Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• taki01

őstag

válasz taki01 #201 üzenetére

Link Status Up
    Modulation Type VDSL2
    Actual Rate(Up/Down) 1116/14788 kbps
    Attainable Rate(Up/Down) 1112/17372 kbps
    Noise Margin(Up/Down) 6/5.6 dB
    Line Attenuation(Up/Down) 18.7/37.9 dB
    Output Power(Up/Down) 0.4/14.5 dBm
    Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved
    Interleave Depth(Up/Down) 1/115
    Interleave Delay(Up/Down) 0/4 ms
    INP(Up/Down) 0/0.2 symbols
    Profile 17a
    LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
    CRC Errors(Up/Down) 0/8
    FEC Errors(Up/Down) 0/9728
    HEC Errors(Up/Down) 0/0
    Showtime Start 0 h 11 min 42 s

• Roland-87

aktív tag

válasz taki01 #201 üzenetére

Bíztatóbb a helyzet így de kíváncsi leszek a stabilitására, nekem 600 méter távolságon a 30/5 csomag Huawei HG622 modemmel szinte soha nem szakadt a ZTE-vel viszont már néha eldobta a vonalat az utóbbi pár hónapban meg nagyon leromlott a vonal minősége és mivel volt lehetőségem a váltásra így ezt meg is tettem. Örülök hogy végre nem járok ebben a cipőben hogy figyelgetnem kell a modemet meg küzdeni velük hogy javítgassák. Remélhetőleg amit most megnyert az Invitel pénzt azt érdemi fejlesztésre fogja költeni, jó lenne ha az optika felé menne el. Hihetetlen hogy pár száz méterre itt van az optika csak a gyatra földalatti rézkábel amit szanaszét vagdaltak már meg sok helyen be is ázik lehetetlenné teszi hogy igazán jó és gyors internetet kapjanak az ügyfelek. Ha behúzná az optikát a lakásig még vissza is jönnék, remélem egyszer még megéljük hogy a telefonkábellel való szenvedést elfelejtik, szerintem ez a VDSL is csak ideiglenes megoldás főleg így hogy nálad pl a legközelebbi kilóméterekre van meg sok helyen hasonló a helyzet. Komolyan 15/1 internet a 21. században? A 30 mega kevés volt már mostanság sőt ez a 100-as is csak pont elég. El sem tudnám képzelni mi lenne ha 15 megával kéne beérnem.

Új hozzászólás Aktív témák