- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #17586 üzenetére
Tegnap megcsináltam a harmadik egység, ami egyben a második CA modulos is egyben csatornarendezését, illetve szerencsére a Sony KDL-32EX650 LCD LED TV esetében is van lehetőség a csatornarendezés biztonsági mentésére : Sony KDL-32EX650 - (Invitel Neotion) CA modul beállítás exportálása
Mondjuk a 32 GB-os Corsair Flash Voyager Pendrive-ommal nem tudott mit kezdeni, így kénytelen voltam egy másikra a Creative Zen Nano Plus mp3 lejátszó tárhelyére hagyatkozni. Más egyébként sincs rajta, tökéletesen üres, és így a két CA modul mentése is két külön eszközön van, dupla biztonság
(#17762) kigyi_23: Ellenkezni én sem ellenkeznék, csak azt mondtam, hogy pusztán emiatt nem váltanék. Ha véletlen itt helyben átlépik majd a 100 Mbps-ot, akkor nekem az APC UPS-t 100-as LAN védelmét mással kell kiváltanom, van itthon kettő darab ebből: SIGNAL 4645F tip. villámvédő , amit ugyan nem feltétlen jó dolog kábelmodem elé tenni és egyszer egy felületes próba erejéig vizsgáltam is, de ha megtörténik a váltás, megnézem alaposabban, hogy nem e kell egy harmadik is belőle. Persze kábelmodem jelszinteket néznék egy előtte és egy utána módban, áramtalanítással fűszerezve. Mert egyébként nyolcad annyi lenne - most a postaköltséget nem számolom -, mint egyébként egy külön Gbps-os védelem.
(#17763) kabelmania27 : Igen ki kellene, de nyilván az anyagi erőforrásaik is akadályozzák őket ebben. Azokban a régiókban ahol egyedül vannak, és konkurencia felbukkanása nem is várható, ott ugye minek fejlesszenek. Az Invitel a kínált sebességben legalábbis hasonlít a Magentás csapatra, ahol 120 Mbps ott is a maximum ahol erős konkurencia van, és ráadásul optika is. Pedig amott több a pénz. Ráadásul a T is azt csinálja, hogy ahol csak ők vannak oda jó az ADSL.
Aktív témák
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest