Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz
shalafi66 #22759 üzenetére
"I]Érdemes lenne nem beleszólni abba, amiről fogalmad nincs.
Egyrészt idegesítő, másrészt fölösleges, csak az én időmet rabolod vele, amíg érdekel és egyáltalán foglalkozom az egésszel. Nekem végülis nem fáj, ha valaki butaságokat ír egy fórumban.
Mondjuk, hogy most utoljára korrigálok. "Nem valószínű, hogy a te szövegkörnyezetből, kiforgatott elmélkedésre bárki kíváncsi, én biztos nem.
Szerintem, szálljál le a földre, kevesebbet szerényebben nyilatkozzál ,nem valószínű, hogy neked szükséges más gyártókat, javítókat , fórumtársakat folyamatosan minősítened.
Leírod a konkrét kérdésre vonatkozó álláspontodat, és akit érdekel elolvassa.
Később beszéljünk róla,amikor rendelkezel néhány évtizedes gyakorlattal, mely alapján talán a saját tapasztalatodat felhasználva tudod minősíteni a hangszóró gyártás nemzetközi folyamatát, termékeit.Jelenleg a te véleményed nagyon sok esetben hiteltelen de ezt már több fórumon is közölték veled.
Javaslom próbálj némi önuralmat tanúsítani, csendben fejleszd a termékeidet, a vállalt javításaidnál tartsad a határidőt, és ha ezeket megvalósítottad, sikeres is lehetsz az életben.
Jelenleg, úgy tűnik, hogy te rabolod a saját idődet, vagy ennyire ráérsz.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest