-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Nekem látja a portot, csak nem lehet frissíteni a 0%-os akku miatt mert cmd-ből -sp-vel (skip battery check) indítva is kidobja az installer, hogy min 25% kéne legyen a telepben.
De ugye nem tölt...
Legalább annyit elértem beveszik vagy csere vagy javítják. (A cég aki rendezte a céges vásárt "még nem hallott ilyen hibáról szerintük nincs is pedig eladtak több mint száz T480at már de sosem hozták ezzel vissza")
Sebaj kinyomoztam ma más nem mehet egy belsős panasz rájuk mint partner ha izmoznak... úgy hallottam örülnek ilyennek...
De első körben eddig partnernek éreztem őket telefonban a javítás / cserét illetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest