Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Lord Dragon #3632 üzenetére
az aluminium miatt lenne ilyen magas ára?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
twollah
nagyúr
válasz Lord Dragon #3592 üzenetére
Mar alig varom, hogy meg kegyetlenebb humorom legyen...
-
twollah
nagyúr
válasz Lord Dragon #3590 üzenetére
Ha a nyomdazos kirohanasomra gondolsz az a szakma becsuletvedese volt.
Masrol nem tudok, hogy savaztalak volna.
A humorom meg olyan amilyen, ez vagyok en.
Ha vkinek ezzel belegyalogolok a rozsaszin lelkivilagaba arrol nem tehetek, szokni kell, 31 evesen mar eleg nehezen fogok megvaltozni... ...sot ennel csak rosszabb lesz ahogy oregszik az ember. -
Macka
veterán
válasz Lord Dragon #3587 üzenetére
Kis poén belefér...Én legallábbis annak vettem.
-
twollah
nagyúr
válasz Lord Dragon #3530 üzenetére
Egyszeruen eldurrant az agyam es tovabbra is el van durranva.
Nekem nem szokasom hoborogni ha vminek megkerik az arat.
Gondolom azert kerik meg, mert:
- munka van vele.
- meg kell fizetni a szaktudast.
- stb, stb, stb.
Mondjuk arrol tenyleg nem tehetsz, hogy pont olyanba tenyereltel bele amit egy szakmabeli is olvas es azonnal kivagta a kultura nala a biztositekot. -
eastsider
nagyúr
válasz Lord Dragon #3532 üzenetére
Fél óra hát még annyi sincs sztem, annyi az egész gép átpakolása volt ebbe a házba...
Tudom milyen nehéz is lehet kábeleket elrendezni pl haver gépe tömve van mindennel (2HDD, ODD, csomó venti, ventiszabájzó, rengeteg PCI-os cucc) azt nem könnyű elrendezni
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
válasz Lord Dragon #3529 üzenetére
THX
de nem volt olyan nagy munka, max kb fél óra, és megéri
Csak direkt a VGA-ról csinyátam képeket, mivel minden más régi...
No off & flmame off pls
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz Lord Dragon #3519 üzenetére
''Szeirntem úgy járnék azzal is mint amirko nyomdában akatunk nyomtatni nagy felületű posztereket. Azt mondták hoyg az 1. db az 30.000 ft lenne mert be kell állítani a gépet, az összes többi pedig darabonként 500ft''
Pontosan, lemez keszites darabra jo penzert + rezsi + a jo ember bere aki beallitja a gepet, majd kinyomja rajta.
Ember egy nyomdagep nem egy lezerprinter, hogy csak bedugom a papirt oszt dzsavesz a masik oldalon kiesik belole a tokeletes nyomat.
Amig nem jartal, nem dolgoztal nyomdaban addig ne hoborogj, hogy szemet nyomda le akart huzni.
Ilyen arak vannak es a nyomda nem a te szaros 2-3-4 ivedbol el meg hanem a nagy peldanyszamu 4-5-10ezer melokbol amik folyamatosan mennek.
A masik fele, hogy sok nyomda direkt ad meg az ilyen melokra magas arat, hogy a megrendelo (jelen esetben te) ugy huzzal el a halalba, hogy meg az ajtot is elfelejtsd becsukni.
Senkinek sincs kedve a nyomdaban a te szaros 2-3-4 iveddel baszkodni.
Tovabb tart az elokeszites, gepbeallas, mint a tenyleges nyomasi iso es akkor meg nem beszeltunk a selejtszazalekrol ami jelen esetben irrealisan magas az elfogadott 2-3% helyett.
Szoval ezert mondtak neked olyan szep kerek osszeget.
Udv: egy szakmabeli (gy.k.: nyomdasz)
[Szerkesztve] -
Jockey007
aktív tag
nem igérek semmit de tolnai fastron hungary kft-nél van pár ismerősöm és maguknak is szoktak feliratokat stb.. csináltak nekem egy pioneer feliratot holnap fel rakom ide a képét csak nincs itthon a digit gép
GIGABYTE team
-
Muréna
őstag
lézervágás olcsobb mint a víz
haveréknak van pécsen vizvágó+lézervágó gépük egy üzembe..
asszem valami 100ezer per óra a vizesvágó..Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Jockey007
aktív tag
válasz Lord Dragon #3517 üzenetére
ilyet ihhon is kaphatsz csak nézz rendesen körül a modding boltokban
vagy akár lézerrel vagy vizzel is tudnának neked sok helyen ilyet vágniGIGABYTE team
-
flegos
senior tag
válasz Lord Dragon #3510 üzenetére
Ne haragudj, rosszul emlékeztem a cim amit tudok szintén csak 8 cm ventirács van és ráadásul miskolcon
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
Vassili
tag
válasz Lord Dragon #3488 üzenetére
Kuri nem hiszem el hogy ilyen hülye vagy...;) Vágasd ki azt is.... Viszel hozzá lemezt és akkor legalább a próbavágás is megvan....
-
flegos
senior tag
válasz Lord Dragon #3488 üzenetére
Ha holnapig van türelmed tudok adni egy cimet, csak fejböl nem tudom, a ceges gepen megvan
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
senior tag
válasz Lord Dragon #3465 üzenetére
Nem hiszem el hogy senkinek soha az életben nem votl még szüksége, de még cska nem is tud olyan oldalt ahonnan 12-centis finec ventirácsokat lehet szerezni, nem csak 8 centiseket Nem is gyártanak iylet csak 1-2 fajtát vagy mi? Help!
[Szerkesztve] -
Vassili
tag
válasz Lord Dragon #3475 üzenetére
Hy Dragon Master ''Piti Vaszi'' gépét is hesseld már meg
Állat lesz a sárkány megnyakazlak ha megcsinálod
[link] -
Muréna
őstag
válasz Lord Dragon #3450 üzenetére
Azért single channel, mert egymás mellett vannak a ramok.. ez nem S939, hogy egymás mellett kell lennie a ramnak..
1-es és 3-mas slotba kell lennie..
ez mért csesztetés? én csak jót akarok neki PONTAkinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Ramius
őstag
válasz Lord Dragon #3468 üzenetére
nalátod azt meg se néztem, hogy van-e itt 12-es. és tényleg nincs
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
hoffman_
nagyúr
válasz Lord Dragon #3464 üzenetére
jah,télleg nézhetted...kicsit szétszórt vagyok
a táp túlmelegedésétől én sem parázok,csak az a szar h lentről szív és hát ott néha akad por azért rendesen és a rendcsinálás az nálam is esedékes lesz,csak előbb megvárom az új DVD-íróm,,ert a mostani nagyon necces,csak a gáz vele és kell új/ami satás éesz és akkor megejtem a takarítást is egyetértrek kötegelő és cellux powa"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Ramius
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz Lord Dragon #3460 üzenetére
ne parázz,esélyes h nekem szólt nemtom láttad-e a gépem link visszább.....
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Macka
veterán
válasz Lord Dragon #3450 üzenetére
Mondjuk akkora kábelrengetegben nem csoda,hogy melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest