Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz -KP- #164157 üzenetére

    "egyre kevésbé vagyok híve az öszvér rendszereknek, ahol egybe van a mozi és a sztereó, Nagyon mást kíván a kettő, már csak abban is, hogy kell elhelyezni, a komponenseket. Sajna kölcsönösen egymás rovására mennek."
    Pontosan ezt gondolom én is.
    Ha tehetném, lenne egy moziszobám beépített hangsugárzókkal, plusz a nappaliban - amit akusztikailag rendbe tennék - sztereó rendszer Magico, Focal Utopia, T+A, Audio Physics, stb. hangdobozpárral.
    Mozihoz a hangáteresztő vászon mögé elhelyezett hangdobozok ideálisak, ami igazán jó minőségű sztereó zenehallgatáshoz cseppet sem előnyös. Valamint zenét más miliőben, környezetben szeretek hallgatni, nem relax fotelben elnyúlva.

    (#164167) fehér_ember
    Koncertfilmekhez ajánlott a jó minőséget biztosító 5/7.1 rendszer, de olyanokról nem volt szó, csak sztereóról. De pont az említett BD-vel kapcsolatban jegyeztem meg, hogy elképesztően jó a kétcsatornás hangja is, néha úgy hallgatom.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák