- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Synology NAS
- Zyxel NAS326
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
- Direct One (műholdas és online TV)
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
Ez nekem sem sikerült, hasonló eredménnyel járok, minden esetben
Hibás ügyfélszám / szerződési folyószámlaszám.A tisztánlátás végett semmi vírusírtó vagy reklámblokkoló nincs, de ha volna is a szerver oldali szkripthez vajmi kevés köze volna.
Mert a submit gomb szépen elindít egy post requestet.Mindenesetre ha valakinek volna használható ötlete, nagyon megköszönném.
-
-
-
r0by
addikt
Ütemezett feladatot tudsz futtatni a nas-on?
Ha igen, akkor ez lesz a te barátod. -
-
-
veze
őstag
ez ugy néz ki hogy az ONT eszközik optikai kábel megy.
abba kell csatlakoztatni kábelen a routert. Azzal tudod aztán a netet szétosztani.
Nálam nincs Tv szolgáltatás , ebben az ügyben nem tudok nyilatkozni, de ezeket is mindet az ONT-ba lehet(ne) dugni, összesen 3 db-ot
Az hogy az ONT eszköztöl a melléképületig egy kábel menjem le ( és a 3 szobával arrébb levő gyerekszobába is) és ott oszd szét tv-felé és net felé.. ez szerintem nem kivitelezhető.
eleve egy routert lehet hozzá csatlakoztatni, az kapja a külső IP-t. Minden nettel kapcsolatos osztást már csak a router ( vagy az abba dugott switch ) után lehet végezni (kábel vagy wifi)
A tv-t (beltérit) pedig a főeszközbe kell dugni.
Azt nem tudom hogyha a routerbe dugják , akkor is működik e a tv(beltéri) kiprobálni sem tudom , mert ugye nincs tv szolgáltatásom. Talán majd valaki akinél van, meg tudja mondani -
veze
őstag
Ha jól értem akkor optikán szolgáltatna az Invitel Nálad
Nálam is optikán szolgáltat ( szeged) és alapbol semmiféle routert nem ad.
Ad egy eszközt aminek ONT a neve,( nálam alcatel lucenta tipusa) ebbe lehet dugni a telefonokat ( összesen 2db) a tv-ket (összesen 3db set top boxnak van hely rajta) és egy db saját routered.
A net szempontjából nézve az eszközük modemként viselkedik, nem routerként, a saját routered kell hogy legyen, az kapja majd a publikus ip címet és ha a routered gigabites és wifis, akkor ilyen lesz a sajat hálózatod majd
Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest