Új hozzászólás Aktív témák
-
L4ck091
csendes tag
válasz
klimokrisz #571 üzenetére
Nem, amit mutattam is panoráma volt. Ha a galériában a kép jobb felső sarkában rányomsz az i betűre, árulkodik a felbontás és a kamera módban kiírja, hogy panoráma.
A panoráma rész érdekelt, ahogy kérdeztem is, hogy másnak is csak a két széle az éles(ebb)?!
[ Szerkesztve ]
-
L4ck091
csendes tag
válasz
klimokrisz #567 üzenetére
Utóbbi, mikor vízszintesen vagy függőlegesen mozgatod a telefont.
-
L4ck091
csendes tag
[kép] Van valami trükk, hogy ha panorámában fotózok ne csak a két széle legyen éles? Ettől még a 20 pro is jobb panokat lőtt.
[ Szerkesztve ]
-
L4ck091
csendes tag
válasz
Razzor two #509 üzenetére
Köszi! Igen, ezt megtaláltam, de itt sim váltás van. Vagy olvasgattam a volte-t, hogy ki kéne írja a telefon? Be kéne kapcsoltassam szolgáltatónál?
-
L4ck091
csendes tag
Sziasztok!
Honor 20 pro után váltottam 200 pro-ra, és egy dolog hiányzik.. Telefonálás közben a mobilnet. 2 kártya van benne, 30-asról telefonálok (ez az elsődleges sim), a 20-asról pedig neteznék. Van lehetőség valahogy ezt bekapcsolni vagy nem tud?
Új hozzászólás Aktív témák
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest