- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12599 üzenetére
Hát én tudok olyanról akinek 2 nap után lekapcsolták ugyanezért bár az is igaz hogy egy telefonhívás után vissza is kapcsolták de nekem nincs kedvem tökölni velük az üf-en mert az valami katasztrófa mire egyáltalán bárki felveszi a telefont és még mire megérti mit akarok az is fél óra... De ha nincs más akkor kénytelen leszek felhívni őket hogy tudassam....
-
válasz
Roland-87 #12598 üzenetére
Szia!
Nem számíthatsz! Hosszabb csúszás után (1-2 hét) szoktak már hívogatni telefonon, de kikapcsolás, korlátozás azért nincs azonnal!
Amikor én Invitel-es voltam, akkor úgy működött, hogy felhívtak telefonon (automata hívás), elmondta a problémáját, hogy nem kapták meg a pénzt! Ekkor lehetett olyan opciót választani, hogy már feladtad a csekket, és akkor be kellett pötyögni dátumot, hogy mikor, és afféle bizalmi alapon ezt elhiszik neked! Persze kamuzni nem érdemes, mert akkor legközelebb már nem fogják elhinni!
-
Roland-87
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki hogy az invitel hogy viseli a késve befizetett csekket? Nekem tegnapig kellett volna feladni de elfelejtettem így előreláthatólag ma fogom de ez már késésnek minősül így vajon számíthatok-e arra hogy ki fogják kapcsolni a szolgáltatást a pénz beérkezéséig? (állítólag 2-5 nap?) Ez amúgy csak a mobilnetre vonatkozó csekk de pont a következő napokban szükségem lenne a mobilnetre...
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Csütörtökön jön a szerelő bekötni a netet
korábban már volt inviteles netünk meg telefon én meg voltam velük elégedve.
-
válasz
NagyVadMancs #12595 üzenetére
Ja, hát titkosítva most is működik, mondjuk az is igaz, hogy beépített HDD-re! Nekem UPC kábelem van, ott pedig 2 tuneres CISCO HD-DVR Box, és tudok rögzíteni bármit, bármelyik csatornáról, minden adó megállítható, visszatekerhető, stb... De USB-re ez sem vesz fel, és kiszedni sem lehet belőle a rögzített tartalmakat!
-
NagyVadMancs
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12594 üzenetére
Sajnos. Bár igazából VHS,DVD-Rec,TV, stb. Vagyis nem értem. Sőt anno az UPC Direct Humax beltérije is támogatta hivatalosan a pen/hdd felvételt. Meg DLNA. De jó is volt.
UPCD Philips belterije is helyben rögzített mindent, igaz titkositva, de legalább minden csatornárol. Invitel meg fele csatornánál letiltotta. Pl ha Anyu dolgozik szeretné felvenni jóban rosszban részeit, persze hogy tv2-n nem lehet felvenni. Na ilyenkor jön a Philips TV-m + Pen kombó. Komolyan olyan szinten le van korlátozva InviTV hogy ez szörnyű. Poén hogy itt lóg az ajtó mellett a DIGI Optika,UPC koax, erre elköltözök 2 évre, azt Invitel fogad. 😥
-
válasz
NagyVadMancs #12593 üzenetére
Helyi felvétel? Kizárt dolog, ezt szerzői jogi okokból nem tehetik lehetővé!
-
NagyVadMancs
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12592 üzenetére
Köszi, valahogy sejtettem. Csak reménykedtem, hátha tud valami helyi felvétel funkciót. 😎 TV-n lévő USB-portra dugva szinte minden flash eszközt megedzik, illetve min 4gb méretű flash ra felvenni is tud *.divx formátumban. Kényelmesebb lett volna 16Gb os Pen TV-be fixen, illetve egyéb hallgatandó/nézendő tároló beltéribe. De ez van akkor.
Viszont meg egy kérdés. Ti HDMI kapcsolat esetén milyen kumeneti beállításokat használtok? TV nem hibázik, mert DIGI digitális csatornáknál szépen állította képarányt. Most viszont bix által adott jellel,ha boxot 16:9 képarány megtartással állítom, 4:3 as adásokat széthúzza. Ha boxon 16:9 kitöltés-t használom akkor 4:3 tökéletes 16:9 se torz, viszont középen egy 4:3 as területbe vágja be 16:9 es műsort, aminek következtében alul, felül fekete csík, mind a 4:3 as tévéken. Jelenleg első verziót használom, mert szerencsére sokkal több a 16:9 es adás, de jó lenne, ha véletlen 4:3 asra kapcsolok, ne nyújtsa szét.
-
válasz
NagyVadMancs #12591 üzenetére
Nagyjából pont erre jó, másra nem! A szolgáltatók által használt szoftverek nem támogatnak egyéb funkciókat, ha szeretnél file megosztást, média lejátszást, akkor ezt támogató saját USB-s routerre, vagy NAS-ra van szükséged!
-
NagyVadMancs
csendes tag
Valaki nem tudja az Albis IPTV belzériken az eSata és USB port mi célt szolgál? eSata eszközöm nincs, de USB port se csinál semmint, vagyis de, telefonom szépen feltölti, de mást nem.
-
Orlin
addikt
Kezdődhetnek a tárgyalások az Invitel eladásáról
"A komoly érdeklődök közt nem hivatalos információk szerint ott van a Magyar Telekom, a Vodafone Magyarország és a Telenor Magyarország is, emellett a román RCS&RDS (a Digi tulajdonosa) is befutó lehet."
Lehet volt már a hír...
Amúgy jó lenne valami elmozdulás mert felénk 25-ös körzet több ,mint 10 éve semmi fejlesztése nem volt...
-
válasz
kabelmania27 #12587 üzenetére
És?
Évek óta nem ment még 150GB fölé a havi forgalmam, sőt. Jellemzően 80GB alatt van. Szóval el se tudod képzelni mekkora ívben kakkantom le, hogy egy másik cég 350GB felett korlátoz.Az sokkal érdekesebb, hogy ennyi pénzért az Invitel csak 30/10-es elérést ad, pedig optika van behúzva a lakásba!
-
kabelmania27
félisten
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #12585 üzenetére
Á nem, mert már hetek óta panaszkodik rá, és azt mondja, hogy régebb óta hónapok óta fennáll, csak amikor odaát voltam nála, akkor mutatta, hogy bezzeg az iPad-ről megy a dolog. Aztán néztük a két routerrel is, én azt mondtam neki, hogy szolgáltató problémája, de én a "közvetítő"-re gondoltam, és nem az Invitelre.
Amúgy nézett valami Outlook verziót, azzal azt mondta megy az 587-es portot használva.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #12583 üzenetére
Ezt átküldtem Skype-on Neki: Levelezési rendszer fejlesztése és e-mail postafiók beállítások - Invitel
Majd ha online lesz megnézi biztosan.
Amúgy érdekes, mert az iPad-jéről tud GMAIL-es fiókjából is küldeni ugyanazon kapcsolatot használva, nyilván WiFi-n keresztül, azt mondta.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #12581 üzenetére
Köszi, akkor nem ismeretlen a jelenség az Invitelnél. Viszont itt az a gond, hogy a közvetítő az egy olyan relatíve kis cég, aminek nem is ez a fő tevékenységi köre, foglalkoznak útépítéssel, kábeltévével, meg még jó pár dologgal, és mellette Internet szolgáltatással. Majd megmondom, hogy próbálkozzon náluk, de jobb lenne persze ha egyenesen az Invitelt hívhatná. Persze ez az opció nem túl valószínű.
-
törölt tag
Ez a szolgáltató az Inviteltől kapja a netet: Mezei Vill Kft. mikrohullámú internet
Szomszédomnak az a baja, hogy pár hónapja hiába állítja be, és van engedélyezve nála a fiókjában az IMAP, a 465-ös porton Mozilla Thunderbird-ből nem tud levelet küldeni. Egyik routerén keresztül sem (egy DANA 5140SR és egy TP-Link TL-WR740N készüléke van). Így maradt az, hogy szolgáltató felől lehet gond. A fő ISP mégis az Invitel, így elsőnek ezt kellene kizárni... Tehát Inviteles nettel nincs ilyen gond (szerintem nincs, de azért rákérdezek...)?
-
kyd
tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni számhordozás ügyben? A probléma az lenne hogy a telekomtól átmentünk az invitelhez, számhordozást kértünk,de csak azután csináltak meg a t-nél miután bekötötte a netet az invitel, és nem tudom hogy milyen kábelt kéne átdugni a kábelmodembe (cisco epc3208), 2 telefonunk van,mindkét telefonnál van egy kis sárga doboz,itt csak 1 kábel van, aztán egy kis szürke, itt , phone, line, dsl, , ha a sárga dobozból kihúzom, és a szürkéből a dsl-t akkor az egyik telefon jó, a másikat nem tudom működésre bírni, van valami ötlet? -
Amarth
aktív tag
Én nemrég kötöttem be az iptv-t,telefont,netet,adsl-re,és mondta is a szerelő,hogy ha megy az stb,akkor leveszi a sávszélt.
-
frovery
senior tag
Pedig sajna felénk évek óta tukmálják az emberekre és rengeteg a panasz. 24 hónapot alákaristoltatnak, próbára nincsen lehetőség, aztán 2 évig a szívás van, mert használhatatlan ez a szolgáltatás így, ebben a formában.
Antenna szerelőként dolgozom régóta (függetlenként) és látom, tapasztalom a sok panaszt. Szabadulni nem tudsz tőlük sajna.
Nekem 12 év után idén februárban sikerült de csak azért, mert a helyi kábeltv-t felvásárolta egy másik és teljesen új kábel hálózatot épített ki. Itt már 6500-ért 64/8 mega net, digitális és analóg kábeltv+telefon is elérhető. Atom stabil azóta is. Nem bántam meg a váltást. -
kisapa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12564 üzenetére
Asztalt ütni persze lehet,csak semmi értelme.Igaz engem sem tájékoztattak,hogy az IPTV a net sebességéből veszi el a sávszélességet de amíg megvan a garantált addig elintézik egy vállrándítással.Nekem "szerencsére " nem volt meg a garantált sem ezért fogadták el a panaszt és mehettem át SAT tv re.
-
frovery
senior tag
válasz
kaszas19 #12571 üzenetére
Milyen invitel??? Ezt közöld légyszives, mert adsl-en és vdsl-en nem hiszem, hogy így van, ahogy írod. Ott az össz sebességből veszi el a box, ami neki kell. Slussz drótón lehetetlenség külön választani a netet az iptv-től. Ez így van!
Egyébként pedig ha 25megás a netet, akkor hogyan lehet 30mega is a sebességed? 12 év alatt sosem tapasztaltam ilyet, pedig sűrűn mértem én is. Invitelnél inkább kisebb, mint nagyobb a sebesség. -
kaszas19
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12567 üzenetére
Sziasztok.
Becsatlakoznék.
Nekünk is invitel van bekötve,25mbps net,2db Stb vel.
És semmit nem vesznek el a netemből mindig eléri a 30Mbps értéket ha bevan kapcsolva a box hanem. -
válasz
poffsoft #12568 üzenetére
A 12Mbps egy átlagos érték, de nála ez 23Mbps is lehetne!
A reklamációt másolatként el kell küldeni a fogyasztóvédelemnek, és a hírközlési felügyeletnek is! Úgy másfél évvel ezelőtt én is így tudtam megmozdítani a UPC-t! Igaz én mindezt postai levélben tettem, az hivatalosabb(nak) látszik mint egy e-mail! De így nagyon hamar reagáltak rá, és az addigiaktól eltérően nekem kedvezően!
-
frovery
senior tag
válasz
12 évig voltam az invitel ügyfele. Az utóbbi 2 évben pedig iptv-m is volt 2 stb-vel. Igenis úgy van, ahogyan leírtam. Aki pl messze van a szervertől, annak mondjuk csak 15mega jut el, annak már csak 1 iptv-t engedélyeznek. Van aki a településünk végén lakik, ott 8mega a garantált de 10-esre elő lehet fizetni, már nem is engedik csak abban az estben ha aláírod, hogy az 5 mega is elég neked a netre.
Lehet te nem adsl-re vagy vdsl-re gondolsz, mert kábel tv-nél és optikánál úgy van, ahogy te írod. Hidd csak el és nézz körül alaposan az invitelnél.
"Akkor akinek nincs internet előfizetése, annak miből vesz el?"
Intenet nélkül nem is adnak iptv-t felénk.De azért remélem beszámol az invitel válaszáról, mert nagyon kiváncsi lennék rá.
-
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5 #12567 üzenetére
az invitel egyik visszautasíthatatlan ajánlatában az apróbetűsben le is írták, mire várjon a jóember: Vegyél 10 Mbps adsl-t, meg invitv-t csomagban, de mivel a rézhurok max 12-t tud, az iptv pedig esetenként 4mbps-t elvisz, így tv mellett az internet sebessége értelemszerűen lecsökken 8 mbps-re.
szóval át kellene nézni előbb az apróbetűst, és ha ez nincsen (már) benne, akkor lehet verni az asztalt.
[szvsz ez tényleg nem túl etikus eljárás, de ez van/volt.]Más:
Nekem az áprilisi szerződésben kikötött új (wifis)modem pl. a mai napig nem érkezett meg, az invitel nem reagált még mindig semmit...
az új 10Mbps csomagom pedig változatlanul 8Mbps. Ezt is kifogásolom folyamatosan, erre sem reagáltak semmit. -
válasz
#88165312 #12565 üzenetére
Azért lehet kicsit elbeszéltek egymás mellett ez ügyben! Szóval gyakorlatban úgy néz ki, hogy mégis csak a net sebességéből foglal magának az IPTV! Aztán, hogy ennek oka valami rossz beállítás, vagy valóban kevés lenne a sávszélesség, ezt én nem tudom megmondani, de az biztos, hogy nem szabadna így lennie, és nem is hagynám annyiban, és ha megoldani nem tudják, akkor igenis engedjenek vissza az olcsóbb csomagba, ha már úgyis egész nap megy az egyik TV, úgysem tudod kihasználni a nagyobb sebességet!
szerk.:
"Igazából nem sokan laknak itt a környéken, és akik itt is laknak, a többségüknek nincs se internet, se IPTV bekötve a lakásukba, így nem hiszem, hogy túlterhelt lenne a vonal."
DSL vonal esetén - ellentétben az ED3 koaxos kábelnettel - dedikált sebességed van a DSLAM porton, majdnem mint egy bérelt vonalon, így a túl sok előfizető, vagy a csúcsidő nem is lehet a hiba oka! -
törölt tag
válasz
Egyébként köszönöm a választ, akkor úgy tűnik, hogy ezt az ügyet az Invitel hibabejelentőjénél/ügyfélszolgálatánál kell letárgyalni.
Korábban volt egy eset (amikor még csak 5mbps net és 1 STB volt), amikor egy egész hétvégére borzalmasan belassult az internet (tényleg, szinte a GPRS mobilinternet is gyorsabb volt), valamint a TV egyáltalán nem működött. Sajnos a hétvége miatt csak Hétfőn tudott eljönni a szerelő, és kb. fél órányi benti próbálkozás után (modemcsere, új STB, stb...) kiderült, hogy a DSLAM-ban hibásodott meg az a port, amire minket (is) kötöttek,.
Miután átdugtak minket ott egy másik portra, nocsak-nocsak, az internet és a TV újra régi formájában működött. Lehet, hogy itt is hasonló probléma van, és hasonló megoldást igényel.Ami azt illeti, még sosem beszéltünk erről a problémáról az Invitelnél, csak akkor hívtuk fel őket, ha már tényleg használhatatlan volt valamelyik szolgáltatásuk.
Igazából nem sokan laknak itt a környéken, és akik itt is laknak, a többségüknek nincs se internet, se IPTV bekötve a lakásukba, így nem hiszem, hogy túlterhelt lenne a vonal.
Na mindenesetre, kerítek majd időt arra, hogy megtárgyaljam a problémát, aztán lesz, ami lesz.
Köszönöm mindenki segítségét.
Kiegészítés:
Maga az internet egyébként nagyon stabil, havonta max. egyszer-kétszer van szakadás, az is csak max. 1-2 órára, és még nagyobb zivatarok mellett is működik (utóbbi hetek tapasztalata). A TV is az ADSL terület ellenére szintén jól működik, néha-néha ugyan megakad a kép, de aztán megy minden tovább. Újraindítani ritkán kell.
2011-ben, amikor a TV be lett kötve, még az Invitel-nél teljesen normális volt, hogy ADSL területen nyújtsanak IPTV szolgáltatást. Gondolom, azért ajánlották fel az új szerződéshez tavaly is, mert már megvan nekünk (nem biztos, hogy új ügyfeleknél már megtennék). -
törölt tag
válasz
frovery #12563 üzenetére
Nem, az internet maga 10mbps letöltési sebességű, és nem hiszem, hogy a TV is ebből foglalna le magának sávszélességet, hiszen a korábbi, 5mbps csomagnál még a bekapcsolt TV mellett is megvolt ugyanúgy az 5mbps sebesség (pedig az új szerződés a kedvezmények beiktatásán, az internetsebesség növelésén, és az áremelésen kívül nem változott), tehát nem gondolom, hogy ez a probléma.
-
válasz
frovery #12563 üzenetére
Ez nem így működik, Te el vagy tévedve, de nagyon! Az IPTV egy külön szolgáltatás, "semmi köze" az internethez! Már miért venne el - jogosan - az internet sebességéből? Akkor akinek nincs internet előfizetése, annak miből vesz el? Vagy akinek csak 5Mbps nete van, és 2-3 STB mellette, akkor annak esetenként nullára csökkenti a netsebességet? Ez tévedés, igenis ütni kell az asztalt!
-
frovery
senior tag
válasz
#88165312 #12561 üzenetére
Ha jól értem, akkor neked 10Mb/s az össz sebességed a csomagban. Van 2db stb-d, ami iptv-s.
Ha ez így van, akkor nem tudom mi okból kifolyólag gondoltad, hogy a 2db stb-re a jel miből, honnan jön? Hát abból a 10Mb/s sebességből. Átlagosan 2-3Mb-et vesz el 1db stb. Tehát rosszul gondoltad a dolgot, mert ilyenkor nem a meglévőre raknak rá még kakaót, (sebességet), mert te előfizettél az iptv-re is. Felénk a vdsl területen 25mega a legnagyobb sebesség. Erre is max 3 iptv-t engedélyeznek és a routerben le is korlátozzák azt a portot ami csak a netre van, hogy maradjon sebesség a boxoknak. Tehát azok élveznek előnyt a nettel szemben.Summa summárum, ezért ne is hívd őket, mert kinevetnek. Vagy növeltesd meg a sebességet, vagy mondj le az iptv-ről.
-
válasz
#88165312 #12561 üzenetére
Szia!
Nem nagyon ismerem az Invitel hozzáállását a vázolt helyzethez, így arra nem is mondanék semmit, majd valaki megválaszolja, akinek van tapasztalata ez ügyben! De szerintem sincs teljesen rendben a dolog, én egész biztosan nem hagynám annyiban! Ha nem tudják teljesíteni a szerződés szerinti sebességet, akkor legalább engedjenek vissza az olcsóbb csomagba! Addig oké, hogy a garantált minimumot teljesítik, csak, hogy ez kevés, a szolgáltatónak mindig törekedni kell a szerződés szerinti sebesség biztosításában, az nem megoldás, hogy soha nem biztosítják az előfizetett sebességet! Ez az eredménye, amikor pénzéhségből ADSL kapcsolatra szerződnek IPTV-re!
De ami miatt írok, az az utolsó gondolatod! Nos a szerelőnek igaza volt, elméletileg legalábbis a 800 méteres távolságon, elérhető akár 23Mbps sebesség is, amennyiben egyéb hiba nincs a vonalban, ami az indokoltnál magasabb csillapítást eredményezne! Ha meg van, akkor hárítsák el!
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám az Invitel szolgáltatásával kapcsolatban. Nem tudom, hogy másoknak is van/volt-e ilyen jellegű gondjuk, de gondoltam kikérem a tanácsotokat.
Szóval, adott egy Invitel-es csomag (ADSL területen, nem optikai), amiben van IPTV, Telefon, és egy 10mbps sebességű Internetszolgáltatás is.
Mindez egy kisváros külterületén, földút mellett, Invitel (korábban HungaroTel) szolgáltatási területen van, kb. 800m-re a DSLAM-tól, ami az utca végén található.
A telefon és az internet már régóta adott, 2008-ban lett először bekötve, akkor még csak 4mbps volt, azután 2011-ben a TV bekötésével az internet is növelve lett 5mbps-re. Eddig nem is volt probléma, minden tökéletesen működött (voltak kisebb üzemzavarok, de úgy általánosságban oké).
Később, 2013. októberében lejárt a 2011-ben aláírt szerződés, így gondoltuk, hogy egy kérünk új ajánlatot az Inviteltől. A honlapjukon (érdekes módon) a cím megadása után egy ajánlatuk sem jelent meg, mintha csak nem is létezne az Invitel szolgáltatása, ez gondolom azért van, mert nekünk még mindig az ADSL vonal van optikai helyett.
Kisebb áremelésért cserébe sikerült megnöveltetni az internetszolgáltatást 5mbps-ről 10mbps-re, valamint egyéb kedvezményes ajánlatokat is kaptunk a telefonnal kapcsolatban (ez most lényegtelen).
Na de itt jött a gond:
Figyelemmel szoktam követni néha-néha az internet sebességét a http://speedtest.datanet.hu oldalon, ahol normális esetben akár még 10.80mbps sebességet is elért a letöltés, kb. 40ms ping mellett, a feltöltési sebesség pedig 0.52mbps volt, ahogy a csomag is írja.
De ha már be volt kapcsolva az IPTV-s set top box, akkor már változott a helyzet, mert így a letöltési sebesség már csak 8mbps, a többi viszonylag változatlan.
Rendben, mondom ennyi még belefér, végülis annyira nincs is kihasználva...
Azonban, 2014. májusában egy új IPTV-s set top box is bekötésre szerült.
Így, ha már mindkét TV egyszerre ment, az internet már csak 5mbps sebességre volt képes, a másik két érték ugyanaz.
Röviden felvázolva a letöltési sebesség:
0 bekapcsolt TV: 10-11 mbps (Kifejezetten jó, mivel még a névlegeset is túlszárnyalja valamennyivel)
1 bekapcsolt TV: 7-8 mbps (Nem a legjobb, de még elfogadható)
2 bekapcsolt TV: 5-6 mbps (Nem túl jó)A feltöltési sebesség maximum 0.02mbps-sel változik, a ping pedig 40-50ms között marad mindhárom esetben.
Na most, gondolhatjátok, hogy ez így nem egészen jó. Ha már mindkét TV be van kapcsolva, tulajdonképpen az internet arra a sebességre esik vissza, mint ami az előző szerződésben volt, csak valamivel olcsóbban. Persze igen, a garantált sávszélesség megvan, és ezért is szeretném kikérni a véleményeteket, hogy vajon érdemes-e őket ezzel "idegesíteni", vagy felesleges, mert úgyis tojnak a fejemre?
A fő gond pedig az, hogy ha mindkettő nem is, de az egyik TV mindig használatban van, egész nap.
Egyéni véleményem szerint a vonallal van a gond, miszerint nem bírja már el a TV és az Internet együttes sávszélességét, habár a szerelő (még korábban, a 10mbps-re való váltás előtt) azt mondta, hogy az itt lévő vonal akár 20mbps sebességet is elbír (egy másik téma kapcsán).
Ti hogy gondoljátok?
-
-
C4mp3r
addikt
udv,
bocs ha volt mar, de ha lejart a husegem es atmegyek t-hez, akkor fel kell hivjam oket felmondani a szerzodest, vagy ha megrendelem neten a t-nel a csomagot ok elintezik?
koszi
-
menyoronc
aktív tag
válasz
frovery #12554 üzenetére
Köszi az infót!
10k a szerelési költség, ennyi van a ÁSZF-ben és régebben az ugyfelszolgalaton is ennyit mondak. Szó nem volt hűség hosszabbitasrol! Inkább kifizettem volna a plusz 1havi díjnak megfelelő összeget minthogy plussz fél évig ne tudjak váltani szolgáltatót. -
kabelmania27
félisten
válasz
kabelmania27 #12555 üzenetére
Citromailes címről nem engedi fibermailesről és gmailesről engedi az smtp...
-
kabelmania27
félisten
Kábelnetesek tudtok nem fibermailes email címről smtp.fibermail.hu smtp szerveren keresztül emailt küldeni?
Nekem azt írja ki hogy a feladó blokkolva. -
frovery
senior tag
válasz
menyoronc #12553 üzenetére
Mivel ingyen átszereltek neked, így beleszámolták a hűségbe. Lehet még így is jobban jártál, mintha kifizettetik a szerelési költségeket.
Egy műholdas átszerelés költözés miatt 27ezer Ft. Mind 3 szolgáltatónál ennyibe fáj. Akkor lehet kalkulálni, hogy az invitelnél is ennyi lehet. -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég helyeztettem át a szolgáltatást. Kábel tv, net, telefon. 2 utcával arrébb, költözés miatt. Szerencsére az áthelyezés díját megúsztam mert kivolt ebbe a tarsoshazba építve a kábel. A héten megkaptam róla a szerződés módosítást amiben a szerződés időtartamánál határozott 1 év van. Most ez azt jelenti h innentől kezdve még plusz 1 évig nem mondhatom fel a szerződést? Amúgy idén novemberben járt volna le a 2 év.
Azért ez pofátlanság ha tényleg így van. Mire fel hosszabbította meg? -
taki01
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy ha elkezdek multizni akkor megszakad az adsl netem pedig ha a torrentezek akkor nem szakadt meg.Értékeke amit a ZTE ZXHN H108L modemből olvastam ki.
SNR Margin
:
7.0 7.1 db
Line Attenuation
:
42.0 31.7 db
Data Rate
:
6332 636 kbps -
Prémvadász
tag
válasz
Intruder2k5 #12550 üzenetére
Én benne vagyok csak nem kapok hitelt,hogy megvegyem.A rézhez más hogy ,nem lehet hozzá jutni?
Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest