- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
salaud #68091 üzenetére
Nekem is olyan van mezei fekete dobozos gép, csak más néven fút. Én az obiban vettem tízenéve cirka húszkörűl volt az ára, 3 fürdőszoba 100nm padlólapot takarítottam el vele, meg kis millió lyukat fúrtam betonba. Hibátlanul működik, csak szénkefét cseréltem benne, de az is volt hozzá gyárilag a dobozában.
Lényeg hogy ne észnélkűl állat módjára nyomd a betonba véséskor és akkor örök élet meg egy nap. A parksides gépet simán lealázza
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Kés topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest