Új hozzászólás Aktív témák

  • Z0mbi

    senior tag

    Sziasztok
    Uj lakas uj kihivasok :)
    A hangfalak elhelyezeserol lenne egy kerdesem mert eleg sok helyen elteroek a velemenyek
    Leginkabb a hatso hangszorok erdekelnenek:
    ful magassag vagy magasabban? Merthogy a dd es a thx 1-2 labbal a ful magasag fole irja. Viszont sok helyen fulmagassagot irnak. (akarcsak az elso hsz is :) )
    Akkor most mi az igaz? Valamint ezeknek kozvetlen a nezo fele kell iranyulni? (merthogy az ulogarintura majdnem a falra van tolva tehat a hangfalak ha a hatso falra lennenek akasztva akkor azok elore sugaroznanak es nem jutna sok a nezo fulebe. Ha ezeket beforgatom hogy kozvetlen felem nezzenek az nem gaz?
    Nagyon kiprobalni nem tudom mert nincs 5 tagu csalad ahol mindenkinek adhatnek egy hangszorot hogy alljon meg vele ott es en probahallgatok :D

    Az elso hangszorokrol:
    ott ugye 45 fokot ir a dd es a thx is. 45-60 at irnak sok mas helyen. Nos akkor a kerdes hogy szabad az elso hangszorokat is ' beforgatni' hogy egyszerubben meglegyen ez a szog? Nem tudom miert de van egy olyan az emlekezetemben hogy valaki mondta ne forgassam a hangfalat ha az kozvetlen a falon/fal elott van mert a visszaverodo hangok elrontjak a hangkepet.
    Van errol valakinek valami tapasztalata/tippe?
    A szub az ecceru lesz mert az ott lesz ahol hely van :D (meg jo hogy nem a 19 nm es nappalimra mereteztem igy eleg lesz itt is :) (10" es 400W DIN :D)
    Koszi elore is a segitseget
    /Z

Új hozzászólás Aktív témák