére
Mert szted lehet az a baja?
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10565 üzenetére
Hú, hát most megfogtál, nem vagyok ebben annyira ász
A lényeg h a padlásról jön le egy koaxal az egyik szobába a plafonról és egy másik kábel szintén a padlásról egy másik szobába. Ahol a hdmi-s modem van, ott ami lejön vezetéket egy Tratec Triss 210 EEN típusú kis 5-5cm-is dobozka osztja szét, az egyik kábel bemegy a hdmi-s beltéribe, a másik meg a kábelmodembe, abból meg egy vezeték a telefonba.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10563 üzenetére
Köszi!
Az event Log-on látszik a szakadozás? Mit tudnak ezzel kezdeni a központban?A tv-vel több gond is van. Már eleve úgy kezdődött h amikor bekötötték és én haza értem melóból, bekapcsoltam az egyik tv-t amin hdmi-s beltéri van ( a másikon sima) nem volt normálisan adás, csak az egyik av- sávon marha szemcsés..ha átkapcsoltam arra amin lennie kellett volna ott csak feketeség volt és alul talán kiírta h milyen csatorna, de se kép se hang. Persze rögtön hívtam a szerelőket. Ők megnézték másnap de mondták h a jel erősség jó, sőt, túl jó, de ők nem tudják kicserélni a beltérit mert valószínű az a rossz. Ez volt szombaton, hétfőn kijött egy szerelő és az kicserélte mert h hibás a beltéri, ok. Utána egy darabig nem volt semmi gond úgy rémlik.
Aztán elkezdte azt csinálni h szakadozott a hang és közben éles, nyikkanóhangot adott ki. Ezt már rég nem csinálta. De a kép akadás szinte minden napos. 1 héten egyszer legalább olyan is van h bekockásodik a kép. Ez kb 10-30percig tart aztán megszűnik teljesen. Ennyit a beígért tökéletes képről. Mivel előtte tányéros digink volt.És mindezek megkoronázása kép...az első számlán, amin 3,5 hónapot számláztak ki egyszerre a beígért 2-vel szemben, a teljes összeget írták ki a félévig féláron akció helyett úgyhogy telefonálgathattam emiatt is.
Rá 1 hétre küldték a jegyzőkönyvet h elnézésemet kérik tényleg úgy kötöttem. Hm, még szép.
De mivel már a márc-i számlázást lezárták ezért megint a teljes havit fogom megkapni, ami meg is jött. Most várom a beígért kompenzációs számlát, mert addig tuti nem fizetek. Így is átutaltam már egy összeget amit először a számlázáson egy nő mondott. Ja és a számlán se megyek el amiket küldtek eddig, röhej. De biztos én vagyok a hülye. -
menyoronc
aktív tag
válasz
kabelmania27 #10556 üzenetére
Hello!
Kösz a tippet majd megnézem. Cserélve volt alaplap, proci...csak az nem rémlik h pont akkor kezdte-e a net ezt a szakadozást vagy már előtte is.
Lehet vmi köze hozzá? Esetleg lan driver?Ez most jónak számít vagy sem?
Mit kell rajta néznem?
Elvileg ezen látnom kellene h megszakadt-e a kapcsolat? A System Uptime mutatná ha 1-2 mp-re megszakadna a kapcsolat és újra kezdené a számlálást vagy nem?
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
4 hónapja van bekötve a digitális tv, net, telefon csomag. A tv adásokkal is van baj bőven de az még annyira nem is izgat.
A fő gondom az, hogy kb 1 hónapja a beton stabil net elkezdett szakadozni. Időközönként 1-2 mp-re elmegy. Mondanom sem kell, hogy egy online mmorpg játéknál ez mit jelent..folyton kidobál a játék.
Ez a netszolgáltató hibája vagy nálam lehet vmi gebasz?
Arris tm601b kábelmodemem van és egy tp-link wr740n router.Előre is köszönöm!
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég kötötték be az invitelt...digitális tv, net, telefon. Kertes házban lakunk és egy pár méterre levő melléképületbe akarnánk a telefont levezetni.
Eddig is így volt míg t-com-osok voltunk.
A kérdésem a következő lenne: elég egy ilyen [link]elosztó hozzá?
Hogy tiszta legyen...most a kábelmodemből jön ki egy vezeték a folyosóra és az megy bele egy vezeték nélküli telefon adó részébe. A folyosó falában van a régi t-com csatlakozója ami egy régi kerek, 3-as csatlakozójú szörmedvény. Az épület külső falán van egy elosztó doboz, ide van rákötve a melléképület csatlakozása.Amit most kaptunk boltba egy újabb fajta csatlakozó a falba. Erre kötöttük rá a falból a vezetéket de hiába dugtam bele a fenti telefont ha hívtam foglaltat jelzett és a lenti telefon se szólt.
Nem találtam képet erről az új dugaljról a lényeg h 4-4 vezeték van benne kis csavarokkal. Ehhez fogattam hozzá a falból kijövő két vezetéket. Persze az egyik dugeszába bedugtam az invitel vezetékét és a másikba a horodzható telefonétA másik végén csak egy lyuk van ahol a vezetékeket belehet kötni.
A szerelők azt mondták h csak egy hármas elosztó kell hozzá venni. Hétfőn majd egy másik városban megpróbálok venni, ott hátha kapok. Az a lényeg h 3 dugesza legyen. Egyik oldalon egy, a másikon kettő.
Most is van egy ilyen de az még a régi vezetékes nethez volt és gondolom mivel annak az egyik csatlakozója a modemhez kellett ezért nem működött vele.Remélem érthető voltam
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
menyoronc
aktív tag
Nekem max annyi h amikor beszerelték mult pénteken állítólag minden ok volt a 2 tv-n(én melóban voltam) amikor este meg benyomtam a hdmi-set akkor meg se kép se hang. Keddre sikerült elintézni h kijöjjön egy hibaelháritó. Mint kiderült beszart a setupbox és a 2. Kártyát nem regisztrálták a nevemhez ezért nem volt adás:-) de azóta ok minden:-)
-
menyoronc
aktív tag
Szia!
Igaz nem épp az amit kérdeztél de azért leírom a tapasztalataimat.
Nekünk pár napja kötötték be a digitális kábelt 2 tv-re, netet, telefont.
Digi tányéros volt előtte. Meguntuk h ha rossz idő lett az adás is elment.
Az egyik beltéri hdmi-s viszont a tv még régi de sztem még így is látszik h tisztább a kép.
A net 10 megás, eddig 5 volt. Speedtesten 9,7 a letöltés fel 1,8. Én mevagyok vele elégedve így pár nap után. -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Múlthét pénteken bekötötték a digitális kábeltévét,netet és telefont. Ma már a 2. szerelő volt kint, beszart az egyik beltéri, az újabb, hdmis. Ja és a kártyáját se rendelték az előfizumhoz, szóval voltak gondok de most végre már ok:-)
Viszont van egy gondom. Van egy szünetmentesünk mert erre gyakori az áram ingadozás. A szünetmentes persze csak akkor van bekapcsolva ha megy a gép. Ha nem abba van dugva a kábelmodem akkor áramszünetkor a net is ugrik, ha viszont abba van és kikapcsoljuk akkor telefon nincs.
Most azt nem tudom h ha kikapcsolom a szünetmentest akkor az áram alatt marad e és ha igen akkor a szünetmentes aksijából kap e áramot vagy a hálózatból?
Vki tudja esetleg?
Üdv: Gábor
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Ma beköttötte az invetel a megrendelt kábeltv,net,telefont. Én sajna nem tudtam itthon lenni, így apósék intézkedtek helyettem.
Digitális kábeltv lett beköttetve 2 tv-re. Az egyik beltéri egy Kaon k220 a másik egy modernebb, pici stb az van ráírva h invitel, nem tudom a márkáját.
Apósék tv-jén minden ok, leszámítva h sok műsort feliratoz. Ezt h lehet kikapcsolni?nekik van a Kaon beltéri.A miénket kapcsolnám be, semmi. Sötét kép mutatja h milyen csatornán áll épp és kiírja h nincs jel. Akár mit állítok semmi.
Vissza állítottam alapra a stb-t, rányomok az auto csatorna keresésre és csak pörög mert persze az állapotnál azt írja ki szintén h nincs jel.Szerintetek?
felhívtam a szerelőt mondom neki mi van. Azt mondta majd holnap reggel 9re fuvarba beugranak.
Hurrá. -
menyoronc
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #9550 üzenetére
Köszönöm a gyors és kimerítő válaszokat a kérdéseimre:-)
kíváncsi vagyok rá h milyen lesz a szolgáltatás minősége... 2. éve volt btel-es netem azzal semmi gond nem volt, stabilan hozta a beígért 5megát. Ha itt nem az ígért 10 csak kicsit kevesebb lesz az se gáz csak stabil legyen. -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem meg az inviteltől egy digitális kábel csomagot amiben van egy 10megás net is.
Mivel nekem eddig csak adsl netem volt és bekötéskor nem tudok itt lenni ezért szeretnék egy kis infót kérni tőletek h van a kábeles netnél a bekötés, használat, hogy ha esetleg szétkell kapni a gépet akkor tudjam mit h kell vissza kötni.
Azt még tudni kell h van egy Eaton szünetmentesem is. Eddig ezen keresztül volt az adsl modem csatlakoztatva.
Illetve van egy tp link routerem is.Szóval a kérdésem az lenne h
- kapok e majd modemet ugyanúgy mint eddig?
- ha igen akkor ugyanúgy lehet e a szünetmentesen keresztül ezt csatlakoztatni?
- a most használt tp link routeremen majd mit kell átállítanom h tudjam használni?
- kapok e belépési kódot?
- azonnal kapcsolódik a net a win betöltése után vagy vmennyit várni kell majd rá?Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv: Gábor
Aktív témák
- Starlink
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest