-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
bajnokpityu #26015 üzenetére
Amúgy most meg is lepődtem, mert ez a fajta hang közel áll az én ízlésemhez. Inkább középre van hangolva, de a basszus is jelen van - pont ahogy én szeretem - szépen kíséri a fő szólamot, de amikor egy-egy ütősebb dob rész van, akkor azért érződik a hatás. A magasak lehetnének valamivel jobbak, de legalább nem sziszegős (feltéve persze, hogy jó a felvétel, kicsit érzékeny rá, úgy vettem észre), illetve lehetne részletezőbb a hangja, de még mindig csak egy kommersz minihifi, így is messze felülmúlta az elvárásaimat. Egyébként a részletezésen szerintem az is sokat javítana, ha nem a gyári, hurka kábel lenne bekötve, de szerintem cserélem is, könnyű lesz, hiszen nem fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest