- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
mayday00 #58382 üzenetére
A kép csak illusztráció.
Szóval én egy ilyent vetem a tavasszal az Obiban, úgy 1000 Ft-ért, az akkuról működő az drágább lett volna.
A nagyon makacs porlerakódásoknak ecsettel rásegítek, és teljesen jól kifújt eddig mindent. Több gépet is takarítottam már eddig vele.Az Obiban kapható neve más, de azt most épp nem találom. AliExpressen is volt, de az Obi-s verzió volt a legolcsóbb.
-
draco31
veterán
válasz
mayday00 #58391 üzenetére
Tessék az én megoldásom rá.
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
Garázsban a pedálos pumpával szoktam néha "bénázni", de jobb híján az is megteszi. Egy csövet, illetve szűkítőcsövet (golyóstoll vége stb.) lehet bele dugni, úgy jobban fújja a levegőt.
Van még régi porszívó is kifújónyílással, vagy kidobástól megmentett hajszárító, ami alacsony hőfokra is kapcsolható.
-
válasz
Kompresszort ne. Könnyedén mehet kondenzvíz vagy olaj és akkor helló-szia.
Én is sokáig terveztem egy kompresszoros verziót, de végül mindig a kézi medencepumpa maradtA nyomása alacsony de a légmennyiség nagy. A dzsuva több mint 95%-a a múlté.
De ha már mindenképp kompresszor akkor max 3bar, és előtte eltávolítani a kondenzvizet a rendszerből. -
salaud
aktív tag
válasz
Bauhause saját termék száraz/nedves porszívó, van fújókimenete. PC tisztításra tökéletes. Kompresszort dupla áron sem kapsz, és ezzel még takarítani is tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest