-
IT café
Az összefoglalóban igyekeztünk az alapelveket összeszedni mindkét témakörben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Kicsit idekomolytalankodok egy témával, félig.
Nem tudom olvassa-e valaki még az itcafét, én már csak rá szoktam nézni, mert eléggé meghalt az egész amióta nincs a dajkopali, de sebaj.
Szóval van ez a "cikk" [link] ahol azt fejtegeti, hogy tíz év múlva jön az AGI, amit ASI-nak akar nevezni a forrás, de mindegy.
Tegyük fel, ha tényleg lesz majd egy önállóan gondolkodó AGI, akkor valszeg onnantól fogva a privát szféra = kizárólag offline marad.Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ne kezdje el scannelgetni a cucc a netet, a gondosan beállítgatott tűzfalaim meg valszeg fél fogára se lesz elég egy tanuló intelligenciának, a titkosításokban sincs sok bizalmam. Persze most is vannak "kvantumbiztos" megoldások, de már előfordult, hogy amit régen sci-finek gondoltak mára már alap dolog lett.
Igyekszem egyébként optimista szemszögből nézni a világot és a jövőt, de ha privát szféráról van szó, akkor csak disztópikus gondolataim vannak.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest