- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Sweet.tv - internetes TV
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Hálózati / IP kamera
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #392 üzenetére
Hát én osszef**tam magam ez annyira komoly. Tuti hogy már az apai nagyapád is radiátorokat szerelt. Vagy fél óráig néztem az első képet, hogy hova mennek a csovek, nézem a prociból fölfelé megy de nem kifele hanem a táp fele, itt valami nem stimmel. Azután láttam meg a másik linket a chifi vizesitéssel, hát ott eldobtam az agyam, nagyon pöpec lett. Gondolom nem valami hangos a rendszer. Aztán megláttam a radiátort is, na az azér már tényleg durva, megkérdezhetem milyen vizpumpaval nyomatod a vizet, hogy át tudja nyomni teljesen, mert nem kevés csomennyiségen kell áttolni.
Én is le akarom cserélni a bordákat a csifiről már régóta, mert szerintemis azért pörgeti fel annyira a 12-est jatek kozben, mert azok a kis aluminium bordak gyengek nagyon, de nem gondoltam hogy ki kell forrasztanom az egészet, biztos hogy csak ugy lehet? A gari az mondjuk valoszinu elszállt.
Mindenesetre ez igen, nagyon komoly kis rendszer és teljesen házi, szóval minden elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Erste... bank???
- További aktív témák...
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- CORSAIR HX Series HX1200 - 1200W 80 PLUS PLATINUM Fully Modular - ALZA garancia 2033.01.16.
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Lian Li SFX 750 WATT Gold tápegység
- Fractal Design Celsius S36
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest