Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz roli636 #4343 üzenetére

    Teljesen on-topic a kérdésed, ide valaszolok:
    Hkts-el maxi elégedett vagyok, az én igényeiket kielegiti. Meglepően erőteljes tud lenni méretéhez képest, de én nem vagyok a nagy hangerő barátja (1 és 6 évesek a gyermekeim...). A legjobb benne a tisztasaga, minden hangszert jól ki lehet hallani és alacsony hangeron is tiszta, dinamikus marad a zene.
    A mozi hangzashoz egyszer bemerettem és azzal jaratom, minden hang a helyén, pedig nem ideális a szoba (sub hátsó sarokban a kanapé mögött, surround közvetlen kanapé mögötti falon beforditva, viszont a magassagokra és a tavolsagokra tudtam figyelni.
    Banán dugó szuksegessege ezen a szinten megkerdojelezheto, sőt a hkts gyári madzagjat használtam (ha nekik jó, nekem is).
    Androidos boxrol hdmi-n kapja a digit jelet.
    Nem ismerem az USB-s erősítők tudását. Kérdezd meg a topiklakokat:)
    Szerintem kiegyensúlyozott most a rendszer, a pio vsx527 azonos szinten van a hkts16 - tál, de az előző HK nagyon elkenosen szolaltatta meg a zenét.
    Ma voltak vendégek és 2 méterre ültek a kanapén a tv fallal szemben, amikor mobilról elinditottam egy Lara Fabian lemezt ezt nem látták, először csak forgatták a fejüket, hogy honnan jön a hang ahogy erosodve bekuszott a zene, majd mikor már rendes hangeron szólt, kerestek a hangszórót a falon mert észre se vették a fekete dobozkakat a sötét tv falon a zene meg sztereó ellenére is térben hangzott.

    [ Szerkesztve ]

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák