-
IT café
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
válasz
lenox #189446 üzenetére
Hát köszönöm az user error megjegyzést, fejtsd ki kérlek ez milyen módon user error. Arra gondolsz, hogy elpazarlom az energiát mélyre? 🤦 Ha pazarlom az energiát a mélyre, újabban szabad felismerhetetlenségig torzítani? Akkor nem értettél meg, én PONTOSAN erre voltam kíváncsi! Hogy szól full ranged, mit tud! Inkább kérdeztél volna bármilyen beállításról, ehelyett a butaság helyett. Leírtam, a sonyval a magnatot hajtottam! Fölösleges szemléltetésnek tartottam, de hifire kötve ennek a hangfalnak olyan mélye van, hogy tiszta és szép, de megfájdul a fejed, ezért betömtem a reflex nyílásokat. Most olyan a denonnal, hogy kiszedtem, de húzom a szám... Inkább kérdezz, bármit.
Egyébként van előrelépés, sokat olvasgattam este, másnál is fennáll a probléma ha stereoban hallgatja, illetve ha heoson vagy pendrive -rol hallgat valamit. Tehát pont ahogy sztem a legszebben kellene szólnia. Illetve bejön a képbe az első x4700h teszt, amit lehúztak a sárga földig kb pont ezért, majd a második cikkben egekbe emelték, és emlékeim szerint szintén valami stereo dologgal volt a baj. Félmondatban jegyezte csak meg, H a Denon mérnökei dolgoznak a problémán és nem értik. Mert ugye leégett valami gyár, és szar DAC- ok kerültek bele....
Szóval a tapasztalat:
HDMI-n sokkal jobb a helyzet, itt kb a skálán 90-en torzít durván, van egy audison b-con ldac om, az optikával mégjobb. Van egy olyan érzésem full analógon még jobb lesz (RCA).
Egyelőre itt tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic