-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
Inhouse #65201 üzenetére
Ahhoz, hogy a konyha felső szekrényt úgy tudjam feltenni, hogy függőleges legyen aminek kell, tákoltam egy átalakítást a vízmértékre a csövek miatt. Így meg tudom mérni, hogy a függőlegeshez mekkora hézagoló deszka kell mögé. A szélső elemnek a teteje a bal szélén 15mm, a jobb 7mm, csak ennyire dől, meg csálé a fal.
Mindig fennakadok valamin, nagyon nehezen haladok vele. Talán holnap kicsit beindul a dolog. Közben kiderült, hogy a "dupla" felső szekrénynek nem szabattam középső vízszintes elemet.Meg, hogy már van jelentősége, hogy nem szóltak, a fényes bútorlapnak csak az egyik oldala fényes. Van a páraelszívónál egy rész, ahol látszani fog az oldala, oda olyannak kell kerülnie jobbról, balról. Viszont nem élzárattam körbe, így adott, hogyan lehet felrakni. Mázli, hogy az élzárós ember csinálta így is, meg úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest