Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Honda CRX (1990) tető beázást szeretném valahogy elhárítani. Ma tűnt fel, miután az autó huzamosabb ideig lejtős terepen állt orral lefele, hogy bizony legalább egy deci víz összegyűlt valahol es lecsurgott a beltérbe a belső tetővilágítás konzolja mellett.
Érdekes, hogy mikor sík terepen állt az autó esős időben, ilyet nem tapasztaltam pedig direkt figyeltem rá, típushibáról lévén szó.
Ha valaki esetleg tud valami okosat mondani azt megköszönöm.
Üdv. :
István -
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Honda Civic VTi (1997) hővédő lemezt keresek (akár leömlővel együtt is megvenném).
Előre is köszi!
Üdv.:
Pityu -
vaspingvin
csendes tag
válasz BlacKSouL #38654 üzenetére
Én visszatérő vendég vagyok Novoth-éknál, ők csinálták a Civic-em motorgenerálját (530.000+ km-rel vettem a Civic EK4 VTI-met, ami ráadásul céges kocsi volt) és az apró-cseprő dolgok miatt is hozzájuk fordulok.
Mondjuk azóta is emlegetik a "félmillió kilométeres 20 éves hondát" azoknak akik nem értik miért kezd pár százezer kilométer után tönkremenni a fele olyan idős autójuk.Csak jó tapasztalatom van velük kapcsolatban, közvetlenek, alaposak és nem olcsók. Ja és egy hónapra előre időpontot kell foglalni. Motordiagnosztika terén Novoth úr szaktekintélynek számít. Mondjuk az én Hondámból ugye lóf*szt sem lehet kiolvasni, szóval erről nem volt alkalmam meggyőződni
Szerintem említették volna ha olajsárban úszott volna a blokk, de majd rákérdezek legközelebb Egyébként csak a nagyon durva, kirívó eseteket szokták lefotózgatni okulás végett.
-
vaspingvin
csendes tag
Ennél nagyobb promó nem kell a Hondának, mondjuk már érthető miért van tele kis hazánk is Civic-kel
-
vaspingvin
csendes tag
Én személy szerint inkább a használati tárgyat látom az autóban de szerintem ide illik ez a totalcar-os cikk: [A japánautós tragédiája]
-
vaspingvin
csendes tag
Köszi a segítséget!
BlacKSouL hozzászólásait olvasgatva tisztulni kezdett a kép a kannán található jelölésekkel kapcsolatban (viszkozitás, nemzetközi szabványok).
Bár azt azért ne feledjük, hogy esetemben egy több, mint 20 éves motorkonstrukcióról van szó, de ezek szerint a kenési tulajdonságait tekintve a modernebb (5W40 full szintetikus SN szabványú) olaj minden szempontból "visszafele kompatibilis" és nem kell aggódni, hogy valami galibát okozna. -
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Friss Honda tulajként (Honda Civic EK4 VTi [link]) fordulok hozzátok, mivel nektek bizonyára több tapasztalatok van alkatrészbeszerzés témában.
Konkrétan ide keresnék leömlő hővédő burkolatot (gondolom csak bontottan lehet hozzájutni), mert ez az apró részlet még hiányzik a nemrég felújított blokkról.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.:
István[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest