- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Projektor topic
- Androidos fejegységek
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan213
csendes tag
Sziasztok.
Ma megvettem a GT 5-öt. Egyellőre nagyon tetszik, igaz az első okosórám, de azt hiszem nekem már ez is bőven elég. Legalábbis a tudását nézve biztos. Hogy aztán mennyire lesz tartós, az kérdéses, de a kidolgozottságára és a minőségére egy szavam sem lehet, legalábbis ezért az árért. Ráadásul még a Freebuds 5i-t is megkaptam hozzá, ami szintén fasza. Mindezt potom 226 euróért. Ha újévtől az NFC is befigyel, akkor ez tényleg egy tökéletes óra lesz, legalábbis ezért a pénzért mindenképp. -
Istvan213
csendes tag
Sziasztok.
Sima vezetéknélküli töltővel is lehet tölteni az órát, vagy csak a saját töltőjével? Akinek van, mennyire kényelmes viselni, mennyire bumszli? (18,5-ös csuklóm van) Én mondjuk a sima GT-öt venném amúgy, mert szerintem a titán szíj, meg a zafir üveg sem olyan fontos egy ilyen órán, mivel kb. 4, max 8 évig használ az ember egy ilyen órát, aztán úgyis elavul, vagy elromlik, akkor meg már hiába van rajta titán, meg zafir, ha úgy sem lesz használva, pár évet meg az acél és az edzett üveg is ki kell hogy bírjon.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest