Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz arnyekxxx #30 üzenetére

Viszont sokkal kényelmesebb az ovodai-iskolai dolgait a kölyköknek az adott ovodai-iskolai csoportban megbeszélni mint bármi más megoldás, a zenekar dolgait szervezni, vásárolni/eladni szinte bármit.

iskolai dolgokban semmivel nem kénylemesebb a facebook, mint más chates/groupos megoldás. Csak az iskolák hiszik azt, hogy annál nincsen jobb. A vicc benne az, hogy a nevelt fiam osztályában, de a többinél is érvényes, a tanulók nagy része fent sincsen facebookon, tehát eleve felesleges is.
    Komolyan a zenekar dolgainak szervezéséhez, menedzseléséhez szerinted a facebook a megfelelő? Mert ha ez szerinted komoly, akkor szerintem itt be is fejezem, mert ez már a nevetséges kategória. Azért lemerem fogadni, hogy a Pozsonyban koncertezett ACDC nem a facebookon menedzseli a zenekar dolgait, mint ahogy pl a Maneskin sem, és még sorolhatnám...a postolgatás meg nem zenekari teendők menedzselése mielőtt azzal jönnél.
    A vásárlás/eladás meg végképp. Soha nem használtam a facebook marketplace-et, és ennek ellenére simán eladtam mindent amire nem volt szükségem. Még olyan youngtimer autót is, amire kicsi a kereslet, és nem, nem volt kényelmetlen az eladása, sőt. Sokkal professzionálisabb volt az erre használt oldal.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák