- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#01758976 #91081 üzenetére
Mekkora faxx vagyok...
Nincs semmi baja a Proac-nak. Előszedtem egy régi IC kábelemet, járattam úgy 20-25 órát (az új dugók és a forrasztás miatt is), azután feltoltam Jriverben a buffert (50ms helyett) 500 ms-ra.....ég és föld. Foobar-ban szintén 900 ms helyett 30 mp a buffer és a hatás ugyanaz. Megszűnt az az idegesítő, sistergő magas tartomány és a közepek is a helyükre kerültek. Ez mindkét "dolognak" együttesen köszönhető. Foobar esetében "látványos" volt a buffer növelése, mert ahogy lépkedtem felfelé, úgy csitult a torzítás. Most itt tartok és egyelőre nem gondolok kábelcserére.
Előző dobozaimmal (Triangle) nem volt ilyen jellegű gondom sem az IC kábellel, sem a lejátszó program/ok beállításaival. Tanulság, hogy egyvalamit cserélek és az "magával rántja" az egész rendszert.. még jó, hogy ennyivel megúsztam, egyelőre, de az is lehet hogy keresnem kéne valamilyen dedikált hálózati zenelejátszót (Pioneer, CA) ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest