-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
Bios szinten kellett belenyúlni a kártyába. Ha kitörölted az eredeti írást onnan, akkor akár "Kipsz Jakab Inno3d-je" dumát is beírhattál. Elmented és onnantól kezdve minden indulásnál ezt írja ki.
zsiga667: ez egyfajta modding. Nem kell rögtön "lehamisítványozni". Persze gondolom a használt piacon volt 1-2 agyafurt ember anno, aki visszaélt ezzel...
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz KillHates #196 üzenetére
Volt most egy kis időm, tehát az ígért képek:
Már csak ennyi maradt belőle...
Eredetileg egy lan party-s gépnek indult. Tuti atomvillanás lett volna sokak szemében, ha tényleg megcsináltam volna...
Van még egy DIY projectről képsorozat, azt majd délután rakom fel.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
Senki nem kókányol semmit?
-
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #911 üzenetére
Ezt cáfolnám. Napok óta csak ilyen mellett tudok aludni.
-
fero02
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1448 üzenetére
Jó kis hangulatvilágítás.
Érdekelnek elektron csövek? Ha emlékeim nem csalnak, akkor akad egy pár db odakinnt a műhelyben.
-
fero02
nagyúr
Olvasván és nézvén ezt a sok mod "izét" ismét kedvet kaptam... de nem tudom mit csináljak...
-
fero02
nagyúr
válasz Klemens #1983 üzenetére
Bakker ilyen nincs!
Feltoltam a képeket, megírtam a kommentet, csak küldeni kellett volna a postot, amikor a böngésző megfagyott az utolsó kép feltöltésekkor, kinyomtam és megjelent az üzi, h az IE hibát észlelt, ezért... leokéztam és elszállt minden. Rohadék mikroszoft. Dögölj meg billgeccci
-
fero02
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #1993 üzenetére
A csövek még mindig kinnt vannak. Utoljára kérdezem meg, h kellenek-e?
-
fero02
nagyúr
2k
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest